tiistai 18. syyskuuta 2018

KATSOKAA TÄMÄ !!! (Q-Anon / Armeijan Tiedustelu)

https://www.youtube.com/watch?v=ikz5kaHBBKQEli käy ilmi että "Q" tyyppi lienee ei kukaan sen vähempi kuin Armeijan Tiedustelu. Ameriikan siis käsittääkseni.

Ja oi !! KATSOKAA mitä se / he sanovat VASEMMISTOLAISISTA ☭ ja niiden taktiikoista. TÄSMÄLLEEN sitä mitä me yksittäiset totuuden ja järjen äänet olemme jankanneet sittemmin kun tilanne meidät pakotti tähän "peliin" mukaan ja nettiin "kirjoittelemaan vihaisesti" jne.
Eli he ovat projisoivia narsisteja. Siinä kaikki.
Ja mitä minä olen jankannut, sanoo myös Armeijan Tiedustelu ffs !! Eli että "nämä tyyppi ovat TY-HY-MIÄ!!!!" !!!

HAHA hahahaaaaaaa.
Ja mitä ihanin sitaatti; "vivuistavetelevien idioottien on annettava tehdä tyhmyyyksiä / tyhmiä asioita (toistaiseksi)" - josta tuli HETI mieleeni tämä EU:n kananaivojen juuri itse itselleen järkkäämä ja antama lupa alkaa johonkin kontrolli ja sensuuri hommiin nettiä vastaan.


Vitun läskipäät; se ei ole teidän OIKEUTENNE eikä ASIANNE kilin vitun vertaa !!! Koettakaa saatanan kovakalloiset älykääpiöt tajuta tämä !!!!

MAAILMA  EI  OLE   TEIDÄN !!!!


JOS nämä "vasurit" eivät olisi mielisairaita ja viallisilla (pedon / itseäänoikeuttavan demonin eli mutantin eli "rikollisen") aivoilla varustettuja sekopäisiä ja hyytäviä poikkeamia,  TÄSSÄ olisi esim tämän ^ videon jälkeen, oikein hyvä tilaisuus tajuta sillätavoin KYLMÄÄVÄSTI, kuin Sofie Scholl ennen teloitustaan, mitä ON. OIKEASTI. TEKEILLÄ !!  Ja että ovat ihan ITSE olleet rakentamassa ja edesauttamassa sitä, ja tilanteen rakentumista tällaiseksi.
Jos nämä atavistiset poikkeamat ja käpyaivot KYKENISI näkemään joskus jotakin ja olemaan projisoimatta ja jos kykenisivät itsekritiikkiin ja introversioon, saattaisivat nyt ALKAA ehkä käsittää pikkuhiljaa jotakin jostakin .....  minua ottaisi NYT mahasta, ja TODELLA kylmäävän SYVÄSTI !!
Ai miin....... minä muuttaisin oitis pakoon johonkin Lappiin ja luolaan tjns. Minä en aukoisi päätäni missään tv-ohjelmassa, yrittäen sanella muille kuinka vesi on kuivaa ja neekeri potentiaalinen ja fiksu ja kuin murjaaneilla EI OLE geeneissään taipumusta loisimiseen ja rikollisuuteen ja raiskauksiin ja yleiseen pahuuteen ja kuinka naaras pystyy Ihan Kaikkeen Mihin Miäskin jne jne.
LAKKAISIN tuon kovapäisen kusipäisyyden ja de facto kroonisen mielisairauden, esilletuonnin ja muiden päälle sylkemisen HETI. Just. Nyt. HETI.


MUTTA ! Koska he OVAT sitä mitä sanotaan, se ei onnistu ja toimi näin. On kuin käskisi kissaa luopumaan karvoistaan ja lakkaamaan naukumisen ja yleisen vetelän laiskuuden; se on biologiaa, fysiikkaa, ja sikäli KOHTALO ja hyvin vaikea pitää edes välttävästi hallinnassaan ja melko mahdoton MUUTTAA.Joten nämä kusiruutat ilkiöt vinopäät tulevat taistelemaan Pahojen kanssa OIKEAA hyvyyttä vastaan, aivan loppuun asti. Viimeiseen katkeraan umpityperään ja täysin tarpeettomaan hetkeen.


Tällaista on älyllisten lilliputtien planeetalla. Vitun tunkkaiset muulit.
Suksikaa vittuun ja kuolkaa !
MUISTAKAA että PAHAT    ===>>   LUULEE     olevansa ITSE    HYVIÄ.  TÄMÄ on se kaikkein PAHIN ja tavallaan kieltämättä OVELIN piirre demoneissa.

Ja olisihan se kai sarjakuvamaisen maailman tyylistä ja liian helppoa, jos pahat olisi tietoisesti pahoja ja siitä ylpeitä kuten leffoissa ym, ja kaikki olisi SELVÄÄ. Kaikki TIETÄSI pelin ja pelaajien hengen ja olemuksen.

Kaikilla olisi lähes pelipaita päällään, siitä olisi helppo erottaa meidät ja ne.


Mutta valitettavasti näin(kään) se ei ole. Sen täytyy olla 10 kertaa vaikeampaa. JOTTA se olisi..........kymmenen kertaa vaikeampaa.
Nääx.
Six.P.s AATELKAA oikein hetki !!
AATELKAA miten MEGArasittavia ja ÄRSYTTÄVIÄ pikku-kusipäitä nämä rääkyvät päätäänaukovat PROJISOIVAT mielenterveyspotilaat vapaalla, eli "vasemmistolaiset" oikein todellakin ovat !!! Ja heidän KAIKKI versionsa ja iteraationsa ja opetuslapsensa ja muunnelmansa, kuten inttävät "Monikultturistit™" yms vitun läskiaivoiset typerät jäykkäniskaiset oppimattomat hävyttömät röyhkeät vitun kenopäät.


THIS!!!!! Is why we can´t  have nice things (and lives!) !


P.s 2 Tuo on ...niin syvästi kuvottavan tuttua mitä Q-sanoo  narsistisista sekopäistä, projisoivista vittupäistä ääliöistä. Eli että he ulkoistaa ja heijastaa OMAT kuvottavat ja absoluuttisen abysmaaliset pedon piirteensä MUIHIN, VAIKKA(!!), se on I L M I S E L V Ä Ä  että he ovat väärässä.
Minullakin on ollut sekalaisia ja sekopäisiä(!) vihollisia ja nippu koulukiusaajia, ja se niiden "bossi" (juoponkusema ääliöjätkä) on tismalleen tuollainen vitun vesipää. Se syyttäisi vaikka kissaa tai harakkaa, jos sellainen vain sattuisi näkökenttäänsä, murhasta jonka on juuri tehnyt kyttien ajovaloissa - seistessään uhrinsa päällä ISO verinen keittiöveitsi kädessään ja veriroiskeet naamallaan.
TÄSMÄLLEEN  vasurien ja muiden inttävien heikkopäisten Perus Käytöstä. Aivan siis "oppikirjamateriaalia".
P.s Valtavirta eli VALHE "Media", paitsi että on ihanaa kuinka Q-Anonkin sanoo ihan suoraan että "Valtamedian aikakausi ON OHI!!!" niin  ...en tiä, EHKÄ    TEIDÄN kaikkien vitun "trendikkäiden mimosien" siellä "lasitalossa" ja muualla, kannattaisi vähän MIETTIÄ asioita ?! Ja LAKATA mustamaalaamasta Hra Drumpfia ?!

Jumalauta teidän tulisi kädet kyynärpäitä myöden ristissä KIITTÄÄ sen silkasta olemassaolosta ja siitä että sen nahka on paksumpi vasurin kallo, ja että se vittu VIITTII ryhtyä "kuivaamaan (vihamielistä!) suota" ja taistelemaan silkan totuuden ja järjen ja vapauden puolesta ! Maailmassa jonka Lucifer-täti oli kietonut jo lähes täysin otteeseensa. Kirkuvien vasemmistolois-armaadojensa turvin ja avulla, ja nyt myös "Maahanmuuttajien™" ja milloin minkäkin vitun virnuilevien paskaisten pallopäiden kuten Sipilä ja Thors ja Orpo ja Urpilainen yms ja KAAAIIKKKIEN kaltaistensa. Ja niitä muuten RIITTÄÄ !! Pahuus on sinänsä oikein hyvin turvattu. Niitä on PALJON.
Ja kukaan, muu kuin Trump ja anon, ei TEE mitään niille ! Vaan kiljuu kuten paskahousut AINA; niiden puolella ja puolesta !!

Bonosta kaikkiin jotka täälläkin käy jumalauta RUMPUJEN kera tuossa kadulla esittämässä kaikille katsojille KUINKA tyhmiä ja inhottavia ja vastenmielisiä ja luotaantyöntävän jälkeenjääneitä OVAT.


HUOH..... voihan kilin vitun vitun vitun vittu.#KiittiQ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti