lauantai 15. syyskuuta 2018

Dalai Laamakin on meijän puolella !

https://www.youtube.com/watch?v=2maJGAZag3s
Videossa periaatteessa vain toistetaan ja toistetaan tuo otsikko monta kertaa. Eli Laama on mennyt ruattissa sanomaan ihan päin "pressin" typerää OLETTAVAA älykääpiön kusipään kommari-Marxistin paskalärvää että MaMujen tulee suksia vittuun / takaisin kotimaahansa !!

HA AHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA !!!


Anteeksi mutta; MISSÄ on TÄMÄ UUTINEN teidän sivuilta iltalehti ja iltasanomat ja onko Kymmenen Valheet kertoneet tästä !?!?

Rohkenen epäillä ettei rikos"herroja" ole kauheasti kiinnostanut tehdä TÄSTÄ juttua ! HA AHAHA HAHAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Entä: asteikolla yhdestä kymmeneen, MITEN typeränä pidätte nyt itseänne vasurit !?!? Kenties "13" ?!?KUUUUUIIIINKA vitun yksinkertaisen typeriä te oikein VOITTE olla !??! Ei herran Jumala.... mietin sitä taaskin kun katsoin tuotakin videota... KUINKA saatanan vajaamielisiä nämä Maan Ihmiset VOI oikein olla !?! MIKSI tämä tapahtuu TOISTUVASTI !!??! Heti kun se loppuu, se vain muuttaa muotoaan ja alkaa alusta !
Ettekö te TODELLA kykene perkele NÄKEMÄÄN ?!?! Mitä yksinkertaisimpiakaan asioita ja niiden välisiä yhteyksiä !?!? Onko henget sabotoineet silmänne niin totaalisesti !? Vai jokin pahansuopa ulottuvuus ?! Vai MIKÄ vittu teissä mättää !?!?

MIKSI te INTÄTTE ja intätte ja intätte kun teille sanoo TOTUUDEN, ja yritätte sölköttää vaikkapa esim MINUA vastaan !?? Jos minä SANON että kytät ja "laki" on TOTAALISTA PAHUUTTA ja absoluuttista syntistä sielunvihollisuutta ja vihollisuutta AN SICH; niin MIKSI se menee väärään kurkkuun !?!?!?!


Oletteko te ITSE tietoisia edes SIITÄ !??! Vitun Pavlovin pölvästit.


Teidät on ONNISTUNEESTI  E H D O L L I S T E T T U  !!! Olemaan osa VIHOLLISEN "agendaa" ja armeijaa jne.
Se vain ei TOIMI minuun, minä olen viisaampi kuin te kaikki, hyvät ja pahat, YHTEENSÄ, mutta se toimii TEIHIN ! Ihan totaalisesti. 100 %:sesti.


VITTU miten SUPERTURHAUTTAVAA väkeä saatana. Käsittämätöntä. Käsityskyvyn nahistavaa.
Karmivaa.

TAPAAVAA typeryyttä.


HAISTAKAA VITTU ja kuolkaa !!!


En tiedä kumpia vihaan ja inhoan enemmän, noita maailmanvaltaan tai sen tuhoon, pyrkiviä paholaisen paskapusseja, vai teitä Kuuliaisia Tavallisia VITUN vittupäitä tuittupäitä paskapäitä PELKUREIIIITAAAAAA ja selkärangattomia VITUN muuleja !


Tämä elämä on minulle MUUN MUASSA(!), kuin Seitsemän Samuraita. Ja minä olen sitä lajia joka ei voi SIETÄÄ tätä "maalaisten" NÖYRYYTTÄ omien sortajiensa ja kuppaajiensa ja ALISTAJIENSA yms vihollistensa edessä. EN ymmärrä sellaista HEIKKOUTTA lainkaan. Se on HALVEKSITTAVAA.
ABSOLUUTTISEN KUVOTTAVAA !!

E L Ä I N K I N   ON(!!) sitä ylempänä !! Se ainakin puree ja kynsii takaisin vaikka sen kimppuun hyökkäisi parvi Saaaannnkarillisia Poliisikyttäsikoja aseineen ja huohottavine väärintekijän hengityksineen ja laumapsykooseineen ja sen sellaisineen; ELÄINKIN ymmärtää ISKEÄ VASTAAN !!!!

Mutta EI  ehdollistettu typerys.


VITUN UNDULAATIT !!

Ja NAISET !! TE tämän(kin) tuhon toitte ja tuotte ja TE saatte luvan PALAA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti