keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Islähmisti Tuhosi Taas Taidetta

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/0b3380e7-ff5e-49d6-8ade-2d587b4d95bc_ul.shtml


Ylläripylläri.


Vitun aliapinan Perkele ja imbesilli mutakuono. Saatanan kääpiö ja vitun alkeellinen typerys.
Kuten näette,  _slamin edustajat inhoaa ja vihaa ja luultavasti PELKÄÄKIN taidetta ja kaikkea muuta sivistyneen IHMISelämän vastaavaa sisältöä, ja sisältöä ihan vain sinänsä. Ja pyrkii TUHOAMAAN sen.

Nuo rättipäät kusikallot ei vain osaa olla TUHOAMATTA, koko ajan ja kaikkialla ja kaikkea. SE on niiden juttu, kuten vasemmistonkin, jonka takia vasureita ei haittaa lainkaan tuon "maailman taannuttavimman voiman" kanssa veljeily. Pikkuperkeleet veljeilee mieluusti isompien Perkeleiden kanssa, hännystellen ja heilastellen.Oksettavaa. Totaalisesti.
Ei voi kuin  olla melko pahoillaan kyseisen taiteilijan puolesta, vaikken tiedä teoksistaan onko ne minkään väärtejä, mutta joka tapauksessa.Ompahan yksi vitun kuvottava raiskaus-alistus-tukahdutus-murha-tappo-aasin ja lapsen nussinta-kultti tuo  _slam.


Ne tulee TUHOTA itse, aivan kaikki, aivan viimeistä kulkukoiraa myöden. Tämän käsittää kyllä ihan muitta mutkitta ja hyvin, kaikki edes tavallisella / kotikissan -järjellä siunatut, mutta tämä tuottaa ylitsepääsemättömiä ongelmia moniongelmaisille kusipäille kuten "poliitikoille" ja vasureille. Yms jotka hyötyy pahuuden olemassaolosta ja hyvinvoinnista.

ALKAKAA nyt jo VITTU HERÄILLÄ suomalaiset !!!! Teillä EI OLE "Valtiota" puolellanne, olette YKSIN. Me olemme YKSIN. Ei ole KETÄÄN eikä MITÄÄN. There´s NO ONE there.

On vain "suo kuokka ja Jussi".
Ja vastassa TAAS nämä Idän Perkeleet.Tämä ei pääty hyvin. Ehkä joskus kaaaaaaaaaaaaaukana kaukana Tulevassa, mutta ei MEILLE. Nyt ja TÄSSÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti