lauantai 22. syyskuuta 2018

EoW ja Sarjamurhaava "Diipsteit"

https://www.youtube.com/watch?v=Mt7hjrHFW7AYäk !
Siinä on tuokin vitun koiranpaskarantu luuseri sarjamurhaajankuvatus. Mielenkiintoinen video !!!!
KANNATTAA  TAASKIN KATSOA !!!

NÄITÄ tyyppejä Trump ilmeisesti(!?) yrittää VIHDOIN kammeta nurin ja pois vallasta; ja siltikin.... Satanistinen VASEMMISTO  kiljuu "kuin riivattu"  ihan kuin......junou.... jokin RIIVATTU ? Kuin nurkkaanahdettu säpsähtelevä hulluuntunut demoni, mutteivät VIELÄKÄÄN näe ITSESSÄN sitä VIKAA mikä heissä on ja heistä huokuu.
Apinain sokeus omaa alhaisuutta kohtaan on jumalauta häkellyttävä, kaikenkattava, totaalinen, tabu, toteeminen, täydellinen, vankkumaton; sokeus vailla mitään vertaa.


Kaikki uskovat olevansa HYVIÄ. Valitettavasti ja jostakin syystä. Sellaista on olla TIEDOSTAMATON ja TYHMÄ kuin läjä tautista paskaa. Kuten tuokin vitun niljakkeinen kuvatus tuossa filmissä. Jonka nimeä en TIETENKÄÄN mainitse ja tee kuuluisammaksi vielä, ja tahri muutoin niin kaunista Blogia silläkin vielä.

Minä haluaisin ampua sitä metsästyskiväärillä päähän. Mutta kytät sanoisi että "ei nii SAA tehä!!!". Ai sii..........ja onhan se kieltämättä parempi, Teidän Tienne, antaa vain Pahan Olla, ja ottaa ite lungisti täällä taustalla. Annetaan sen vaan nääs retostella ja rötöstellä tuossa ad nauseam ja valitellaan sitten aina satunnaisesti ja sillointällöin, sekalaisten tyyppien hautajaisissa jne ? Jep ! Saunds kuud ! Työ ootte tietoisia Maailman Olemuksesta, IIIIIHAN YHTÄ HYVIN KUIN MINÄKIN(!!) NII(!!), ja fixui kuin Teslan Nikola.

Työ ootte valinneet nääks OIKEAN TIEN !! Pätevän ja KAIKENKATTAVAN(!!!!) (en voi kyllin korostaa!!) Maailmankuvan !! Te ...thahah hha hAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...en voi edes kirjoittaa sarkasmina tuollaista sontaa. Ai Kristus teidän kääpiöiden "älyä".HAISTAKAA VITTU !Toivon että JOKAINEN kyttä joutuu jonkin tuollaisen Luciferiaanisen psykoottisen hullun uhriksi. JOK´IKINEN. Evriwan. KAIKKI niistä.Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti