sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Nigel repii EU-komentelijoille pari uutta persläpeä

https://www.youtube.com/watch?v=vsJ_9Tz4oVk
HAHA H A A!!!  BRAVO Nigel !! Taaskin.

AINUT "poliitikko" jonka tiedän, Trumpin lisäksi toki, joka EI OLE "poliitikko" lainkaan, joka on suurinpiirtein ihmisenkaltainen ja järjissään ja kelvollinen jne jne.

Vittu mikä MIES !! Kaikkien noiden koulunsa matikkanörttiryhmän nynnyjäsenten seassa. Tuollainen minäkin olisin mutta TULISEMPI, jos olisin jokin "poliittinen" ja tuolla.
Minä tosin ennenpitkää kävisin noiden virnuilevien kusipäisten läskien läskipäiden kimppuun, minä en kauaa kattele sellaista roskaa jos siihen pääsee HETI käsiksi.
Mutta kuitenkin; loistavaa. Aivan ihanaisen mahtavaa.


Näyttääkö Kymmenen Valheet (Vanhuksille) tämän tai mitään tällaista ?!?! Kunnon suomennoksilla !??!
Näytättekö te Statistiset, "suomea virallisesti edustavat" viralliset virallisen maailman / suomen edustajat, muulinmulkut, ikinä mitään tällaista niille joille teette televisiota ?!?!?!!?!
Näytättekö te TÄLLAISTA ^^  ?!?!!? OIKEAA ja SUORAA  puhetta ja kai sitä paljon kohkattua "demokratiaa".


Mitä LUUUUUULISITTE  että ihmiset ITSE ja VAPAASTI   VALITSISIVAT, jos heitä EI PAKOTETTAISI ja juonitellen manipuloitaisi ja johdateltaisi ja suostuteltaisi ja ehdollistettaisi !?!?
"Äänestäsivätkö" suomen tupaten täyteen ylijäämämurjaania ja nekrua ...vai jotakin muuta ? Mitä ?

Koska tämä RATKEAA ?!?!? Koska on SOTA ?!?! Tai sisällis-sota ?!?! KOSKA ?!?! KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !?!?!?!?!


Tsiiisus Fak !
Kauanko vielä ?! Kauanko teidän pitää saada TUHLATA KAIKKIEN ELÄMÄÄ, kusta sitä pois !!?!?  Mikä on RIITTÄVÄSTI ?!?!
Luuletteko että annamme teidän sitten vain naaaaaaaatiskella tjns !?!?VITTU MITÄ USKOMATONTA ja PÖYRISTYTTÄVÄÄ, RÖYHKEÄÄ kusipäälaumaa. Saatanasta itsestään.
Onneksi on EDES Halla-Aho ja paljon PALJON tehokkaampi Naizel !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti