tiistai 15. maaliskuuta 2016

Sami "StändapinSyöpä" Heedbär

Olen jo pitkähkön ajan, koonnut tällaista kyhäelmää Sami "Ständapinsyöpä" Heedbäristä, ja vaikkei se ole ollut valmistuakseen, ihan jo siksi etten varsinaisesti TIEDÄ hänestä mitään, niin nyt uskoisin tämä olevan jonkinlainen julkaistavaksikelpaava jankutus.- * - * - * - * - * - * - * - * - * - *-

Tapaus "Sami Hedberg".

Voisin jos viitsisin, mitä en luultavasti siis viitsi, aloittaa sarjan "turhat julkkikset" tai "henkilöt jotka ovat selittämättömän kuuluisia vaikkei heillä ole MITÄÄN lahjoja tai annettavaa saati sitten sanottavaa".

Ja olen jo kauan sitten aloittanut kirjoittamaan tällaista teosta Jenni Vartiaisesta, mutten ole vielä jaksanut sitä saattaa valmiiksi, joten kunnian tästä ensimmäisestä osasta saa nyt sitten itse "Kokovartalomies" Sami "läski" Hedberg. Onneksi olkoon !

* / * / * / * / *

Sami Heedberg ei ole hauska.
Sami on vain tavallinen lihava suomalainen junttimies, joka näyttää korkeintaan Kesoilin kassalta, EI(!!) miltään vitun "koomikolta".

Sami on itseään melko täynnä....

Tuo ^^ on vain tyhjänpäiväistä poseerausta vailla ...mitään.
Kuten on koko äijäkin, vitseineen, keikkoineen, valtavine rannekelloineen päivineen.
Sam on nykyajalle tyypillinen hahmo, täynnä itseään, tyhjä, hukassa, pyrkii johonkin mihin ei kuulu, ja olemaan myös esillä melko paljon vaikkei hänellä tuntuisi olevan juuri mitään sanottavaa.
Hän on niitä jotka ...vain tykkäävät sanoa jotain.

" Huumori, SE on täällä pääasia ! ...ja niin, vielä; köyhät yms, painukaa maahan ja vittuun !! HAHAHAa "


Tuo on ainakin totta. Tuo ON suomen SUURIN ständap "elämys". Samhan on, sehän ON!! todella todella suuri. Niin suuri itse asiassa, että se voisi ihan hyvin vaikka laihduttaa !
Eikä tuntuisi edes ....missään.

Sam vaikuttaa olevan niitä sellaisia, sangen yleisiä, idiootin tyyppejä tai versioita, jotka pitävät ITSE itseään ihan sika hauskoina kuten esim The Officen Michael Scott ja/tai David Brent (joka on myös lihava!), muttei ole. Vaan on lähinnä ikävystyttävä ja ärsyttävä, yht´aikaa.

Kuin jokin läskipaska ehkäpä baarin jossain nurkassa, joka ei suostu olemaan hiljaa vaan kailottaa isoon ääneen paskaa mitä kukaan ei halua kuulla. Kuten totuutta.
Siis sitä ei juuri kukaan halua kuulla, ei siis niin, että SE olisi se mitä Sami sanoo. Ei se sitä kailota !
Vaan se esim pärisee ja puhuu näennäisryssää ja hengittää mikrofooniin kuullostaen rantaanlyöviltä aalloilta tai sitten se on kuulostavinaan naiselta tai jotain. Mutta MIKÄÄN mitä se SANOO, ei ole ikinä HAUSKAA.


*

Sam Heedbär on lähes aggressiivisen päällehyökyvä tyyppi, ja aggressiivisen epähauska. Kuten SätödeiNaitLaiv ! Heheei ! SIIHENHÄN sen pitäisi ihan EHDOTTOMASTI mennä !
Ja muuten meneekin !! Minä tiedän jo nyt. Se on ihan saletti. Varma kuin kuolema.

Sami on niitä tyyppejä, joita on MONTA(!!), jotka sekä HALUAISIVAT olla jotakin, että ihan oikeasti LUULEVAT jo OLEVANSA sellaisia. Esim; joku pieni ruipelo "bodari" voi toki KUVITELLA, olevansa se mielikuviensa adonis ja Schwarzennegger, muttei se o. Se on vain SE kuka se juuri NYT, ON.
Heedberggi on sama tapaus; se on olevinaan se mikä se HALUAISI olla. Mutteihän se o.

Se on vain melko lihava ja menestynyt Julkinen Henkilö. Joka on tekemisissä jonkin kanssa mitä voisi lähinnä kuvailla ehkäpä "hömpäksi" tjns. Muttei se ole mikään "koomikko".
Se on lähinnä materiaakeräävä lihapulla.

Katsokaa nyt taas...


" GahahhAHAHAhahaa... KATSOKAAPA TÄTÄ KEL... HAUSKUUTTA ! Häh ?! ..Eikö ole hauskaa ?! Vai mitä !? "
"..Oisko sulla kalaa (tarjota) ...tai jotain ?....emmätiä......  ???.... : /..... : |..... "Tihihihihiii.....:)... THAHAHAAaa...aaaaah... oijoi...kyyllä.... oletteko koskaan tai ainakaan piiiitkään aikaan NAURANEET, jumalauta(!!), niinkuin tuolle ^^  !?!?

Tsiiiiiiiiiiisus - Fak !!!

Se on tuossa kuin jokin homoklubin baarimikko tai samaisen klubin arpajaisten "tirehtööri". Ei niinkään "mielettömän, hersyvän, hauska !!"

Sami on itse asiassa myös vähän niinkuin "Poliitikkokin" eli; joku jolla ei ole mitään merkittäviä lahjoja, mutta joka kuitenkin tykkää sekä a) näkyä, että b) olla edessä ja tehdä päätöksiä ja tulla kehutuksi ja ihailluksi ja saada aploodeja yms.
Kuten lapsi joka on vaikkapa paskantanut, omasta mielestään, johonkin hienoon ja erikoiseen paikkaan.
Mutta MINÄ en aploodeeraisi sille.... meibi its zast mi ?... aidontnou.

*

Sami ON kyllä melko hyvä hypnotisoija tai uneentuudittaja, "anna äijälle kyllä SEN". Sitä katsoessa sitä ihan rentoutuu ja ottaa "lungisti" kun ei mitään merkittävää tapahdu tai sanota.
Toisin kuin esim Ile Juuhanssonin keikkaa tsiigatessa, SIINÄ tapausessa sitä pysyy melko vitun "skarppina" kun odottaa, että joku (luultavasti Savolainen) yleisöstä tappaa sen, tai käy ainakin raivoissaan päälle. Ja hän näyttää itsekkin oikein odottavan tätä.

En tiä......ehkä joku kerta käy säkä, ja pääsemme näkemään senkin ! ? ...Suomen ständapin lyhyen historian, lyhyen kuin kuin mäyriksen jalat, kiinnostavimman tapauksen !
Ellei joku Muslimi ehdi ennen sitä jo räjähtää jossain keikkapaikassa.
SE, olisi toinen ihan kiehtova katsottava. Kunhan ei näe sitä ns "livenä".

*

Sami on kai samanlainen tyhmä, ei tosin YHTÄ TYHMÄ(!!), ja punkeva, punkero kuin Timo Soinikin. Joka vain haluaa olla "parrasvaloissa" ja ...........no........lähinnä siinä kaikki jo onkin.
Ei se niinkun nyt niiinkääään oo, että Sam KESKITTYISI kauhean paljon tuohon "juttuun" eli komediaan yms.
Vai ?

Jonka toki voi sanoa KAIKISTA suomen "koomikoista" ja muista rutikuivista kommarirääpäleistä, joiden sielu tapettiin jo lapsena, joten heillä ei ole MITÄÄN sanottavaa mistään, ikinä, koskaan. Eikä siis persoonaakaan, kuten suomessa kenelläkään muulla kuin minulla, ja ehkä ändillä ja maikilla.
Jos on joku muukin niin ok, mutten MINÄ en ole tietoinen siitä ....jostakin.

Ja voihan se ollakkin, että Sami ON toden totta, joskus jossain sanonut JOTAIN miltei hauskaa tai jopa hauskaa !! Mutta MINÄ en ole siitä tietoinen.
Sekin on YKSI mahdollisuus !!

"Kuten miehitetty avaruuslentokin".

(Muunneltu sitaatti elokuvasta "Musta Sade".)

Sami on suomelle niiin tyypillinen, traaginen, hahmo; joku joka OLISI niin mielellään jotakin minkä on nähnyt niiiiiiiin monta kertaa Anglojen elokuvissa ja videoissa ja missä lie, mutta josta vain ei ole siihen itsestään, ei lopunkaiken.
Ainoat onnistuneet esimerkit mitä tulee äkkiä mieleen on juurikin Hanoin zombiet. Siinä kai kaikki ?
Eikä ne muuten vain matkineet !! Vaan päinvastoin; NE !! inspiroi jopa Angloja !! Anglot siis SEURASIVAT Hanoita !

Miettikää vittu SITÄ !!

KUKA tai MIKÄ, seuraisi vittu Sami Heedberggiä !?!? Paitsi ehkäpä nälkäinen varaani tai leijona tai jokin kerjäläislauma Intiassa tai Afrikassa !??! Tai jokin tauti. Mutta jos NE, ulosluetaan, niin mikä tai kuka !?!?


Nimpä.... nimpä.

Tai no joo....no ehkä joku rasvaimurikauppias tai jokin kuntosalijäsenyyttä kaupitteleva vitun "feissari".

Ja... kun näitä nyt aloin luetella, niin ehkä korppikotkaparvi ? Ja mikä vain saastansyöjä (lokki?) jota hienhaju HOUKUTTAA. Ehkä siis Muslimit ?
En tiä. Mutta jo riittää nämä esimerkit ! Herran tähden.

No lumivyöry !! Sry. Oli pakko sanoa vielä tuo.

*

Ei.
Paljon paremmassa pestissä ja käytössä hän olisi jos vaikka toimisi sellaisena rekanvetäjänä, mitä ne "voimamiehet" aina niissä kisoissaan on olevinaan. Eli jos hänellä olisi jokin panta päässään joka sitten kiinnitetään johonkin rekkaan ja hän vetää sitä sitten johonkin suuntaan.
Jaa ..miten niin miksi ?........no...vittu!....SIKSI !!

Mitä siinä kyselet perkele !?!

Ehkä jos joku jäisi vaikkapa talvella tienpieleen jumiin, niin Samin voisi soitaa hätiin, eritoten siis REKAN ollessa kyseessä !
Sillä...no, herran tähden, eihän sitä nyt saatana hälyytetä ja kutsuta minkään yhdentekevien tapausten takia... kuten esim... joku... uuu..käääk hei ja äääk "joku perhe on TILA-AUTOLLAAN suistunut tienpenkkaan ja on siellä jumissa!" tai jonkin henkilöauton(!!tsiiiish!) joka on poikittain raiteilla tjns tyhjänpäiväistä sontaa.
Mutta jos on REKKA ongelmissa niin ei hätää !! Sami hoitaa !!
(Ettekä sitten matki tätä ja tee tästä jotain suomalaista SuperSankari Sami hahmoa !! Toisaalta... kenelle minä edes luulen puhuvani !? Tsiiisus Khraist ! Eihän täällä edes OLE ketäään !! HAHaaha.. ja ei ne suomen "viihdeteollisuuden" heinäkengät mitään NOIN kekseliästä osaisi saatana edes MATKIA !! Vaikka se tiputettaisiin VALMIINA SYLIIN kuin SNL:n käsikirjoitus !)

Sami on luullut nyt väärin, kun on luullut että vain siksi, että hän on, kieltämättä, hieman koomisen NÄKÖINEN lihava miespuolinen....mm...."hahmo", että hän on siksi myös "hauska" sinänsä, per se.
Hänellä toki ON(!!) perse ! Mutta vaikkakin eittämättä pullea ja pyöreä ja meheväkin, niin silti kokoonsa suhteutettuna melko pieni. Kuten valkoisilla yleensä aina on, vaikka miten suuri maha tai kulli, niin perse on plittana kuin lankku.

Yksi tapa, muuten, jolla Sam VOISI olla melko hauska, on se että hän olisi esim kolmen sepän patsaalla tai siinä miniatyyrisellä aukiolla sen ympärillä, jossain, jonkinlaisessa Deivid-Blein tyyppisessä pleksisessä esiintymiskopissa, josta ei näy kuin vähän tuota ..."lantion seutua". Ok ?
Ja hänellä olisi vaikkapa vaatteinaan VAIN ne sellaiset mustat länkkäripuntit...junou?....ne sellaiset nahkaiset housunpunttijutut mitkä kauboilla aina on, missä on usein niitä hapsuja reunassa. Ja siis PALJAS takapuoli !
Ja hän ei esiintyisi sen kummemmin vaan jutun juju olisi SE, että hänen paljas perseensä painautuu ja puristuu sitä pleksiä vasten, se koppi siis olisi muuten pimeä tai musta !! HUOM !! Hei .....haloo !! Joten.....no joo, myönnettäköön että VOISIHAN se olla kuka tahansa muukin kuin Sami Heedberg tässä tapauksessa, mutta..... oletetaan nyt että se TODELLA olisi hän. Eli siinä sitä voisi ohikulkijat katsella kun paljas ja melko pulska, perse, painautuu litteähköksi sitä kopin reunaa vasten. Ja.......en tiä.... keksin vain tuon. Mutta mitä tuohon voisi tai tarvitsisi muka enää lisätä !!?
Kyllä minä lisääkin keksisin, mutten nyt viitsi käsikirjoittaa seuraavaa SNL-jaksoa ihan kokonaan ainakaan.
Eli: joudutte ITSE miettimään jotain mielenkiintoista ja hauskaa.

Yksi ilmais-idea: tehkää Timo Soini Pinjata ja täyttäkää se jollain, ihan sama, vaikka paskalla tai laardilla, ja pieskää SITÄ sitten "ihan kybällä" ja omistautuneen, keskittyneen, aggressiivisesti. Samalla piiskatulla innolla kuin Akun tekonauru.

VITTU se olis riekaleina !! Alta aika vitun yksikön !
Kuin hydrofoobisen (älä KVG; se on "vesikauhuinen" !) hyeenalauman jäljiltä.

Ja samalla se toimisi myö tieteellisenä videokuvamateriaalina. Sellaisena "referenssi" tai "myytinmurtajat" tjns, tyylisenä ja laisena, "mitä jos" nauhana siitä jos Timppa joskus salamurhattaisiin. "Tältä se näytäisi" junou.
Eikö hän näytäkkin, Sami siis, EI Timo(!!), Riihimäkeläiseltä autokauppiaalta ?
Ai nou !


Joten Sam; pysy päivätyössäs !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti