lauantai 8. syyskuuta 2018

Vain Elämää - Kausi 9 tjns ?

Aloitetaan toteamalla että "Vittu Mitä Paskaa!!!"

Ja jatketaan sanomalla että se oli, silkäli kun edes vilkaisin, kurjinta paskaa sittemmin  kun "suomiräppi" tuli kehiin, eli fintelikenssin ja pikku-paskapään ja kaikkien niiden vitun mulkkujen "Jätkien" esiinmarssin.

Aivan vitun kauheaa.

Nyt voin todeta että; ensimmäinen kerta, sittemmin kun aloin katsoa tuota ylipäätään (eli Neloskaudesta eteenpäin), kun jää katsomatta. Mutta osasin kyllä jo ennustaakin tämän.
Jumalauta nyt on niin kauheaa kuraa että ...en tiä, kannattaisi ehkä järkätä joku "Lehdistötilaisuus", vielä kun on tilaisuus, ja pyydellä todella avokätisen reilusti anteeksi suomen Kansalta ja yleisöltä.  Niin totaalista puppua on tarjolla.

Se oli niin kamalaa että sain katsottua vain muutaman SEKUNNIN pätkissä, ja sitäkin katsoin VAIN Possen mennessä mainoskatkolle. Jumalauta AIVAN PYSÄYTTÄVÄN SURKEAA ROSKAA.

Kuin jokin inhottavuuden ja nurinkurisuuden tsunami olisi vyörynyt silmille ja korville ! Kristus vittu sitäkin puistattavan rumaa, inhottavaa vitun junttia, sitä Tuure Kilpeläistä ! Kristus Perkele se on iljettävän näköinen olio !! Hyi saatana.
Se on juuri sellainen kamala sisäsiittoinen mielestään komea, maalaisjunttimies, minkä takia maalaisia ylipäätään pidetään rumina. Se on Rumilus Kiedottuna Huiviin, siinä kaikki.
Kuin jokin Loord-Of-Th-Rings  perus-örkki.
Vastenmielinen vitun pallinaama.

Samoin se joku vitun Suomijuntti keltaisessa asukokonaisuudessa, mikä lie hermolomalla siellä vetelehtivä vitun lähiön känniläinen se onkin, niin vittu SEKIN on kuvottava ! Ai kauhistus. Ai Kristus. Ai herra Jumala; AUTA !!  Lood häv möösi !

Se ...tai siitä, siitä tuli sellaiset "vibat" että MINÄ  en ainakaan yllättyisi YHTÄÄN jos ja kun kävisi (/käy) ilmi että se on käynyt etukäteen hieromassa siihen penistään, siihen mikrofoonin telineeseen, ja ehkä maistellut samalla siellä yksin jotain sipsejä tai maissilastuja, mitä ne nyt on. Se on sellainen vähän "epäilyttävänoloinen" hyypiö. Joka luultavasti pyrkii hässimään jotakin metsän eläintä kuvausten pitkittyessä, ehkä kania. Se tuli mieleeni ensin. Tokihan kuvaukset on kuvattu jo aika päiviä sitten, mutta sanoin asian jostain syystä nyt noin.


Mutta eikö sen nimikin / Taiteilija Nimi, ole jokin "Ällötys" tjns ?! Sopii mielestäni kyllä ihan hyvin. Se on oikein hyvin valkattu nimi. Oikein !
Jee.Se "Ellinoora" vai mikä se on, se on kuin joku perus-lähiörumilus yrittäisi larpata, paitsi laulajaa, mutta SANNIa nimenomaan. Sillä on jumalauta se SAMA sellainen "jättipaljetti takkikin" mikä Sannilla oli siinä Oolstaars-kaudella !! VITUN ROTANMULKKU !

Ja mitä näin ja kuulin sen esitystä, niin siitä voinee todetta että "vittu mikä ESITYS sekin taas oli?!?!?". Kuin jokin katu-performanssi, missä vasurit tuo hävyttä julki mielipuolisuutunse ja YLPEILEE sillä.
Itse asiassa, jotta tämä arvostelu olisi mahdollisimman luotettava ja realistinen, piipahdan tuubissa äkkiä kuuntelemassa pätkän tuota, venaa !

- Palaan Pian ! -


https://www.youtube.com/watch?v=yxR2zLDUetM

^Tossa se on. No joo..............nyt kun olen tässä aamulla ja vähemmän ...siinä mielentilassa kuin eilen, niin siedin kuulla tuon MILTEI loppuun, mutta edelleenkään ei mikään lemppari. Kuulostaa joltakin suomalaiselta Bond-tunnarilta, ja jos sitä aattelee niin, nin se käy juuri ja juuri siedettäväksi, mutta VAIN osittain. Loppuun asti en kuuntele mielelläni, mutta jos saan vaikkapa sellaisen Porchen katumaasturin kuuntelusta palkaksi, niin ok - sitten voin kuulla sen kokonaan. Mutta jos sitä ei ole luvassa, niin ...ei kiitti.


Anne Mattila taas. Tai lempnimeltään "Leuka", tai siis...eikö ? Vai ?....Tai emmä tiä, ehkä se ei o, mutta sen TULISI olla.
Niin nin.............hui kauhistus. Se oli yksi irvistyttävimmistä V.E esityksistä ikinä !
Sen enklanti juuri ja juuri pysyi siinä pinnalla, vaikka se lausui "searching" "schearcshing" jne, mutta kamalaa. Aivan kamalaa ja valjun tyhjää ja omituista mongerrusta. Ja se sen kokonaaman leuka on niin häiritsevä ja sellainen "molo", etten pääse siitä ohi tai yli. Se on kamala, ja kohnon näköinen.
Se on kuin jokin vitun murskaajarobotti jostain leffasta, joka pureskelee autonraatoja kuutioiksi tjns. Sehän voisi olla Bondissa jokin vihollishahmo ? Tässä rakentuu jo kotomainen Bondleffa tuosta vain. Voitte kiittää ja rahoittaa sitten myöhemmin. mainitkaa minut sielä Punaisella Matolla sitten !!
MUISTAKAA !

Se sen biisintynkä kuulosti keskeneräiseltä ffs !! Oli kuin se olisi vain jättänyt laulamatta suuren osan sitä, mutta ehkä se alkuperäinenkin on lähinnä tyhjää täynnä ? En tiä.

Sitten oli se vitun dinosaurustakin muinaisempi otus nimeltään "Pepe". Joka EI nimestään huolimatta ole mikään muulinpaskalta haiseva (vaikkakaan TUOTA en voi kyllä varmaksi sanoa / taata) huumeidenviljelijä El-Salvavittulasta tai Mehikosta tai jostain sieltä missä Luciferin täti on laskeutunut olemaan läsnä Maassa.
"Pepe"hän toki TARKOITTAA kyllä "sianpaskaa" Meksikoksi, mutta ...siitä ei nyt sen enempää.
Sen minä en nähnyt enkä kuullut hoilaavan mitään, onneksi, mutta siinä se jäpitti pöydän ääressä, varmaankin kännissä, ja sitten puhkesi sölköttämään jostain vitun laivamatkasta, minä käänsin ensin pääni ja samalla sitten jo kanavaa. Takaisin Possen mainoksille. Ja jo tuokin lyhyt segmentti ehti kääntää myös mahani.
Ylös-alaisin.

Tsiigasin pätkän sen(kin) kohkattua esitystä tuubista, ja en ymmärrä mikä meteli siitäkin vitun tympeästä metelistä on pitänyt nostaa. Ihan surkeahan se on. Herran tähden. Ei mitään ihmeellistä.
Vanha suomlantilainen ja rodultaan melko määrittymättömän näköinen örvelö siinä vain laulaa muka-englanniksi jotain yleismaailmallista ...sisältöä.

Sitten siellä oli ....no .....en nyt muista enkä välitä. Siellä oli joitain muitakin kai ? Huu givs a FAK ?

Lauria en siedä edelleenkään, ja olen johdonmukaisesti ällönnyt sitä alusta asti. HETI kun se typeränniminen paskapändinsä tuli suomessa kuuluisaksi vitsaukseksi.
Sillä on lapsen äänikin ja aivan liian PIENI naama !! Mikä sillä oikein on !?!? Kasvojenkutistajatauti ?

Ei !! Ei kiitos.    ....se...vain....ei.
Nähdessäni sen sen lärvän minä menen ihan jotenkin tunnottomaksi ja tyhjäksi, ja odotan että se menee pois ja ohi, kuin eläin joka kuulee jonkin yht´äkkisen äänen ja jähmettyy. Ja sitten hetken päästä arvaa taas liikkua. Vähän samaan tapaan. Täysin vailla selkeän tietoista ajattelua saati mitään sanoja, ehkä jokin irvistys naamallani, mutta muutoin zenmäisen tyyni ja yhtä kauhistunut.
Minä EN, jumalauta, tykkää siitä sen naamasta !
Vittu soikoon !!
Senkin sointi saattaisi olla muuten parempaa ^ kuin tuo Kausi !! Tai kausti ?!?! Thahahaa....

En tiä, ehkä kauden Teemana on "Paskamyrsky" ?!
Ja se seuraava kärsimyksen päivä on sen  Pällinooran, ja se näytti kuin SEN Teema ainakin olisi ollut "glitterpökäle" tjns. Ehkä olen väärässä, mutta ehkä toisaalta taas EN.


En tiä.....
Kamalaa.

Miksi teette tuollaista ?!  Minä ajatelin ja SANOIN muuten itsekseni ÄÄNEEN tuon !! Katsoessani noita lyhyitä otteita tuosta junttiudesta, minä tokaisin tuohtuneena ja todella pöllämystyneen kuvottuneena ja ihan tosissani että "MIKSI niiden pitää tehdä tuollaista" ?!!?!?!? Korostaen ja painottaen sanaa MIKSI. Sillätavoin kun tuohtuneena kysyy jotain tuollaista ja alkaa painottamalla alun kysymystä. MIKSI tuollaistakin pitää jumalauta tehdä.
No, mutta, se on vaikeaa lopettaa kun on vielä voitolla. AHNEUS ja vauhtisokeus yleensä tuhoaa parhaatkin tekeleet.

Kamalaa.
Sieluton porukka ja sieluton kausi.
Kamalaa.Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti