keskiviikko 12. syyskuuta 2018

EU vs Internet

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809122201195202_pi.shtmlNONI !!!


Voi jumalauta !! Vittu saatana. Siinä se sitten on, se TAPAHTUI SITTEN !!!

Eurooppaa riivaavat pahansuovat kusipäät ankeuttajat ja totalitääritylsimykset sieluttomat komentelijaluuserit on käymässä netin kimppuun, ainoalla keinolla minkä keksivät pienissä rotanpaska-aivoissaan, vitun rikolliset saatanat, joka kuulostaa edes kaaaaaukaisen laimeasti joltain muulta kuin suoralta hyökkäykseltä ihmisen vapautta yms vastaan.

Tämä on "vain"   "keskittämistä, ja tiukentamista ja kaventamista ja ankeuttamista ja ahdistamista ja sen sellaista.." ...jep. Näin se ON. Sanoivat sen ihan itsekin.


Oksettavaa, todella todella todella ....provosoivaa ja ankean tukahduttavan oksettavaa. Raiskaus.
Mutta se on sen TARKOITUSKIN. Kuten kaiken "politiikan" ja byrokraateiksi kutsuttujen ylijäämä-pätkien.


Aatelkaa hetki MITEN solipsistisen omahyväisen ylimielinen ja itsekäs täytyy olla, että lähtee tuollaiseen toimintaan (eu) ylipäätään mukaan, ja sitten pyrkii sieltä käsin sanelemaan jopa maailmanlaajuiselle verkolle RAJOJA ja "sääntöjä" soo soo soo. Vittu nuo tyypit.....ne on jotain Helvetin ulottuvuudesta.
Ne menee habituaalisesti liian pitkälle, kaikessa ja AINA.

Ja miksi ne luulee että kukaan tottelisi heitä !? Ja vielä tarkemmin; MIKSI kukaan tottelisi heitä !?!?!?

Kytät on lähinnä se syy, ilman niitä nuo nörtit vitun nössöt ja nynnyt ja nyhvöt ja törtöt ja rutikuivat dorkat ja matikkapojat ja muut tympeät vitun sieluttomuudet ei paljoa sanelisi. Joten TAASKIN asia kiertyy niin että SYYLLISEKSI määrittyy Poliisi / kytät.

Se on se mikä syyllinen viimekädessä. Ja VAIN "viimekädellä" on VÄLIÄ. Vaikka typerät ja harhaiset ja naiivit ja muut vitun undulaatit luulee kai muuta, mutta totuus on tuo.
Voitte siteerata ja kiittääkin joskus.

VAIN kytän barbaareilla koiran-aivoisilla vitun paskaläjillä on väliä tässä. Ilman niitä olisi VAPAUS.
Mutta niiden kanssa; globaali tai lokaali VANKILA. Muodot vain vaihetelee, vankila pysyy. Ja TÄTÄ te pidätte HYVÄNÄ !??!
Ja minua HULLUNA kun haluan olla siitä vapaa ja erossa ja halusin vauvasta asti !!! Vittu te olette niin tyhmiä ja vastanapaisia ja härkäpäisen väärässä ja sekopäisiä sölköttäjiä etten tiedä mitä sanoa.

Viihtykää sellissänne, niin minun kai tulisi sanoa ?
Sanotaan niin sitten.Viihtykää selleissänne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti