lauantai 29. syyskuuta 2018

Possen uusin jakso (28.09.2018)

SIINOLINEEKERI !


Jumalauta siinä oli vittu ihan OIKEA neekeri !!!!! ..... WAAAAAAAAAUUUUUUU !!....häh ?
WAAAAUU.....

Stadilaiset puhuu tästä vielä 2080-luvulla !


Viivin "luukki"....oooouuuto ! Ja bädlfild-öörth tyylinen kummallisuus mutta ihan silti nätti ja seksikäs ja sähäkkä jne.

Suihkuralli oli oikein hyvä, jotenkin tyylikkäämpi ja laadukkaampi kuin yleensä, Viivin kroppaa katsoo kyllä vaikka sillä on ne rintsikat ym päällään.

Anna Puulla oli ihan täysin khuul skifivaate ! Se oli jo minunkin tyylinen ! Hieno hieno "luukki", tosin tyhmät kengät mutta hienon väriset kyllä.
Ja yllättävän hyvä se biisikin, ja se kuvaus / kameratemppuilu; HIENOA ! Ei junttia lainkaan, vaan khuul. In bona fide.

Sitten oli taas se ihan vitun tyhmä Kohtuuton Tehtävä osio. Olen ihan varma että seuraavana on joku "työnnä niin monta kynttilää pyllyysi kuin mahtuu" tai "asuta niin monta MaMua kellariisi kuin mahdollista" tjns ihan vitun typerää.
En tiä, ehkä "ilmianna niin monta juutalaista kuin mahdollista" voisi olla ihan khuul versio tai temppu tuohon osioon ? Tai en tiä..ehkä ei, mutta....niin ...emmätiä. Ehkä se olis. Huunous.

Sitten oli tälläkertaa marginaalisen siedettävä Vuoristoratahaastattelu.

Sitten oli ihan huvittava Airiston Helmi ruodinta.

Sitten oli .....niin, sitten oli ne 2 modernia tylsää nuortamiestä siellä mettässä. Se. Niitä ruiskittiin "karhunpyllystä" jollakin ruskealla mönjällä ....kummallista ?!...sillä kävin itsekin äsken tallettamassa Aluksen Pönttöön vähän samanlaista ...kamaa, ja se suihkusi abaut samallalailla ja tavalla kuin tuossa se jokin suklaavanukas niiden tylsimysten silmille.... ottikohan suolistoni jotenkin kiinni siitä jollakin diipilläkin levelillä vai MITÄ !?!?  Ja siis sanoinko että MINÄ kävin ?....tarkoitin että JOKU kävi ! Aluksessa ....pashkalla ...ja näin.


Eniwei....

(Ei se Data ollu?....) no mutta riittää tuo ruodinta jo.


Sitten oli sen tylsän Helsinkiläisen hevinörtin säämiehen täysin yhdentekevä ja turha haastattelu. MIKSI se oli siinä ? Olisitte vain ruiskuttaneet sitä nestemäistä paskaa yleisön päälle ja silmille eritoten, sen haastiksen keston verran eli ehkä joku...puolikotuntia siinä saatiin tapettua ?

Sitten oli se mysteerilaatikko ja siinä ! SIINÄ olikin sitten ihan ihka oikea ja elävä ja hengittävä, ikävä kyllä, NEEKERI !
Pilotissa ! Selässään "Suomileijona" !...Ai miin; voiko sitä suoremmin enää hyökätä ja "vittuilla" ?
Ei.
Ei voi.


Se on suora  vastaisku niille jotka siihen "luukkiin" ennen pukeutui ja nekru kehtasi vielä ihan pokkana julistaa olevansa suomalainen ! Se on yhtä suomalainen kuin se biisi "olen suomalainen".
Eli ei lainkaan suomalainen.

Se biisi on Italialainen ja nekru on AINA ja VAIN  Afrikkalainen. Jollei ole jostain vitun Mikroneesiasta tai jostain missä on niitä puoliksi neekeri, puoliksi jokin määrittelemätön ja neekerinkaltainen muu murjaani  tyyppisiä olentoja, herra paratkoon.

Siinä ..jaa ei ! Ei se siinä vielä ollutkaan muuten !!!
Sitten siinä oli se Suomen Rumin Mies (koska "Uniikkia" [rumilusta] ei lueta mieheksi vaan pikkupoikamaiseksi menninkäiseksi tjns) eli sellainen vitun "bilettävä idiootti" joka pitää "sarkastisesti"  "afroa".

Se pitää sitä OIKEASTI koska on niin vitun valitettavan ruma ja ehkä vielä kurjemman muotoinen, ja koska on tyhmä ja myös laiska. SIKSI se pitää sitä, EI siksi että se olisi jotenkin "khuul" tai seksikäs tjns. Mitä se eittämättä kyllä itse  LUULEE sen olevan. Se on vain tyhmä ja likainen, kuin "poliitikko".
Ja siis sillä on myös aivan kamala maku ! Surkea ja huono ja abysmaalisen kamalan kurja ja umpitunkkainen paska maku !

Niin nin oli se osio vielä, missä tuo vitun  ruma tunkkainen rumilus, joka on tunkkainen, hölmöili vähän aikaa ja ihan syyttä suotta, sen toisen kanssa, joka oli paaaaljon paremman näköinen,  pukeutuneena siihen yhteen ja samaan ja heidät yhteensitovaan vaatetukseen. Se on ihan typerä osuus sekin.
Mutta kai se vetoaa Possen  kohdeyleisöön, eli 8-16 v poikiin. En tiä.
MINUUN se EI vetoa !

Viivin paljas pinta vetoaa jo vähän. Ja se tyttö muuten jonka tykönä siinä kävivät suihkurallissa, käytti tilaisuuden ja KATSOI Jarppia SUORAAN ===> MULKKUUN !! Se tsiigas ihan pokkana sitä siihen sen pieneen  Pienen ja Lihavan Miehen / Pojan Vehkeeseen.
Ja miksei ? Olisin minäkin tsiigannut, se on vain luonnollista ja sellainen reaktio. Silmä vain itsekseen tsiigaa sen, ikäänkuin tarkistaa millainen "varustus" toisella uroolla on, jostakin syystä. Vaikkei sillä tiedolla edes TEE MITÄÄN. YHTÄÄN mitään, eikä sitäkään.

Mutta tottakai tottakai, jos mahdollisuus on ja olisi, niin kyllä jonkun kuuluisan ja julkisen mulkun tsiigaa tottakai. Ihan vain yleisestä mielenkiinnosta. Paitsi jos se joku on "poliitikko".


Vaihdetaan levyä.
Niin nin siinä  oli kai koko Posse tälläkertaa. JA toki siis se joku mulkku joka kääri sideharsoa daijuunsa. Kuten sanottua; tyhmää.
Sitten se rohmusi ITSELLEEN sieltä kopista jotain kurjaa vitun krääsää millä ei edes tee mitään, eikä ottanut esim sille tytölle tai jollekin, jotakin ??!?! Vitun idootti.
Otti mieluummin itselleen hyödyttömät skootterinrenkaat kuin sille tytölle tai oliko sillä poikakin, niille, jotakin.
Mulkku kuten sanoin.Viivin tissejä ei edelleenkään näytetty ? Tai ainakaan en nähnyt sitä osuutta. Kävin kyselemässä äkkinäisesti tuossa komentosillan puolella pikaiset kuulumiset ja tilannepäivitykset (joku tylsä rajaloukkaus Kardassialaisten toimesta on tehty ja jossain on nähty joku vitun alus ja Datan veli on kieppunut taas kännissä jossakin ärsyttämässä kaikkia, big faking diil).

Minä odotan melko tosissani sellaista jaxoa jossa nuo sällit olisi siinä rivissä alasti, ei mitenkään epätyypillistä heille, ja ne rummuttais kulleillaan jotain rumpuja ? Tjns ? Emmätiä.....
...ehkä jotain tällästä ^ ?!

(Anssi Kela on melko varmasti kokeillut tuota ^ ainakin kerran, siellä kellarinsa uumenissa ja kätköissä. Ja sillä takuulla ON tuo soitin ^!! Mikä vittu se ikinä onkin. Ja senkin tulos ja tuon giffin ^ jos siinä olisi äänet, olisi parempi kuin mikään / yksikään suomiräppi. Ja tottakai myös paljon vakavemminotettava musiikkiesitys.)


Ehkä jos VIIVI, eikä mikään vitun kantti kertaa kantti kankkuinen tylsä sääjunttimies, "tverkkaisi" siinä ja sällit pimputtelisi pippeliään / rumpuja ja ...en tiä joku sitten voittaisi.... ehkä kuka jaksaa pisimpään tjns ?


SEN minä kai katsoisin.....mutta ehkä ei sitä Jaskaa siihen sitten ? Hei ? Kiitos.
Ja se sitäpaitsi juutalaisena voittaisi sen kisan ihan (liiankin) helposti.
Tuossa oli kai se jakso. Melko löyhää mutta pysyi jokseenkin kyllä vielä läjässä. Mutta petrattavaa ON ja ylimääräistä laardia trimmattavaksi pois.
Vähän lisää YTYÄ ja ...jotain. Ja hei; ne on kamalat ne niiden osioiden graafiset ilmeet ja tunnusmusiikit ! Vaihakaa ne herran tähden ja äkkiä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti