torstai 3. maaliskuuta 2016

Kontulan "Poikkeukselliset" Nuoret

Jaha, ja sitten on TAAS tällaista.Ei vittu soikoon !

TAAS !!

"Poikkeuksellista"..!?..mai ääs !

Pikemminkin melko vitun TAVALLISTA ja jokaviikkoista tai jopa jokaPÄIVÄISTÄ.

Vitun klopit ja perkeleen kovikset saatana.

Alan jo lämmetä ajatukselle, että ehkä meidän "maalaisten" tulisi muodostaa jonkinlainen "Häjyjengi" ja lähteä tuonne naurettavuuden Mekkaan eli Stadiin ja pistää nämä räkänokat kusiruutat jonkilaiseen "ojennukseen", sillä Stadissa ei kenestäkään siihen ole, nähtävästi.
Ja eikö esim se Oodinin Hyödyttömät Idiootit, jengi, voisi mennä SINNE patsastelemaan ja pieksemään näitä nulkkeja, joilla on kovin suuret ja TYHMÄT luulot itsestään !?!?

*

Ja pakko tässä OHImennen mainita, kun aihe lähes PAKOTTAA sen tekemään, että (ja tämä on lausuttu in bona fide, ei millääntavalla ilkeästi ja iskevästi, mutta silti aidosti HÄMMÄSTELLEN!), miten näillä uhreilla tai kohteilla ei ollut minkäänlaista niinsanottua "katuviisautta" ?!?!?

Ettekö esim tiedä NIIIN perustavanlaatuista asiaa, jonka jopa ME (!!!) täällä "maalla" herran tähden tiedämme, että; on olemassa tiettyjä alueita, ns "vaaranpaikkoja", joihin EI TULE mennä, ERITYISESTI yksin ja pimeässä(!!!!!!!) helvetin puupäät, missään olosuhteissa, ja ne on samalla juurikin pohjasakan ja ns rikollisten eli Pahantekijöiden, lymypaikkoja ja kytispaikkoja jne. Niitä on mm parkkihallit ja juurikin alikulkutunnelit, jopa ihan vain parkkiPAIKAT sinänsä, kuten esim Prisman tai jonkin, yleensä SUUREN, paikan parkkialueet, joissa sinne ovelle on PITKÄ matka ja sikäli mahdollinen APU on KAUKANA. Ja eritoten jos siellä EI OLE kameroita jnejnejne.

KAIKKI pimeät ja eristäytyneet paikat on näitä vaaranpaikkoja niinikään, erityismaininnan saa tietenkin se niiden isä ja paraatiesimerkki ja kliseemäinen edustaja, eli metrotunneli !

Jos SIELLÄ et pääse rahoistasi ja/tai hengestäsi ja/tai immenkalvostasi, niin......MISSÄS SITTEN ?!?!
Paitsi tietysti missän vain muslimi tai neekeri "maassa" ja Mekassa itsessään.

Ja ....MINUN on vain pakko sanoa, eräänlaisena "tulisieluna", etten voi käsittää enkä SIETÄÄ tuota, että noin uori LAPSI saa erävoiton AIKUISESTA !!
SE on absoluuttinen nöyryyttys ja häpeä ja VÄÄRYYS ja sen sellainen !! Mutta koska nämäkin uhrit olivat luultavasti niitä "Normaaleita Ihmisiä" jotka LUULEVAT, henkensä panttina, että voivat elää ja olla koko elämänsä Rauhassa ja ilman tarvetta minkäänlaiselle itsepuolustuskyvyille ja/tai aseistautumiselle, myös HENKISELLE(!!), niin.....näin TAAS kävi.

Minä halua nteidän TIETÄVÄN, ja sanoa teille heti kättelyssä; että Paholaista ei KIINNOSTA sinun harhasi maailman OLEMUKSEN suhteen ja se MIELENTILA !!!!!!!!!!!!! jossa SINÄ ja kaltaisesi ELÄTTE !!!

Tässä tulee rautalankainen ydin"pointti": "Rikollinen"  EI  ELÄ   siinä samassa pumpulimaisessa maailmassa !!!

Se elää alempana, kuten eläin. Muttei se ole edes eläin, se on DEMONI.
Se on poikkeama ja häiriintynyt ja epämuodostunut ja epäluonnollinen vitun kuvottava ja kovisteleva, kehitysvammainen, lapsen (maksimissaan) tasolle jäänyt idiootti MUTANTTI !!!
Rikollinen siis ON ihan tasan todella, ns "eläin". Mutta vielä ALEMPI. Eläin on kuitenkin LUONNON olento ja sikäli "luonnollinen" ja toimiva ja LOOGINEN ja melko vitun päivänselvä ja ennustettava. Mutta rikollinen on poikkeama poikkeamien joukossa, eli "ihmisten" joukossa. Se on mutantti ihmisten seassa.
Ja sen sisällä EI jyllää sama "ohjelmointi" kuin tavallisten !! Ei lainkaan !! Ei lähellekkään !! Ei alkuunkaan !!


Not. One. Bit !


Ja JOS kyseessä on vain LAPSI, MINÄ  LUULISIN, että SEN voi yksinkertaisesti PELOTTAA tiehensä ja pois, kuin ELÄIMEN.

Muistakaa aina AIKUISET; te TIEDÄTTE PAAAAAAALJON ENEMMÄN kuin LAPSI !! Ja SE PELOTTAA nuorta ja lasta, koska se ei OSAA regoida yhtä moninaisesti kuin sinä, eikä sen repertuaarissa ole yhtä paljon VAIHTOEHTOJA kuin sinulla, joten sen on joko oltava "kova" ja otettava RISKI (siitä gangsteri EI tykkää!!) tai sitten sen on "syötävä nöyryyspiirakkaa" eli otettava lakki kouraansa ja painettava nuori ja höyryävä päänsä kohti maata alistuttava koulittavaksi.

Eli siis; miksette TE tehneet NIILLE, MITÄÄN ?!?! Olettaen ettei NE olleet jotain 2-metriä ja satakiloa, niin ....wtf !?
Ja siltikin !

Ja hei !! nyt samalla, kaikille teille idiooteille Normaali Ihmisille jotka kai uskotte Kyttien olevan HYVIÄ ja järjissään ja HYÖDYKSI ja SUOJELEVAN teitä; niin ...no !?!?! MISSÄS ne nyt sitten TAAS oli, JUURI SILLOIN KUN OLISI TARVINNUT, "kansalainen hädässä", SUOJELUA ?!?!
Hei !?!? missä ne oli !?!? Äläkä nyt leiki tyhmää ja kiertele ja kaartele ja suorita mitään "henkistä painia" tai yritä "järkeillä asiaa" vaan myönnä pois vain !
Tiedät itsekkin.

Minä voin SANOA, ja totisesti minä saNON(!!), että sellainen "taho" jota OIKEASTI KIINNOSTAISI  SINUN(!!!) ...kuka vittu sitten lienetkin, HENKESI ja itsepuolustuskykysi ja mahdollisuutesi tai lyhyemmin "turvallisuutesi", ei vain, kuten minä, NEUVOISI jatkuvasti ja ilmaiseksi ja ihan OIKEALLA TOTUUDELLA, mutta jumalauta ANTAISI sinulle ainakin JONKINLAISEN aseen tai itsepuolustusesineen, TAI ei ainakaan VARASTAISI sitä sinulta jos olet sen itse itsellesi, omilla rahoillasi, hommannut !!

Esim teleskooppipamppu on jotain mikä näyttää minusta HYVIN HYVIN hyvältä sijoitukselta. Ja koska toisin kuin moni muu, kai, ymmärrän jonkinverran FYSIIKAN"LAKEJA", voin noin 100%:lla varmuudella LUVATA että se ON, aika helvetinmoinen ase "tuolla kadulla" ja ihan vitun TOTAALISEN HYÖDYKSI !!

Jos osaat vain vähänkin liikutella RANNETTASI ja kättäsi ja sinulla on siinä sellainen pamppu, on kenen vain syytä pysyä loitolla. Olen myös melko varma, että joku tarpeeksi ärhäkkä... esim minä...hahahaa, voisi myös melko helposti piestä vihulaisen KUOLLEEKSI sillä !!
Se on NIIIIN tehokas ase. Vaikka vaikuttaa vähäpätöiseltä, muttei se o ! Se on HYVÄ. Ehdottoman hyvä !

Käyttäähän sitä herran tähden SIATKIN ITSE !!!   PÄÄTELKÄÄ nyt vitu vaikka siitä !

Sillä pysähtyisi tuollainenkin kloppilauma kuin seinään. Voin ihan luvata SEN !!
Mutta sen käyttäjän ON OL-TA-VA tarpeeksi pirullinen ja väkevä, eikä mikään pakitteleva imbesilli tai liian hyvä tai ainakin liian kykenemätön / nuori itse.

Nappaa jotakuta kerran, pari, sillä pampulla vaikkapa silmien väliin, nenänvarren yläosaan ja polveen ja/tai leukaan johokin, niin se on sinä ihan tasan tod.
Tai JOS osut niin ounastelisin, että on TODELLA todella ikävä tunne saada siitä SUORAAN "nuppiluuhun" !! Ai vittu, että tekisi "nannaaa" !!! Sillä niihin molempiin, molemmille puolin, ja se taistelu on siinä.
Sitten voit joko tehdä siitä mulkusta katurotasta hakkelusta tai vain jatkaa matkaasi ja kävellä tiehesi.
Se ITSE tuskin siitä ilmoittaa Sioille !! "hei...Siat !?...hei ....siat hei, kuulkaa !! tossa kun mä kävin ton yhen äijjän päälle, niin nin SE vittu huitas mua ollain fakin ...emmätiä..jollain pampulla kai tai jotai..."

Not likely !

*
No, mutta eniwei. Kyseessä oli TAAS, kuten AINA, jengi joka koostui siis muutamasta suomalaisesta tarkkiskehari/lastenkoti ali-imbesillistä ja lössistä nekruja ja muita mulatti / murjaani mulkkuja. ARVATENKIN sompuja ja muita MUSLIMEITA.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016030221206201_uu.shtml


Nuorisoporukka muodostui toisensa jollakin tavalla tuntevista pojista ja tytöistä, jotka olivat kokoontuneet Kontulaan viettämään aikaa. Poikien joukossa on sekä kantasuomalaisia että ulkomaalaistaustaisia henkilöitä.Nuff said.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti