keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Suomen kauneutta (video)

https://www.youtube.com/watch?v=shP-FrrXAzU
Oi ! Suomi kaunoinen.

Tuossa on paljon kaikkea sitä mikä suomessa oli niin UNIIKKIA ja kaunista, minkä minä olisin vain PITÄNYT meillä / itsellä. Mutta minulla onkin se ongelma että osaan olla paikallani ja osaan olla paikallinen / lokaali ja ei-levoton jne, joten....tshh ! Minkäs teet.


Mutta nostalgisen komeaa, paitsi tuo lopun Postinkantojuntti.
KUVOTTAA ajatuskin jostain sellaisesta vitun musliminpökäleestä löntystelemässä se typerä vihamielinen / vaivainen ilme mikä niillä aina on, naamallaan, tuossa pitkin noita MEÄN katuja. Vittu on meidän eikä teidän !

Teillä on oma GIGANTTINEN aavikko-osuutenne planeetasta. Menkää sinne. Ja ottakaa meidän nuo "taiteilijat / maailmanparantajat" mukaanne. Niillä on täällä kamala olla, yhdellä yhdestä ja toisella toisesta syystä.Mutta lopunkaiken; ompahan komea vitun kirkkokin ! Ja hienoja nuo asuinkopitkin, mitä liekään.
Jos tuolla käppäilisi yöllä kuten nuo, jonkun sellaisen kanssa kenties, jolla on jotain vitun merkitystä ...jne, ja jos siellä olisi yksikin grilli auki...ai miin; nimetkää YKSIKIN muu paikka tällä planeetalla missä on tuo sama. KAIKKI tuo sama. Tuo kokonaisuus.
Sen kun tuhoatte; se on POISSA, ja teillä vitun jyrsijän näköiset vasurin kusikyrvät änkyräheterojuntit, sellainen typerä nyrpeä vitun imbesillin virne ääliöllä lärvällänne, ja ..siinä kaikki. ...


Haistakaa vittu ja paska ja kuolkaa.
Ja hävetkää ja katukaa ja muuttakaa maasta.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti