torstai 24. maaliskuuta 2016

Basismin™ Vastaisesta Viikosta...

Nyt siis on ilmeisesti käynnissä jokin nimeltään "Rasismin™ Vastainen Viikko" ?! jonka siis JOKU jossakin on HYVÄKSYNYT sellaiseksi, taaskin kysymättä esim MINULTA yhtään mitään.
Ensimmäistäkään kysymystä tai asiaa, tai suostumusta. Näin se AINA menee missä vain asiassa mihin liittyy "Vasemmisto" tai "Kytät" tai "Lainlaatijat" tai "Valtio" tai mikä vain rikollisjengi.

Muilta ei öykkärit ja niiden helmoissa piileskelevät paskahousut, paljoa mitään kysele. Ne vaan tekee ja JULISTAA jotakin, kuin "Perustuslain" laatijat amerikassa, ja OLETTAA että se sitten sekä SOPII KAIKILLE, että KOSKEE kaikkia.

Tätä kutsutaan paitsi kusipäiseksi ylimielisyydeksi ja muiden häirinnäksi ja kiusaamiseksi, ja pakottamiseksi ja rikollisuudeksi ja pahuudeksi, niin; harhaisuudeksi.

He siis ovat - harhaisia.

Mutta niin, siis, eniwei; eikö ole sangen eriskummallista ja ...mmmmm.... "mielenkiintoista" kuinka NYT, juuri tällä "Rasismin™ Vastaisella Viikolla" (jolla lähinnä kai liennytellään ja miellytellään väkivaltaisia "Rauhaarakastavia™" vitun hipinläskipääpaskoja), löytyy tapaus toisensa jälkeen ja heti seuraava siihenkin perään, missä on havaittu tätä tällaista legendaarista "Rasismia™" ? Mitä ikinä se sitten onkin, sillä sitä ei ole VIELÄKÄÄN, EDELLEENKÄÄN, määritelty. Ja jumalauta kuinka monta kertaa minäkin olen pyytänyt sitä tässä blogissa ?! Että "MÄÄRITELKÄÄ ensin tuo käyttämänne käsite tai sana" !!!

Se siis lienee edelleen; jotain mitä valkoinen tekee tai sanoo tai jättää tekemättä tai sanomatta, jne, joka on jotenkin inhottavaa vallassaolijoille, kytille, lainlaatijoille, rikollisille, muulle "Valtiolle" ja sekalaisille "ei-valkoisille" roduille.
.........jooooooiiiita siis ei kuitenkaan edes ole tai VOI olla, olemassa, sillä "eihän rotuja ole olemassakaan!" kuten nämä vitun vesipäät aina laukovat suustaan, muiden sammakoiden muassa.

Mutta kuten AIVAN KAIKKI muukin mikä on ristiriitaista ja epätodellista ja silkkaa paskaa, jonka voi HELPOSTI sellaiseksi myös osoittaa, sen jättää vasurin primitiiviapinan aivot vain kertakaikkiaan HUOMIOTTA ja leikkii asian kanssa tyhmää, ja ettei sitä jotain ole olemassakaan. Koska ...jos se ei sovi siihen yhteen reikään mikä Vasurissa on, niin miksi koettaa työntää sitä ollenkaan, mihinkään !?
Miksei vain jättää SITÄ palikkaa pois koko pelistä !?!...............

Tämä johtuu siis pohjimmiltaan vain SIITÄ, että ns vasuria ajaa eteenpäin tai mihin päin se sitten kohkaakin, VAIN a) vallanhimo ja b) VIHA ja sekalaiset sekundaariset motiivit kuten; muihinpuuttuminen ja näiden kontrolli / hallinta, ja jokin Dystooppinen Visio jostain tyhmästä ja kollektivistisesta ja taikauskoisen häiriintyneestä ja hengenvaarallisesta yms.
Mutta nuo on ne päämotiivit: VIHA ja VALLANHIMO.

Eli siis, summa summarum: naurettavaa tämä mitä kai "Akadeemian" maailmassa kutsuttaisiin sanalla "tendenssimäisyys" eli SUOMEKSI se olisi "taipumuksellisuus". Eli siis SE, tässä tapauksessa, että KUN on jokin tietty "teemaviikko" - nousee maailmasta toden totta, sillä viikolla esiin juurikin nimenomaan kyseiseen "teemaan" sopivia piirteitä ja yksityiskohtia.
Vaikkakin näitä yleensä joudutaan ihan mikroskooppisella täikammalla haeskelemaan esiin, mitä siis tulee tähän "Rasismiin™".

Mainittakoon vielä, että: toki, tottakai, joka maassa on mulkkuja ja törkeitä tyhmiä moukkia, jotka epäilemättä huutelevat vaikka toisrotuisen lapselle "NEEEKERI!!!" tai jotain, mutta mitä sitten !?!? NIITÄ ON JOKA MAASSA ja RODUSSA !! Ja ne ei ole mitään esimerkillisiä yksilöitä, by any means. Ne ei ole niitä terävimpiä kyniä.
Eli: yrittäkää pinnistellä ja löytää olemassaolosta jotain ihan vain OMAA, ja olla sitten SITÄ.
Teidän ei ryssäni, tarvitse rimpuilla siinä ad infiniittum ja nauseam, ollaksenne Esimerkillisiä Anglo-Saksoneita; te ette tule IKINÄ olemaan MITÄÄN niiden kaltaista tai tasoista. Te voitte huokaista helpotuksesta ja lakata ponnistelunne ja olla vain niitä vitun Finuiitteja, samojedeja lättäpää-slaaveja ja ryssiä ja ruotsalaisia ja saksalaisperäisiä hulluja yms, mitä te OIKEASTI olettekin.

Bii joo self, fa khraists seiks !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti