tiistai 15. maaliskuuta 2016

Joosef ...Hammaslääkäri

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016031421266891_ul.shtml

Mikä siinäkin on, että juuri HAMMASLÄÄKÄRIYS vetää näitä vitun kusipäitä hulluja puoleensa ?!?

Olen itsekkin aikanaan käynyt tällaisella vitun mielisairaalla hullulla puoskarinpaskalla "hammaslääkärissä". Ja SE oli kuvottavaa.

Kaikki laitteetkin oli uusimmillaan suoraan jostain 70-luvulta tai ehkä jopa Mengelen kamppeita, mene ja tiedä. MITÄÄN ei pesty asiakkaiden / uhrien käyntien välillä, paitsi ehkä "lääkärin" kulli ........siinä mukissa johon hän käski sylkeä ja josta hän kehotti myös purskuttelemaan sitä "vettä".

SITÄ en osaa sanoa, enkä tiedä, MITÄ hän siellä suussa varsinaisesti TEKI ...luultavasti ronkki vain ja poraili vähän ympäriinsä, näön vuoksi ja koska on seinähullu kaheli joka vain haluaisi olla hammaslääkäri / ammattikuristaja.

Vähän kuin se vanha ämmä joka "restauroi" sen jeesusmaalauksen. Siihen tapaan.

Nooooin...suditaan vain vähän tooonne ja toonne....ja t..mm...no vaikka tooonnekkin nooooooooooooin...    jne jne jne. Ehkä hampaani on, lähemmin tarkasteltuna, täynnä poran ja hiomisen jälkiä, sisäpinnoiltaan !?!?

Huu nous.

Yääääääääää ää ä ä ä ä äääkkkk !!!

Hyi saatanan vittu, että kuvottaa !! Alkaa palautua sekin saatanan "episoodi" tässä nyt mieleeni... hui kuvotus sentään....hyi saatana !! Hyi vittu.
YYyyöööäääääääääk.

Tuollaiset rotat voisi ihan hyvin taluttaa todella reilun ronskilla niska-perse otteella ulos "praktiikaltaan" ja syöstä ensin sianpaskaan ja sitten siinä aikansa uituaan ja lilluttuaan ja kieriskeltyään ja sönköttäessään ja selittäessään, tai sitä YRITTÄESSÄÄN kun on saanut paskaa suuhunsa, heidät tulisi piestä ruoskalla PÄÄTTÄVÄISESTI naarmuille ja verille, ja SITTEN vasta heittää vielä jotain todella merkittävää rinnettä alas.
Jossa on teräviä kiviä ja tikkuja ja käpyjä koko matkalla. Ja alhaalla ehkä .....kasa käärmeitä ja kahleita. En tiä.
Jotain tuommoista.


Kiitti. (Vitusti).
P.s Ja sitten heidät tulisi vain ampua kuten Hitleri siinä ingloorioussin kohtauksessa siellä teatterissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti