torstai 31. maaliskuuta 2016

Tuskaista yninää vesilasissa

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/lea-makipaan-eduskunta-avustaja-terhi-kiemunki-jatkaa-islaminvastaista-kirjoitteluaan/"Uudessa muslimeita kohtaan ennakkoluuloja lietsovassa kirjoituksessaan Kiemunki kutsuu islamia alistavaksi ja väkivaltaiseksi uskonnoksi väittäen, että se on islamin koko kuva."

Vai niin.

No.....siinä tapauksessa akka vain LUETTELEE, se olisi OIKEA ja KORREKTI sana tuohon, hän LUETTELEE "islamin" pääpiirteitä ja oikeaa ja ainoaa ja todellista olemusta.
Kuin sanoisi taivasta lähinnä siniseksi ja vettä märäksi ja islamisteja hulluiksi murhaajiksi, jotka on myös yhtä tyhmiä kuin Perus Neekeri, ja neekereitä primitiiviseksi apinalahkoksi vailla ...mitään.
Yhtään mitään.


Ämmässä on enemmän ytyä ja munaa kuin suomen koko vitun "Lehdistössä" tai "Mediassa". Vitun mouruava muulilauma.

Joku uskaltaa saatana sanoa SEN mikä TOTTA on ja KAAAAAIKKIEN teidän,  silminnähtävissä ja korvin kuultavissa jne.
Ja te idiootit lähinnä otatte pesäeroa ja loittonette huudellen "islam on ihan jees!" ja "tavataan Ystävät #MäEnVihaaIslamii:ssa!" ...loitoten yhä kauemmaksi ja etäämmäksi.
Kaikesta.

Omistanne ja totuudesta ja rohkeudesta ja TIETYSTI, muslimeista !

Sillä toisin kuin tuo Tamperelaisakka, MUSLIMIT voi tulla ja tappaa. Ihan oikeasti ja de facto. Vaikken nyt tunnekkaan tuota ämmää ja sen kykyjä, on MINULLA sellainen ENNAKKOLUULO ettei se kai ihmisten päitä niin leikkele ?...vai ?...emmäätiärä.


Suomesta Kiemunki maalaa kuvan maana, jossa terroristit, raiskaajat ja muut rikolliset lasketaan käräjäoikeuksista vapaalle jalalle ja kirkko ottaa suojiinsa kaikki laittomasti maassa olevat.


.....Oletteko te siellä "Aamulehdessä" jotenkin vajaita käsityskyvyltänne, tai jotenkin vähän..."yksinkertaisia" tai jotain !?...Vai MIKSI te toistelette näitä asioita mitä olemme tässä viimevuodet lukeneet jo moneen moneen kertaan ihan itse lehdistä, KUN kaikki tuo yllämainittu on tapahtunut !?!?

"Ja hän väittää, että ruotsinlaiva seilaa....!...ni...!...että..ruotsinlaiva...seilaa !!...hän myös väittää, että jotkin bussit eivät ole kulkeneet öisin ja että musulmaanien mailla on vaarallista ja KAIKKIEN henki on halpa tai ilmainen !...Saatatteko käsittää hänen näin väittävän !?...hän myös väittää......jotakin !...jotain mistä olemme erimieltä !.........sul-je-sen-suu..... duddududduduu...... se väittää myös, että nin suomessa on käyty kaikenlaisia "Hallitusneuvotteluita" ja että Eduskunta olisi remontissa !!..Vai olisiko se sittenkin, arvon Führer, ..Ree-MOTISSA !!? Häh !??! HAHahahaaaaaaaaaaa...paljastuit ! Rva Kansleri !...AHAHAHAHAHAAHAHA ...gagaggagaaa.................kääk..!"


Hetkinen...?.... ei kai AamunHadithin päätoimittajana ole joku MUSLIMI !?!?
Hei !?...kurlataanko siellä nyt, juuri tälläKIN hetkellä, jonkun likaisen ja karvaisen muslimiehen palleilla ?! Hei !?!?
W T F !?!?


Tsiiiiiisus sentään AamunSuura !! Voitte ihan hyvin nousta sieltä kellaritoimituksestanne, "Suomi" ei ole VIELÄ ihan niiiiiin täynnä Muslimeita, että teidän täytyisi, ellette siis jostain muusta syystä ITSE niin HALUA tehdä(!?), ihan maatapitkin kulkea ja ylistää heitä ja lyödä omianne jotka toteaa jotain mikä oli päivänselvää yleistietoa vielä ysärillä.
Kuten se, ettei kannata ottaa suuhunsa syyläistä, kuppaista HIV-kullia. Mutta NYT...jos sanoisi tuon ! Niin..saisi kai "homofoobin ja antisemiitin" leiman. Ja AamunSutrat kammoksuisi moista "Rasistista™ Kannanottoa".

Hei muuli; tuo ei ole mikään vitun "kannanotto" vaan "faktain julkituonti / lausuma".

Sanoissa on eroja.


No... hyvä Kiamunki kai sitten.


P.s Miksi näitä Kiemunkeja on vähän joka kaupungin "Hallituksissa" !?
Onko SE, jokin juoni / salaliitto !!??......
Jännitys tiivistyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti