perjantai 21. syyskuuta 2018

Miisas = Idiootti

Katsoin tuonkin vitun typerän Mimosan uusimman videon, tai noin 2 minuuttia sitä, sitten se meni säppiin ja äkkiä ja minä tuohtuneena takaisin tuubin etusivulle. VITTU !!

Pitikö senkin saatana ja saatanan, mennä ja julistaa tuota Marxistien (ilmeisen menestyksekkäästi) promulgoimaa Epistolaa, jossa "Kaikki Ovat Tasa-Arvoisia" !?!?


Miisas EI OLE kovin viisas, toisinsanoen. Ei sillä ettäkö olisin jotenkin yllättynyt tai luullutkaan sitä viisaaksi. Mutta etttä vittu taas saatana.

Haista Miisas vittu ! Ja painu sinne.

MIKSI Kristus Vittu silläkin bimbolla tai mikä lie, on niinkin paljon katsojia !??! Luultavimmin siksi ettei ihmisillä ole nykyään enää sitäkään VÄHÄÄ sielua ja persoonaa ja mielikuvitusta ja laatuvaatimusta kuin vielä ysärin puolellakin oli. Nykyään mitä laimeampi ja haaleampi ja persoonattomampi vitun mopinnäköinen tylsimys on kyseessä; sitä suuremmat katsoja ja tilaaja ja seuraaja luvut.
Nyt kun tuubi mahdollisti tämän "jokainen on kuuluisa 15 min" jutun, ja kaikki maailman tylsimykset ja nynnyt mitättömyydet ja keskinkertaiset lahjattomat ja katkerat vitun pallinaamat voivat "tilata" toinen toisensa, tympeän typerät ja tylsät vitun elämänsä, niin  niin myös käy.

Ja tilaajia piisaa ! Miisaksella ja millä vain vitun Ronin tyhmällä ja tylsääkin platkummalla veljellä, joka näyttää joltain armeijankäyneeltä mulkulta joka opiskelee Lahdessa joksikin kytäksi tai ehkä uimavalvojaksi tai joksikin Vitun Mulkuksi, en tiä.
#Katomua Katomua Katomua Katomua !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti