tiistai 11. syyskuuta 2018

Hirviö maalas mulkuttaren

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201809112201192077_pi.shtml

Vittu minkä näköinen ämmä ! Siis tuo "Lohela". Tuossa kuvassaankin tuon kuvansa vieressä, näyttää kireältä pikkupierulta joka on "budjannut" koko ikänsä jossakin Helsingin lähikunnassa ja "ollut koulussa tosi ahkera" ja näin. Sellainen imelän typerä ja vähempi kuin yhdentekevä, VITUN kusipää "kympintyttö" vitun painajainen.

Ja sitten on tuo ilmeisesti "taiteilija"...siis; MIKÄ Kristus vittu TÄMÄ ON !?!?!?!^ ?!?!  ^ ?!?!  ^ ?!?!Thahahaahahahaa  aHA AHAHAa       LOL.  Ai vittu soikoon... siis minä en tehnyt MITÄÄN kuvalle ! Se on kuvankaappaus iltalehden siitä automaattisesta videosta tuossa jutussa !!
AATELKAA !!!  Tuonnäköisiä vitun Finuiittihirviöitä liikkuu muassanne  ! Ihan vapaalla jalalla, tai käsillä tai millä vitulla tuollainen leveänaamainen....mikä vittu tuo onkin, liikkuukaan.


Hui Kristus vittu !! Vittu tuo vitun rumilus on kuin jokin Mistö Biinin näyttelijän (Rowanin) tekemä hahmo tai jokin sen ilme, minä vain hahmona.
Se on kuin jokin.............emmätiä.... jokin TOOOOSI levee naamanen ruma juttu. Eikä linssinvääristymästäkään oel kyse; se todella ON tuon näköinen !!

Ai jumalauta saatana sentään !!

Parasta mitä tästä kissanristiäis-turhuuksien rovio jutusta voidaan kai todeta, on että onneksi kuvassa ei ole TUO ^ vitun kauhistus !


Jumalauta saatana että alkaa ihan ÄRSYTTÄÄN !! Mutta sellaista rumuus ON; se on ÄRSYTTÄVÄÄ ja vastenmieistä ! Kuin "vasemmisto" ja Lindströmin läskipää ja Juuhan Af Vittupää ja kaikki ne läjät tautista sianpaskaa.Ja P.s MIKSI tuolle tyhjänpäiväiselle yhdentekevälle hölynpölyiselle pierulle / ämmälle, on pitänyt tehdä tuollainen tylsän platku ja sieluton ja tosikkoudessaan NAURETTAVA, ja mauton, "muotokuva" ?!?!?
Ai miin; vittuako itseänne tuollatavoin "ikuistatte" saatanan roskasakki LOISET ja komentelijat ?!?!!?!?

Vittu teidät tulisi POISTAA olemassaolosta, joka ulottuvuudessa, eikä jumalauta KOROSTAA ja juhlistaa, ja seurata teitä ja käskyjänne jne jne.
Mutta se nyt ei näy menevän jakeluun näille zombeille ja kytät tulee neljän aivosolunsa ja isojen hauistensa ja  typerien rakkiensa kanssa siihen tielle jos ihmiset haluaa omistaa itse ITSENSÄ ja oman kohtalonsa ja elämänsä. Sellaista pahuus ON.
Se PAKOTTAA keskittymään itseensä.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti