keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

VOK-vartijoiden palkat pois

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032321313542_uu.shtml
Jaa.

Ei siis mitään uutta täällä Neuvostoliiton, punaisen, auringon alla.

"Suomi" on ihan sama pikku paskaläpi mikä se on kai AINA ollut. "Maa" jota "Johtaa" tyhmimmät ja alhaisimmat, rikolliset ja ämmät.
Ja jossa KAIKKI milläänlailla hyvä, älykäs, kyvykäs, totuudenmukainen, kaunis, ylevä, unelmoiva, hieno ja khuul ja mitä lie, VAPAA ja individualistinen, jne, pyyhitään vain pois. Toteamalla, että "ei tommosta, toi pois".
Kuten Lucifer sanelisi pikkupiruille helvetissä. MAHDOLLISIMMAN tiukat rajat.

Jotta siis olemassaolo olisi maaaaaahdollisimman kurja ja ankea. Sillä kuten kiihkouskovaiset aivottomat torakat ja ali-apinat "tietevät" ja sanovatkin, "kärsimys kaunistaa" tai "puhdistaa ja ylevöittää sielun" tai jotain muuta vastaavaa lapsellista kiusaajanpaskaa.

Lähinnähän se ON kiusaajaan ja muihipuuttuvan keskittymiskyvyttömän rikollisen / paholaisen "rationaali" eli järkeily omalle alhaiselle muulinpaskapahuudelleen.

Koska se kai tuottaa konnalle liikaa jotain.................. jotain,  MYÖNTÄÄ, että "jep! mä oon konna! .........alhaisista alhaisin, oksettava rotanpaska, totaalisen typerä ja sieluton  ylimielinen vitun mulkku ! totisesti..."
Joten; noin ei juuri koskaan käy. Tai siis KOSKAAN.

Mutta eniwei, tuosta itse asiasta: JOS vokeissa ei ole mitään ongelmia tai mitään SALATTUA tai mitään, niin MIKSI käskeä jotakuta allekirjoittamaan tuollainen Vastuunvapautuslauseke / Disclaimeri ylipäätään !??!Alhaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti