lauantai 1. syyskuuta 2018

> Heedbär - Säm

Minua alkoi taas jonkin verran ärsyttää Sami Hedberg. Jos ja kun se käy mielessäni, se inhottaa muttei jätä ärsyttämättäkkään kyllä.

Palautui taas mieleeni ne sen ns "havainnot" tai mitä ne nyt olikin, mitä se raukka itse kai ihan oikeasti luulee kuumaksikin kamaksi, vaikka ne oli lähinnä samanlaisia TOTEAMUKSIA kuin mitä LAPSI tekee hölmistellessään sormi suussa ympäröivää maailmaa, ja osoittaen toisella sormella sitä mitä hämmästelee ja yrittäen sanoa sen nimen tai siitä jotakin.

Ne sen "havainnot" oli tämän tyylisiä ja tasoisia ja suuntaisia.


"Vesi on märkää!!??...hei ...tajuuttekste?!"



"Tie.... on siis periaatteessa sellainen missä menee AUTOJA!!!"






"Usein, ja...useimmilla(! hah! [ba-dum-tshh]).. ihmisillä on vaatteita päällä"





"Mä oon vaan tyhmä lahjaton PASKA joka LUULEE olevansa hauska ! Thahahahaaa.....oijoi...."




"Periaatteessa ..siis ninku... Suomi, nin tiettexte, siis Suomi oli periaatteessa ninku nin joskus, siis tavallaan, nin OSA ?!?! Siis ninku Wenäjää ja tällee ??!"
















P.s Aatelkaa että se on ottanut tuollaisen kuvan ^ ittestään !
Se tarkoittaa että se on, vitun inhottava plösö idiootti, viettänyt kotonaan kokonaisen päivän(!) liimaillen typerään lihavaan pullottavat silmät sisältävään, lihavan heebon läskilärväänsä, jotain vitun pumpulia ja mitä lie vitun takinkauluksia, ja mennyt sitten ehkä paskahuussiin ottamaan tuonkin vitun "selfien".
Tai en tiä, ehkä se on vain väkisin änkenyt naamansa jonkin hanhen tai jonkin sellaisen ...no sanotaan nyt vain nätisti että "läpi", jostakin linnusta LÄPI, ja ottanut siinä sitten sekopäisessä huumassaan tuon foton.

Oli miten oli, niin HAUSKA se EI OLE.
HÄIRIINTYNYT  se kyllä on.


Mut tiättekste, kuten hän sanoi, kun kehuskeli tällä "havainnollaan"; on se Ranskan Riemukaari periaatteessa "pelkkä liikenneympyrä" !!!

ThAHAH Ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  .....jaa venaas, ei tuossa ollutkaan MITÄÄN hauskaa eikä huvittavaa eikä huvittavahkoa eikä havaintoa eikä "insaittia" eikä hoksausta eikä MITÄÄN mitään.

Se on yhtä täynnä kolmea asiaa: itseään, paskaa, ja laardia.

Tässä kaikki.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti