lauantai 29. syyskuuta 2018

EoW - Nyy Jookin Okkulttisymbolismia

https://www.youtube.com/watch?v=fyp9mWgQdw4

Huippu video !   
KATSOKAA !!


Katsokaa ja sanokaa ettei mitään ole tekeillä. Ei noilla mitään niiiiiiiiiiiin nyt erityistä ole suunnitteilla, noilla MILJARDÖÖREILLÄ Satanisteilla.
Emmä usko..... jotain sattumaa vaan ja tällästä. Ja kohta tulee taas Salkkarit tai lätkää tai jotain ! 
Hiphei !
Mutta kuitenkin ....melkomoista. Aika uskomatonta lopultakin. Että VIITTIIVÄTKIN Saatanat. Vittu mikä vaivannäkö ! Ja IHAN TURHAAN ! "Aikojen Suuri Työ" tullaan tekemään tyhjäksi ja turhaksi; joten täysin syyttä suotta rehkitte !
Saatte vain kivivyöryn OMAAN NISKAANNE.
MIKSEI pahuus KOSKAAN opi sitä !?!?! Ei sitten KOSKAAN !!!!Ja hei ! Lainkuuliaiset, eli SATANISTISET; huomatkaa että Ameriikan tuo jokin Alhaisin Oikeustalo on TÄSMÄLLEEN tuon, SATANISMIN, symboliikan mukainen. Aivan siis jo ällistyttävyyteen asti.
MUISTAKAA SE !!! Ja muistakaa että se voisi olla IHAN MINKÄ VAIN    MUUN(!!!)   MUOTOINEN, mutta ei, ei kun sen on nyt vaan täytynyt......jostain syystä, nukutaan vaan, SATTUMAAN tjns, olla just eikä melkein tuon SATURNAAALISEN / Satanistisen muodon mukainen.

Vittu TUO on jo melko HÄRSKIÄ !!! 

Vittu SEKÄ  heksagoni ETTÄ ympyrä / silmä !!!  WAU.
RAUHOTTUKAAS sitten vähän, muurarit pahat, noiden symboolienne kera ja kanssa !!! Ettei joku vaikkapa....TUHOAISI niitä ja teitä. Tjns...... ai miin, huunous ?
Rait ?


MINULLA(kin) on taikavoimia junou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti