sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

SätödeiNaitLaiv UJA 26.03.2016
Jaha juu. O.K.

Elikkä, nyt on käynyt kai niin että MINULLE (ja ehkä joillekkin muillekkin) onkin esitetty jostain syystä ihan eri / erillinen / oma, jakso tätä "tuubaa". Nimittäin se jakso jonka MINÄ näin, oli "ihan perseestä".

SIINÄ jaksossa oli illan kailottajana Antti Reini ja mus....mas...MOS!?!.moseo..museo.. MUSA !! vieraana "Cheek" ja näin ja tällee / sillee.

SIINÄ jaksossa oli viehettävää vain se, että Pamela Tola sanoi "munanpää" !! SE oli hienoa !
Muttei niin mikään muu.

"Meno" oli kovin kovin väkinäistä ja pinnallista ja väsynyttä, eli se oli kuin "Suomi" pähkinänkuorissa.

Oli kännistä salaattibaarinpitäjää (mikä poikkeus, mikä näyttelijänkykyjä venyttäjä YLLÄTYS ja suoritus, SUOMESSA!), oli jotain ja jotain toista ja muuta, ja oli jokin illanistujais-sketsi jossain pelattiin aliasta, jossa ei ollut päätä eikä häntää.
Se ainoa vähänkään hyvä, minkä muistan, oli se joku paksu "poliitikko" ämmä siinä juutuubvideossaan valittamassa mussuista pääsiäisenä. Joka muuten, mainittakoon, TODISTI sen "bioond oll riisn´bl daut" että MINÄ de facto, käsikirjoitan tuota shouta. Periaatteessa, täällä kaiken taustalla ja muina miehinä.
Eli tätä blogia ilmeisesti luetaan sielläkin päässä, toksia vaan, ja siitä ammennetaan sekalaista asiaa. Kuten esim siihen sketsiin se, että ne musliminämmät kulkee "..huivi kiedottuna PUIKULANMUOTOISEENpäähänsä  ..ja KÄLÄTTÄVÄT sitä äbäläwäbälä kieltään.." !! WAU !!
Tuohan on saatana sanasta sanaan, tästä blogista !!
Sehän on perkele verbatim, sanasta sanaan, sanatarkka lainaus / plagiarisaatiota.

Wau !

SIITÄ minä kyllä tykkäsin, myönnettäköön, kun se Aku pääsi pyörittelemään ja kourimaan sen Pamelan rintoja !! Ai Tsiisus vittu ! SE oli "aika nastaa" ja näi. Tällee. Jne.
Se oli ihan tsiigattava sketsi, muttei mitenkään erityisen HAUSKA.

Suomalaiset; te ette vaan osaa olla hauskoja / OLE, hauskoja.
Anglot taas ON.

Niiden ei tarvi kuin avata suunsa ja bäng! se on HAUSKAA ! Mutta suomlantilaiset, vaikka miten pakertaa ja näkee vaivaa nin...ei !
Ei !  .....ei perkele, ei.

Se vain EI toimi.

Ja yksi hyvin YKSINKERTAINEN syy on SE, että suomalaiset vaan kertakaikkiaan ON, aivan äärimmäisen vittupäistä "kansaa". Todella todella pysyvän, "takakireän", pissapäistä KOMMUNISTIjoukkoa, joka ei siedä pilaa eikä "vittuilua", YHTÄÄN !!!
Lopullisen kärttyistä ja karttuista juntti"kansaa" jolla ei ole MINKÄÄNLAISTA, alkeellisintakaan abstraktin käsitystä, saati sitten kykyä vaihtaa lennosta konkretian ja abstraktion välillä. Mitä taas esim minulla ON, POIKKEUKSELLISEN paljon.
Minä olisinkin ihan HELPOSTI, suomen kaikkien aikojen hauskin koomikko jos sellaiseksi ryhtyisin ! Biliiv faking mii !

Se olisi HE-LEP-POA !!

Mutta yksi syy taas SIIHEN, miksi siis EN ryhtynyt ikinä siihen, on SE että; "Suomi" on aivan USKOMATTOMAN painostava ja musertava ja masentava paikka ja "kulttuuri" ja ilmapiiri. Täällä ei vain saa henkeä, saati sitten että jaksaisi yrittää tehdä jotain niinkin positiivista kuin olla Koomikko.

Suomalaiset ovat tyhmiä, jästipäisiä, militantteja Ryssiä, jotka odottavat KOKO AJAN ja päättymättä ja pysyvästi, SITÄ, KOSKA se Oikea ja Varsinainen Ryssä tulee "ja rynnii ovesta sisään" tai itärajasta yli jnejnejnejne.

Ad, totaalisestikkin, NAUSEAM !!!

Eikö teillä vitu MITÄÄN muuta todella ole ?!?!
Helvetin sieluttomat pässit, perkele !!!
Mitä varten te olette ylipäätään, vitun muulit, OLEMASSA ?!?!?!?

(Luin taas, paskahuusissa, tuota Hankamäen "Enkelirakkaus" kirjaa, ja hän siinä mainitsi mm sen, että Hetero ja Homo persoonallisuuden yksi maailmankatsomuksen tai pikemminkin maailmanKOKEMUKSEN, eli sen MITEN koko olemassaolo ja todellisuus ylipäätään KOETAAN, ERO on SE, että hetero kyselee nyrpeän tympeänä aina kaiken "tarkoitusta" ja että "mitä VARTEN" ?! Kun taas homompi, kuten kai minä, kysyy pikeminkin asioille ja ilmiöille "MERKITYSTÄ" ! Eli homopersoonaa ei KIINNOSTA mikä hetero"naturalistinen" olemassaolon "TARKOITUS" vaan sen "MERKITYS" !!!! Joka siis LUODAAN aika pitkälti ihan ITSE. Se EI OLE heteroa, eli ulkoa annettua. Kuten "Hetero Valtiossa" ihan KAIKKI on. Ja SIKSI se on aina ja ikuisesti; totaalinen käärmeen, ei pesä, vaan PERSE. Nuo viimeiset siis ei olleet Hankamäen vaan MINUN, sanojani.)

Saatteko te muut itse, henkeä, tällaisessa Super Tunkkaisessa, syrjäisessä, pienessä ja hermot tuhoavassa perslävessä ?
Jos saatte; teissä on jotain TODELLA PAHASTI vialla. Ja mikään mahdollinen "sielu" on kuollut teistä jo ajat sitten.

Sikälikin: mitä VÄLIÄ sillä edes teille olisi, jos / vaikka se Ryssä oikein TODELLA tulisi ja hyökkäisikin !?!?
MITÄ SITTEN ?!?!  .......mikään MUU ei juuri muuttuisi kuin kieli muuttuisi viiiiielä vähän typerämmäksi, känniseksi sölkötykseksi.

Mutta kaikki muu säilyisi TÄSMÄLLEEN ennallaan; kova ylimalkainen, "valtakunnanlaajuinen" KURI(!!!) ja TIUKKA(!!) siighail(!!) "järjestys" - jossa siis SINÄ olet yhdentekevä ja POHJALLA, ja "silmäätekevät" taasen "huipulla". Kuten apinat puussaan; "alfat ylhäällä ja omegat alhaalla". Sama asia.
Kaikenkattava Totaalinen Valtio (alias "Vasemmistolaisuus") ja Keskus-kontorolli, via, "komitea" tai "neuvosto" tai "kansanedustajat"  yms PASKAA.

Te voisitte myös VIIIIHDOIIIIN lepuuttaa hermojanne, kun ei tarvitsisi enää pelätä sitä, jäätävä rinki anuksen ympärillä, että "koska se saaatanan, PERKELE! ryssä oikein tullee ?!?!" kun ryssä olisi JO TULLUT !

Tokihan se lohkaisisi suuren suuren palan "Suomalaista Kulttuuria" pois, kun ei olisi enää tätä ryssänpelon elementtiä, mutta olisihan se kai sen väärtti, jo sen hermojalepuuttavan vaikutuksensakkin puolesta. Nou ?

Teillä olisi oitis, parempi pää, kun olisitte takaisin siinä vitun tunkkaisesssa PERKELEEN Slaavien vitun apinakatraassa, mistä teidät kerran kauan kauan sitten, niin väkivaltaisesti erotettiin ja irti kiskaistiin. te voisitte siis levollisemmin ja paremmin, luullakseni.
Teeskentelyn ja humpuuki-identiteetin aika olisi ohi. Nou ?

Te voisitte olla JUUURI niin saatanan tyhmiä ja töksähtävän törkeitä, peseytymättömiä vitun, perkeleen, helvetin moukkia ja homonpotkijoita ja mitä kaikkea, kuin vain ikinä haluaisitte ja kykenisitte. Myös "Nationalisteja" par excellance.

Te voisitte, ihan hyvin(!), ja se itse asiassa lieneekin jopa jonkinlainen "Laillinen" PAKKO, Ryssällä, maata ja räkäisenä korista, pitkin päivää, koko päivän, JOKA PÄIVÄ(!!), jossakin katuojassa tai tienpientareella tai ...no, jonkintyyppisessä OJASSA nyt kumminkin. Se on tässä se keskeinen "teema" - tuo "oja".
Niin nin SIELLÄ te voisitte IIIIIIHANASTI...nooooooin!! ....nooooooooooiiiiin, siiiellä, noooooin, voisitte lillua iiiiihan rauhassa, räkäkännissä, saatanan typerät vitun läskit tumpelot, ja huudella sitten sieltä välillä ohikulkijoille a) loukkauksia, b) uhkauksia ja c) ohikulkeville VALTION EDUSTAJILLE suuria rakkauden ja KUNNIOITUKSEN osoituksia.
Nou ?

Vai väitättekö, että TUO ^^ tai tämä, EI OLE, sitä mitä OIKEASTI, syvällä sisällänne haikaatte ja kaipaatte vitun Perkeleen Ali-Apinat !??!
Nou ?


No, mutta...taisin eksyä aiheesta jonkunverran.
Piti käsitellä SätödeiNaitLaivia ?
Eikö.


No joo....no, siinä oli se joku Jeesusjuttukin, ihan jees, mutta totaalisen laimea.
Punainen muoviämpäri juttu oli ihan jees, mutta Antti R. oli siinä ihan yhtä ylimääräinen kuin myötähävettävän nolokin. Tyhmä lisä muuten ihan kelpo sketsiin. Jossa taas Aku esiintyi yllättävän pätevästi ja hyvin. Sehän oli jo oikeasti melko hyvä hahmo / luonnehdinta / what-the-fuck-ever.
Se lahtelainen vitun juntti.
Lisää SELLAISTA ! Mutta vielä paaaaaaaaaaaaaaaljon paljon tarkempaa, "spesifistisempää" ja ilkeämpää, tai ainakin "kriittisempää".

(Yksi ilmais-idea lisää !
Voisi olla suuresti "Kansansuosiota" lisäävää sellainen osio tai sketsi, jossa joku hahmo kulkee siinä yleisön seassa, punainen muoviämpäri pääsään! [kuin tyylikkäimmät juntit] ja sitä saa yleisö sitten hakata ja huitoa vaikkapa pesismailalla, kuin jotain ilkeää pinjataa ikään, joka on vaikkapa kussut postilaatikkoosi ja raiskannut ja tappanut lapsesi, eli sitä "lyötäisiin kuin vierasta sikaa". Ok ?
Ok. Ja sitten kun sitä on aikansa hakattu ja pahoipidelty ja piesty ja kaltoinkohdeltu jne yms, se ottaisi sen ämpäri pois päästään, paljasten totuuden; kyseessä oli joku, kuka tahansa, Merkittävä Poliitikko !!
Ja tämä voisi vaihtua aina joka jaksoon, mutta se täytyisi melkein nauhoittaa etukäteen, koska nyt kun tuo on suora, ilmeisesti, ne "poliitikot" NÄKEE nääs sen kaiken ja ovelimmat heistä ehkä, jos eivät ihan VAROA osaisi, mutta tulisivat ainakin melko epäileviksi. Ja ehkä vielä lopuksi, Grand Finaaleksi, kun ne on hoippumassa pyörtyneisyyden rajamailla, pois sieltä studiosta, ne ohjattaisiin pitkin jotain hyvin TIETTYÄ käytävää joka on valmisteltu juuri tätä pakoa varten, kameroineen päivineen. Ja sitten ne tiputettaisiin siellä, lattiassaolevasta salaluukusta, altaaseen jossa voi ihan yhtä hyvin olla vaikka vain kusta, kuin haitakin. Sehän on, kuten tiedetään, se itse IDEA tai AJATUS millä on väliä, ei niinkään se varsinainen toteutus. Kuten paskojen lahjojen antajat aina muistaa sanoa.)

Sitten.... en muista jos siinä mitään / jotain muutakin vielä oli. Toivottavasti ei.
Sitten olikin jo sen mu...mas...mos...MOKAASI..eih?!... MUSIIKKI-VIERAAN aika !
Eli "tsiikki". Eli ihan kamalaa kuraa ja myötähävettävää paskaa. Paitsi ne tanssijattaret oli ihan silmille sellainen...ilo.

Ja sitten olikin jo koko paska taas ohi, ja näyttelijät kaikki kokoontuivat TAAS siihen lavalle pällistelemään ja hölmistelemään, ja tuijottelemaan toisiaan ja ihmettelenmään "miksei tää oikein toimi? mikä VITTU tässä on?...hei !?....eniwan?" samalla kun Antti R. näytteli soittavansa "skittaa".

Ja juuri TUOHON suomalaiset komiikkaan liittyvät asiat yleensä AINA päätyvät; ympäriinsä, hämillään, tuijotteluun.
Se on sama joka saatanan gaalassa ja juhlassa ja festivaalissa ja riehassa, tässä pikku paska-maassa. "Jengi" päätyy vain hölmistelemään siellä lopussa keskenään SITÄ, että miksei tää koko "juttu" ensinkään OLLENKAAN edes ALKANUT !?!?!?

Sitä kohkataan ja kohkataan ja "hypeteään" ja mainostetaan ja sitten se jää AINA vain ideaksi ja takinselkämyksen mainosmerkeiksi ja pääsylipunriekaleiksi ja toteutumattomaksi ajatukseksi ja "Unelmaksi".

Suomalaisista ei vain vittu OLE siihen. Uskokaa nyt jo perkele pois !!

TE TAPATTE KAIKEN SEN POIS(!!!) IHMISISTÄ, MIKÄ HEISTÄ VOISI IKINÄ TEHDÄ HAUSKOJA tai SIELULLISIA tai VIHDYTTÄVIÄ tai KARISMAATTISIA yms, mitä kaikkea minä muuten, mainittakoonkin btw, OLEN.
Se on tämä teidän vitun NAISJOHTOINEN KOLLEKTIIVI"kulttuurinne" joka MURHAA kaikkien sielun. SIITÄ se KAIKKI johtuu.

Se johtuu SIITÄ; että te olette tyhmiä. Ja tyhmät istuttaa omiin lapsiinsa kaiken sen typerän ja "dysfunktionaalisen" aliapinanpaskan mitä ja mikä on niihin itseensä aiemmin istutettu OMIEN idioottivahempiensa taholta. Ja täten tyhmyyden suuri, loputon, kehä vain pyörii pyörimistään eikä mikään muutu.
Kuin korkeintaan pahemmaksi.

Te vain olette kammottavan tylsiä ja tylsämielisiä ja ajattelemattomia ja ajatuskyvyttömiä (alias "kommunismi") ja tyhmiä ja lantapäisiä ja sontapäisiä ja ITSEPÄISIÄ(!!), ja epähauskoja, totaalitotisia vitun puupäämuuleja, visiottomia, munattomia, energiattomia, keskenkertaisuutta ylistäviä ja juhlivia vitun demoneita ja imbesillejä, kollektivisteja ja nynnyjä ja kuuliaisia ja "kohteliaita" vitun pystyynkuolleita kalapuikko / amis -viiksisiä saatanan perkeleen vitun mulkku ZOMBEJA !
Todellisuuttapakenevia ("Vasemmistolaisuus") kommarimulkkuja ja persoonaavaillejääneitä isoja lapsia. Teillä ei vain OLE mitään. Junou ?!. Jyu eint gat nathin.


Ja siis; AIIIVAN LIIAN "asiakeskeisiä" ja kaikkea muuta KUIN LEIKKISIÄ. Vaikka; MITÄ MUUTA KUIN(!!) leikkisyytä yms, vaatii esim Haliwuudleffat ja tv-sarjat yms !?!?
Osaatteko sanoa !?!?
Pitääkö käydä armeija, "ihan kuten kaaaaaiikkien muidenkin! siighail!", ja täytyykö olla hyvä "matikassa ja naturalistisissa, hetero-luonnontieteissä" jne, ollakseen vaikkapa hyvä näyttelijä jossain järkälemäisen SUURESSA Haliwuudtuotannossa ?!?! Vai....pikemminkin kaiken tuon VASTANAPA !!
Ei mikään vitun läskimahainen ja päinen, öykkäröivä läskipaska, vaan ihan oikea ja letkeä ja venyvä ja taipuva ja joskus jopa periksiantava, IHMINEN !! Junou ?
Ei mikään vitun JÄÄMIES Ötsi vaan ihminen.

Vähintäänkin tämä yhdentekevä ja kuiva ja rutiköyhä ja karu "Maa" ja vähintään yhtä kammottava vitun kurja ja ankea ja karkea ja köyhä "ruokavalio", ovat tehneet teistä melko vitun kestämättömiä, sietämättömiä, järkähtämättömiä ja epäinhimillisiä, kylmiä ja konemaisia, mulkkuja.
SIKSI kukaan ei OIKEASTI halua IKINÄ OIKEASTI MAAHANMUUTTAA tänne.
Ei siis "Maahanmuuttaa™" vaan ihan oikeasti muuttaa maahaan.

Oikeat Valkoiset Ihmiset, OVI, haluavat näet ELÄÄ ja olla selkeän sähköisesti olemassa !! Ihan ITSE !!!
Heitä ei kiinnosta, kertakakkiaan, vain OLLA ja tuijottaa kerrostalon sisäseiniä ja ventata ad infiniittum, mitä se VALTIO nyt tekee tai sanoo, ja mitä se NYT tekee tai sanoo tai ON JO tehnyt ja sanonut, joka sitten jää MINUN TOTEUTETTAVAKSI. Tai Siat, suuressa inhimillisyydessään ja syvällisen pohdiskelevassa viisaudessaan, tulee ja murtautuu kotiini ja raahaa minut VÄKISIN, kuten reilut ja Hyvät tekevät, ja PAKOTTAVAT toimimaan kuten Valtion Kommari-Juutalais rotat ja naiset, ovat KÄSKENEET.Haistakaa vitun puisevat idiootit vittu !
Ja painukaa sinnne.TE itse, olette oikea ABOMINAATIO.Niin ja siis, P.S: tuo ohjelma on ihan auttamattoman paska.
Ja totaalisen tyhmä ideakin.

W T F !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti