maanantai 7. maaliskuuta 2016

Ei Enää Nekruja Stadiin, kiitos.

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2016030721230435_cm.shtml

No jukolauta !! Jo ny on vittu ! sentään......TAAS !

Eli se mitä tuo OIKEASTI TARKOITTAA, on että Stadissa(kin) ollaan jo ihan kypsiä nekruihin ja somppuihin ja muihin vitun MaMuihin, ja ne halutaankin nyt Kohteliaasti ja Ihmis-Ystävällisesti ja Inhimillisesti ja Altruistisesti, sysätä kaikkien muiden(kin) huoleksi ja riesaksi ja selkään.

Maahanmuuttajat™ valukoot siis Stadista, kuin vesi hanhen selästä. Johonkin............vain, johonkin muualle.

Stadissa muutama (siis KOKO MAASTA, MUUTAMA!!!) tyyppi kailottaa tuolla, ilman KENENKÄÄN suostumusta tai lupaa, pitkin koko vitun MAAAAILMAAAA, että "tulkaa meille suameen. Me pakotetaan ne kaikki muut meistä maksamaan teijät ! ni ! tulkaa tänne!" ja kerää ja hamstraa tänne kaikkia vitun nälkämaan neekereitä ja rumia murjaaneita ja somppuja ja muita vitun, perkeleen, hevonhelvetin ali-ameeba-apinoita ja sitten ohjaileekin ne näppärästi pitkin KOKO MUUTA MAATA   KUIN   Helsinkiä !

On teillä vittu ottaa !!
Ja uskoa omaan voittamattomuuteen yms. Status Quosta puhumattakaan !On aika karkottaa SEKÄ MaMut, ETTÄ ns "Edustajat / Eduskunta / Hallitus / Valtio / Kytät" !

Tai olisi ollut jo 6000-vuotta sitten, mutta kun ei nin ei.
Ja tässähän sitten maksatte perkeleen kommari-Tavallinen Ihminen, muulit kaiken ja koko ajan ja koko paskan. Ja menetätte VAPAUTENNE eli sen AINOAN vitun asian millä on IKINÄ MITÄÄN VITUN VÄLIÄ ja mikä tekee elämästä siinä olemisen arvoisen, ja mikä on ainut SYY ylipäätään OLLA olemassa. Tai sitten te "ajattelette" päinvastoin; että on siistii elää linnassa ja kahleissa ja vankina ja orjana jne.


JOS niin "ajattelee" niin.......eikö se silloin tarkoita, että olet SYNTYNYT orjaksi ?! Eli sinulla siis on de facto Orjan geenit ?! Koska SILLOIN se KÄYKIN järkeen ns, että orjana on siitiä elää.


Nou ?

2 kommenttia:

 1. Rassismia! Kyllä kaikilla neekereillä pitää olla ilmainen kämppä punainen matto (ja/tai nuoren tytön reidet) levitettynä odottamassa kun he matkasta väsyneinä saapuvat onnenmaahan, Helsinkiin. Ei meillä Turussa osata hyödyntää rikastettua kulttuuria sillä tavoin kuin Helsingissä!

  Ainakaan me emme halua heitä, pitäkää vain hyvänänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin: kiitos kommentistanne, söör. Tähtilaivasto arvostaa (lähes) kaikkea saamaansa palautetta.
   Ja toisekseen; nyt ...mietittyäni useamman päivän...tai AINAKIN päivän(!!) tuota kommentiasi, niin ......kai se on myönnettävä, että onhan SE !! ONHAN SE perkele "Rasismia™" ...kai ?
   Siis tuo alkuperäinen Blogi-Kirjoitus, ei niinkään tuo kommenttisi.

   P.s Ihan vain neuvona; MINÄ en ainakaan käyttäisi noin avoimesti omaa nimeäni (mikäli tuo ON, oikea nimesi!) ja naamaani netissä ! Ainakaan jos EN OLE joku kuuluisa.
   Sillä, tuosta sinut on helppoa kopioda ja luoda valheellinen tai ns "väärennetty" identiteetti ja kirjautua sen turvin vaikka, joko pornosivustolle tai johonkin baariin.
   Vaikka myönnettäköönkin, että sinut on melko HELPPOA tunnistaa tuosta (passi?) kuvastasi. Monikaan ei esim käytä, enää ainakaan, noita hattuja ja lasit joissa on VALKOISET linssit (joka ehkä selittää Maailmankuvaasikin?..) on myös melko harvinaisia.

   P.s 2 Turku on ihan, muistaakseni, hieno "mesta" tai jopa "paikka". Mie tykkään Turuust. In bona fide.
   Siinä olisi potentiaalia, jota EI hyödynnetä. Luulisin sen olevan "Laitonta".

   Poista