perjantai 28. syyskuuta 2018

Lisäkommentti äskeisen johdosta...

Aloin lukea noita kommentteja  ja ......en tiä.... sitähän toki sanotaan että netissä kuka vain voi olla kuka vain ja sanoa mitä vain, joten VOI olla kyseessä toki jotakin nimeltä "trolli", sitähän EI VOI TIETÄÄ, mutta JOS nuo imbesillit ja sekopää-idiootit ON tosissaan mitkä tuonnekin on ilmestyneet aukomaan päätään. ....niin..... en tiä....ei niitä voi oikein välillä edes vihata, se on itseasiassa aika vitun järkkyä ja aivan pöyristyttävän käsittämättömän kamalaa mitä näille nykyajan nilviäis-sukupolville on tehty.

Ai miin.... kattokaa nyt taas, ja lukekaa ja kuulkaa mitä ne sanoo..... .. en olisi ikinä uskonut että Ryssä pystyisi vääntämään Tulevien Sukupolvien tajunnan NÄIN PAHASTI ja näin demooniselle mutkalle !!!! Jumalauta tämä on jo ilkeydessä ja julmuudessa MEGAluokkaa.


"Tekevät Lännen niin korruptoituneeksi että se löyhkää..." ... ennen en pitänyt tuota minään merkittävänä uhkana, koska LUOTIN kuten suurin osa teistäkin, Toisten Ihmisten (edes jonkin asteiseen) Maalaisjärkeen tjns, mutta en luota enää. En ollenkaan.KAAAAIIKEN voi nykyään "kyseenalaistaa", ja nämä vitun vasemmistolaiset ärsyttävyyttä opiskelevat näsäviisaat päätäänaukovat vittupäät ilkiöhillerit  käyttävätkin tuon mahdolisuuden aivan totaalisen absoluuttisesti hyväkseen, tehden siitä MAHDOTONTA edes yrittää "keskustella" kanssaan mistään.
Jos sanot että tuossa on kissa, ne sanoo etttä "ei o!" ja jos näytät hölmistyneeltä, ne tulkitsee sen niin että olet tyhmä.

Sen kissankin, joka siinä ON(!), kanssa pääsee paaaaaaaaaaaljon pidemmälle jos keskustella haluaa, kuin YHDENKÄÄN vitun typerän heisimadon Ä.O:n  omaavan kurjan vasemmistoloisen kommunistikusipään vitun vaikean vitun idioottiänkyrän kanssa.

Ne tulee vain lopettaa, ne on liian SUURI ongelma ja liian päähänpinttyneesti tiellä. Ja tyhmä EI VÄISTÄ, se on tyhmyyden yksi perussääntö ja ydinolemuksen peruspilari.

Mutta tekee ihan pahaa tsiigailla miten häkellyttävän ja myötähävettävän nolon typeriä on tehty näistä nykyihmisistä ja joistain vanhemmistakin.

Aivan vitun järkyttävää.
Asian kamaluuden minimissään TRIPLAA vielä se ettei ne osaa edes HÄVETÄ !!
Joka on lähinnä rikollisen mutantin ja pakkopaidassa karjuvan hullun piirre. NE ei näe itsessään mitään niin merkittävää parannettavaa ja/tai vikaa tai puutetta.


"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti