keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Taifuuni vesilasissa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016030121199464_uu.shtml


Jo jo nyt vittu on taas, melko vitunmoinen "kausti" ja "geitti" ja mitä kaikkea.- Mikään puolue eduskunnassa ei hyväksy natseja, mutta ainakin vihervasemmisto hyväksyy islamin. Kumpiko näistä uskonnoista on hyväksyttävämpi? Hakkarainen kirjoitti Facebookissa.Noin siis sanaili terävästi, yksi "Kansakuntamme" merkittävimmistä älyköistä ja intellektuelleista ja Viisaista Miehistä, eli Teuvvo Hakkarainen.

Ensinnäkin tuon voi ymmärtää AINAKIN kahdella tavalla; joko hän viitta sekä islähmiin ja natsismiin, TAI sitten islamiin ja VIHERVASURIUTEEN, joka taasen ihan tasan TOD.  ON!! uus-uskonto.
Joten hän on joka tapauksessa oikeassa.
Tai ehkä hän tarkoitti jopa "Eduskuntaa" uskontona, joka sekään ei todella ole kaukana todellisuudesta. Itse asiassa lähes SELVÄNÄKÖINEN lausahdus ........eli mahdollinen "Froidilainen lipsahdus" tjns.Ja jostain syystä myös Anna "peppu" Abreu älähti tuosta.Anna Abreu.


Onko nyt hyvä Teuvo ?!? Anna ahistu tästä ! Tai "ahdistui".
Anna on nyt sitten siis; ahdistunut ! Teuvo !.........hei !?!?...nyt se on ahdistuneena jossain.?....ehkä jonkun sillan alla alakuloisena, pää polvien välissä tai istuu vaatteet päällä (harmi) suihkussa kuten Zeims Bond.

En tosin ymmärrä MISTÄ Anna niin tuohtui tuossa feissipostauksessa ?
Se ei oikein edes sano mitään, se on kuin jokin ympäripyöreän, haapean, epämääräinen lause, jonka on kai tarkoitus kuulostaa kuitenkin joltain exaktilta lauseelta joka oikeasti sanoo ja tarkoittaa jotakin.
Mutta mitä ?!?......

Teuvo olisi myös voinut sanoa, että "mikään henkilö eduskunnassa ei ole homo, mutta on kuitenkin vapaa-ajallaan epähetero, joten kumpi näistä on epämääräisempi määre ?! Tai hyväksyykö hän Mosambikin ?!"

Kuten näet; siinä ei OIKEASTI SANOTA YHTÄÄN MITÄÄN. Ehkei edes sitäkään.

Ja mitä tulee vasurien ja natsien samuuteen; ne on samat.
PAITSI !! rauhoitu vasuri, PAITSI että; vasureilta puuttuu TÄYSIN se lähinnä kai Fyyreristä siinnyt ja irronnut ja värissyt, tai sit se oli se Huugo Boss(!), TYYLI ja skarppius ja sen sellainen yleinen siisteys.
Ja tehokkuus ja rehellisyys ja läpinäkyvyys ja selkeys ja läpinäkyvä rehellisyys TAVOITTEIDENSA suhteen.

Mutta muutoin niissä ei juuri ole eroa. Natsit ei tosin olleet ihan yhtä kipeitä kissoja kuin Moderni Vasemmisto. Mutta kohkasivat kyllä elukoiden puolesta ja tupakkia vastaan, ihan yhtä päättäväisesti ja intohimoisesti, ja myös Ympäristöajattelu on pitkälti käsittääkseni natseilta kotoisin niinikää.
Kuten tupakan vastaisuuskin siis; se on helvetti sentään itse Hitleriltä SUORAAN !! Hän johti HISTORIAN ENSIMMÄISTÄ(!!!!) tupakanvastaista kampanjaa !!!

Mutta jostain syystä esim juuri  TÄTÄ   ei Vasemmisto HALUAISI niin hirveästi "nostaa tapetille" jne.Joten Rauhoitu, Bootten Anna, ja pyöritä & pompota sitä pyllyä !! Oujeee beibi !


Sheik thädääs !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti