sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Sätödei Nait Laiv UJA

Uusimman Jakson Arvostelu.  (Eilisen siis. 05.03.2016.)



Eilen ei tullutkaan Sätödei Nait Laivia vaan siinä tilalla näytettiin joku muu ohjelma, joka oli ihan kyllä yllättävän HYVÄ !!
En tiä MIKÄ se oli, mutta se oli jo aika vitun onnistunut kokonaisuutena ! ....hätkähdyttävää !

Se olisi ollut melko täydellinen menestys ilman Hjalliksen sölkötyksiä ja muminoita ja epäammattimaisuutta (MIKSI helvetissä palkata KOMEDIAsarjaan joku saatanan...EI-KOOMIKKO !?? jokin bisnesmies, ylipäätään ?!) ja sen sellaista repeilyä yms.

Toki Hjallis oli ihan hyväkin siinä yhdessä tai kahdessa "sketsissä", paljon parempi kuin sitä olisi voinut luulla ja pelätä.
Siinä Jokerit Myydään P-Koreaan osiossahan se munaili ja repeili, ja käsittääkseni käski kömpelyyttään yleisöä pitämään turpansa kiinni ! Joka oli SUUNNATON "dauneri" !!
BIG fucking mistake.

Mutta kai se sitä tarkoitti niille Jokereilleen, mutta sanoi sen kuitenkin vähän niinkuin enemmänkin YLEISÖLLE !! Vittu juuri kun koko paska ohjelma sai kerrankin vähän NAURUA aikaiseksi, Hjallis VITUN Harkimo tokaisee, että "tukkikaa nyt vitun muulit vittu turpanne hetkeksi!" (ei ihan TÄYSIN noin sanoin, mutta kuitenkin.)

Ja jos oikein kuulin, sanoi siinä "Kim Jong Un" tai mikä lie, että "niggers" tai jotain, ja sitä ne sitten repeili itsekkin. Hah...no, hienoa että sekin on nyt ihan Julkisesti Sanottu !
"Nigger" siis. Suomessakin.
Mutta kohta siihen luultavasti ragoidaan paitsi kieltämällä tuo(kin) sana "Lainsäädännöllä", niin myös Mobilisoimalla koko katutason Kommunisti Kolonna, joka suomessa on häkellyttävän suuri, pahoinpitelemään JOKAINEN joka edes AJATTELEE sitä sanaa, ne vaan tiätää(!!) älä siinä kysele, ja sakottamaan kaikkia muitakin. Ja tulee pakolliseksi, jos siis näet kadulla ne...mmmm ?..."tummaihoisen", niin nin tulee kai pakolliseksi lähestyä sitä niinkuin ne Tiibetiläiset vitun idiootit "pyhiinvaeltajat" jotka kulkee jonkin tuhannenko? kilometrin matkan sinne johonkin vitun vuorelle, kulkien kuin jokin vitun toukka, tai mato, nousten ja laskien. Mennen mahalleen ja nousten polvilleen ja nousten seisomaan ja takaisin mahalleen jne jne jne.
NÄIN meidän tulenee tulevaisuudessa lähestyä Kunnia Nekrua....siiis Kunniallista Tasaveroista Tummahipiäistä Ihmisolentoa™.

Se tosin ei ollut erityisen hauska sketsi sinänsä, mutta tykkään kyllä jos oikein kuulin ja "nigger" sanottiin.
Kiitti.

*

Koko jakso oli tälläkertaa heti alustaan saakka, paljon tasokkaampi kuin yksikään mikään aiempi jakso. Jopa se ihan ensi sketsi oli ihan tsiigattava, ja saatatteko uskoa, että jopa MINÄ, vittu NAUROIN pari kertaa.........ÄÄNEEN !!!!!!!!?!?!?

En tosin kovin voimakkaasti / paljon, mutta voidaan teknisesti sanoa, että "L o L". Laffin out loud, ääneen naurua.

Se oli oikeasti jo aika hemmetin HYVÄ sketsi, se modernit vihkivalat juttu...ahaha, SE oli aika vitun loistavaa ! Ja oikean suuntaista !

Samoin sekin oli yllättävän mukiinmenevä juttu, se vessa"feissari" tai mikä lie, hartijoiden hieroja paskahuusissa.
Myöskin se opinto-ohjaaja juttu oli yllättävän hyvä, ja täytyy taas kehua että Aku H-Niemi on OIKEASTI melko hyvä / kykenevä näyttelijä & ylimalkainen huvittava hahmo, ja pystyy pysymään siinä hahmossaan ihailtavan hyvin.

Eritoten tällaisessa tilanteessa jossa KAIKKI vitun "odsit" on heitä vastaan, ja yleisö olisi yhtään paskemman jakson ollessa kyseessä, luultavasti jo buuannut ihan suoraan ja rehellisesti, ja sylkenyt lavalle ja heitellyt rantapalloja ja kalsareita ja olut-tölkkejä ja suomenruotsalaiset setelitukkoja.
Ja ählämit kiviä.


Tyyneyttä Paineen Alla, grace under pressure. Nais.


Se Tunnistatko Vanhempasi juttu oli melko vitun karmiva....hui saatana ! SE teki jo pahaa, mutta kyllä sekin sinänsä sketsi TOIMI, mutta oli vain aika vitun vaikeaa katsoa. Voidaan kai sanoa, että siinä oli HELPPO samaistua VAHVASTI sen 15-v klopin kiusaantuneisuuteen ja vaivaantuneisuuteen, ihan tasan täysin. Se teki todella todella TODELLA pahaa se Pamela Tolan äiti-hahmon lauluesitys !
Ai kristus vittu mitä...?!.. M I T Ä !?  ...järkkyä.......
On olemassa PALJON kesympiä ja siedettävämpiä ja vähemmän kiusallisia ja tyhmiä ja noloja ja absoluuttisen kammottavia Idols-esiintymisiä, kuin mitä tuo oli.
Mutta kai se oli sen ideakin...eli.....jaa. Nais wörk ai ges.

-

Hjallis ja Pam, ja piparkakkutalo oli yllättävän hyvä sekin.
Ja se Hjallis Tuuliajolla juttu..... kyllä sen nyt sieti ja katsoi, ei mikään komedian uusi merkkipaalu, mutta ihan jees.

Uutisviikko oli ihan tsiigattava taaskin, ja tykkäsin muuten Hjalliksen alkumonoloogistakin jonkin verran. Vaikka olihan se ihan totaalisen puisevan töksähtelevä ja vähän epäröivä / haparoiva, mutta tykkäsin mm siitä, että Hjallis kykeni revittelemään omalla leuattomuudellaan !

HAHaaa, oi ! SE oli melko vitun loistavaa ! Ja suomalaisille aivan ällistyttävän epätavallista !
Hienoa. Ja kuten näitte, kaikki hyperventiloivat tyhmät kukkahattuämmätkin; mitään ei tapahtunut ! Maailma ei loppunut, taivas ei langennut maanpäälle, kaaosta ei ole, anarkiakaan ei uhkaa, mikään ei muuttunut miksikään vaikka jotain sanottiin ja jostakin tai jostakusta. Kaikki vaan jatkuu kuten aina ennenkin.

Ouverool Hjallis ei ollut lainkaan paskempi "isäntä". Paitsi siis sen kangertelun ja sölkkäämisen osalta.

Ja museo..musaak..MUSA-vieraana ollut Antti Tuisku, oli toki ihan khuulin ja näin, näköinen, mutta ....ei...helv...kyllähän se ON homo !?!?
Vai !?.......jos TUO ei ollut jo jokin kaapistaulostautuminen niin mikäs sitten !? Tsiiiiisus faking khraist !

Kai se sitten ihan jees oli tjns. En tiä, hiljensin äänet melkolailla olemattomiin sen ajaksi.



Kaikenkaikkiaan; tämä oli "suksee"   !
Niin outoa ja kummeksuttavaa ja hämmentävää kuin se onkin todeta, niin .... ...pakko se on kai todeta? että hyväähän se tälläerää oli. Tähän asti HELPOSTI parasta.
He-le-posti !





" Ok Ok, that´ll do pig, that´ll do. "






Fin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti