maanantai 24. syyskuuta 2018

Taivas Lankeaa (pian) rotttien niskaan !

https://www.youtube.com/watch?v=mA0qZ1tzfkoIhanaista.
Aivan ihanaa !!


Megaärsyttävät vallanhimoiset ilkiökusipäät / vasurit ja muut muulinpaskantamat mulkvistit ja neekerit ja "poliitikot" yms saa lättyynsä !! Ja kenkää / linnareissun tjns. Se on edes jotakin se !AATELKAA että se VITUN. TYHMÄ (ja ruma) NEKRU Spaik, kutsui tuota tyyppiä^^^ Trumpia, TYHMÄKSI !!!...
HAHAHA HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...ai luoja ...no, kuten sanoin, kai se vain toteennäyttää neekerin solipsistisen inttävän tyhjäpäisen mutiaisen megatyperyyden.


Ja KATSOKAAS ketkä on ITSE oikeasti sen "ryssät puuttu niitten vaaleihin!" humpuukin takana ! Ihan itse vitun iljettävä jyrsijännäköinen mielipuoli haahka JA neekeripäällikkö !! HAH Ahahahaa, jumalauta jos PROJISOINNISTA puhutaan !!!

Vasemmistolaiset ja kaikki "hengenheimolaisensa" (hengettömyys pikemminkin) todellakin taitavat olla jokin atavistinen ja kaikintavoin kitukasvuinen, evoluution sivuuttama, muinaisjäänne primitiivi protoihmislaji. Mikään muu ei selitä niiden atavistista elukan alhaisuutta ja itsekästä ja umpisokeaa ja yksinkertaisen ahdasmielistä tiuskivan projisoivaa ja AINA VÄÄRÄSSÄOLEVAA pahuutta niin kuin se.

Ne on jokin rappiolaji / rotu, kuten muslimit ja nekrut ja juutalaiset, jotka vain on valitettavasti edelleen elossa ja olemassa ja joukoissamme ja seassamme, hidastamassa KAIKKIA ja kaikkea, miljardien tonnien painollaan. Kuten on trilobiittikin vielä täällä,  yms Jurakaudellakin jo melko kulahtaneina hengailleita vitun ameeboja sen sellaisia typeriä aivottomia zombeja.


Hei; miltä tuntuu olla jälkeenjäänyttä lajia !??!?!
Hei !?


AH HAHAHAHA HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Vitun idiootit kusipäät.

Te MAKSATTE KAIKESTA ! Te MAKSATTE typeryydestänne. Lopultakin.
Hurraa Trumpille vielä tähän loppuun.
Älykäs tyyppi jumalauta ! Ja vittu SITKEÄ kuin  NyyJookin  torakka, ja paksunahkainen kuin norsu.
Aika tyyppi !


(Ehkä se ON Pattonin uusin inkarnaatio ?!?! En olisi yllättynyt, en tosin tiedä miten toisen kuolema ja tuon syntymä ajoittuu enkä jaksa guuklata, mutta onhan niissä jo samaa näköäkin, ja se menee inkarnaatiosta toiseen, sielun "luukki").

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti