tiistai 22. maaliskuuta 2016

Jethro Maailmalla, uuden jakson arvostelu (Vegas)Jethro pöllöili nyt Las Vegasin kuvottavassa ja tunkkaisessa, ulkoilmamuseossa.

Jeti on "vähän" sellainen...mmm....... onko jotain nättiä tapaa sanoa tätä...?....sellaineeeenn...mmm....junou vähän sellainen "simppeli" ja suoraviivainen ja varomaton, kömpelö, hölmö läski. Sellainen häsläävä ja hölisevä, pihisevä punkero. Sellainen kaahottava, koohottava, söhläävä ja kompuroiva. Sen tyyppinen, läski.

Ja Jeti on myös oikein hyvä ja tyypillinen, varoittava esimerkki siitä mitä käy kun Suomi-Juntti menee maailmalle ja yrittää kaikin keinoin olla JO jotain mitä EI OLE eli cool ja sinut suuren maailman ja sen ihmisapinoiden kanssa.

Tuota ohjelmaa katsoessa teki todella todella, myötähävettävän, pahaa.
Ja vähän väliä sitä vain miettii, että "ei !.....ei !! ...hei...kuuuulekko, ÄLÄ saatana vaan sano tai tee si.." ja mitä se sanoo tai tekee ?.....
Jep.

Älä saatana vaan sano tai tee mitään tyhmää ja junttia ja harkitsematonta. Ja heti, HETI, kun tuon on ajatellut, on Yeti jo "asian ytimessä".

Sanon SEN yhden HYVÄN asian nyt heti alkuunsa; ainakin Jetillä on kunnon tai siis OLI, tässä jaksossa, kunnon auto Amerikanraitilla, eikä mikään vitun kuvottava vanha haiseva likainen saastainen typerä vitun junttikosla, pommi. Vaan ihan uutuudenkarhea ja amerikkalaiseksi ihan hienokin, Corvette tai mikä lie.
Toisin siis kuin Ville Haapasalolla.

Mutta sitten.

Minua todella todella inhotti ja myötähävetti se kun Jethro yritti jatkuvasti olla niin vitun lipevä ja ovela ja sulavapuheinen ja sellainen....kai "khuul" just, että hän varmaankin vaikutti niistä jenkeistä olevan pilvessä tai jotain.
Ja eittämättä suomalaiselle kokemus tuollaisissa paikoissa käydessä ja ollessa, ONkin kai melko sama kuin olla jossain vitun "pilvessä".

Eritoten haluan sanoa teille suomalaiset ohjelmientekijät, että; oppikaa nyt jo herran perkele POIS tuosta tuolaisesta saatanan häsläämisestä missä mm puhutaan pätkä paikallisten kanssa niiden kielellä, tässä tapauksessa englanniksi ja sitten sölkötetään piiiiiiiiiitkä litania suomeksi kameralle. Ja vielä vittuillen niille siinä ympärilläoleville !
Vitun moukat juntit !!

Tsiisus faking khraist !

Yrittäkää nyt perkele osata ottaa TOISIA HUOMIOON !!
Vaikka tiedän sen olevan kommunistille hyvin hyvin vaikeaa. Kuten Ryssistä näette; jos ne idiootit ei KOLAROI joka toinen minuutti tai sekunti, niin sitten ne vain käyttäytyy kuin jotkin Määdmäx leffan typerimmät ja löysimmät kovikset, tuolla kadulla. Kaikille vastaantulijoille, ilman MITÄÄN syytä. Muuta kuin mikä ikinä syy sitten pyöriikin niiden omassa tyhmässä ryssänpäässä.
Suomalaiset ja Ryssät on siinäKIN ihan identtisiä; molemmat luulee, että on täysin jees ja ok, ja hyvää käytöstä, kohdella ventovieraita kuin jotain vitun tuhmia apinoita, joita saa sylkeä ja piiskata mielin määrin. Lyödä kuin vierasta sikaa.
Hienovaraisuus on jotain mistä teillä ei ole MITÄÄN vitun käryä.
(Minulla taas on, vaikka muille jakaa. Siksikin se iskee aina niin vahvasti silmään minulla, kun teillä EI ole. Te olette hienostuneita kuin Woorkraftin Örkit.)

Tällaiset suomalaisten tekemät Joku Juntti Maailmalla tyyliset ohjelmat on AINA se sama vitun paska; jossa joku TÄÄÄÄYYSIN valmistautumaton  junttimoukka-ttumäoonkhuul-tyyppinen ja yleensä siis vieläpä läski/lihava sellainen, menee ympäriinsä tehden itsestään ja siinä sivussa koko suomesta, täysin idiootin.
TÄYSIN !

Jos ei esim Jethro istu jumalauta paskapöntön muovikantaa rikki niin sitten se vitun idiootti istuu sen painon kestävällä Las Vegaslaisella pöntöllä, kysellen hävettävän tyhmiä paikalliselta kiinteistövälittäjämuijalta, saaden tämän silminnähden hämmentymään ja miettimään, että "...?..onkohan tuo tosissaan?..vai jonkinlainen vajaaälyinen...?".

Ai miin GAAD ppl !

"Se on kuivain"  -KVmuija

"AHAAA!!!?...waaaauu... eli siis..?" -Jeti

"...se..kuivaa...?!" -KVmuija

"AHAA!...kuivaa... se siis, tämä kuivaaja... kuivaa..?!.." -Jeti

"..... : |...." -KVmuija

Tuohon tapaan.


Kuivaaja kuivaa..vai ?!... You don´t fucking say.

*

SE teki melko pahaa. Ja näittekö sen akan silmäkulman ja suupielen kun se toisti tuon Jetille, että "kuivain kuivaa" ?! Aaaii vittu että teki ilkeää. Aijaijaijaijai...se oli kuin se olisi puhunut neekerille. Siinä Anglo-Saxi puhui taas jollekkin alemmalla älyllisellä tasolla olevalle typerälle vitun (lihavalle) villille, joka ei ymmärrä mitä yksinkertaisempaakaan asiaa kuten esim, että "kuivain kuivaa" ja ehkä "kostutin kostuttaa" ja "suihku kastelee".
Eikä Afrikkalainen muovinen pytynpäälinen KESTÄ sitä, että siihen rojahtaa lähes koko painollaan ja massallaan joku alun kolmattasataa kiloa painava vitun Möykky.
Tsiisus.

Se akka näytti siltä kuin se olisi yrittänyt myötäillä lapsen iloa, kun lapsi on sontinut olohuoneen matolle ja esittelee YLPEÄNÄ sitä paskamöykkyään. Hän halusi toki, että toisella on kivaa, mutta ei voinut täysin peittää häkellystään, että "onko tuo oikeasti NOIN vitun tyhmä!?..tsiisus kraist".

Jethro, vastaisuuden varalle; kuivain todella on esine, joka nimeään myötäillen, KUIVAA asioita ! Ja juttuja. Se kuivaa kaikkee ninku, ja näi.
Et tällee. Jne.


Ja sitten muihin ällöttäviin piirteisiin.
Ensiksikin; MIKÄ vittu SE oli, se saatanan paikallinen omituinen höynä, se vähän päälle kummallinen kiinteistövälittäjä hyypiö siinä vitun ponnarissaan !?
Mikä "luimuili pitkin seiniä" ja välillä kun kamera kääntyi siihen, se esitti jotain vähämielisen tanssia tai jotain alelaarin Zim Käri höynää.
WTF !?

Mikä saatanan perkeleen vitun pösilö SE oli ? Ja mistä hämyiseltä kujalta sellainen löytyi tuohon ohjelmaa killumaan. Ja ehkäpä eniten: MIKSI ?!?

Vittu mikä törttö !!
Super-Törttö !

Niinkuin kuka tahansa jolla on ponnari yli 20-kymppisenä. Tai ylipäätään IKINÄ. Jos siis ei ole pieni tyttö. Tai ihan aidosti henkisesti vajaa, ja jossain laitoksessa. EI esim VESI-laitoksessa, mutta toisensorttisessa.

Se oli melko tunkkainen tyyppi, typerissä ylisuurissa khakihousuissaan.
Ja mikä vitun juttu SEKIN oli, että Jethro tilasi saatana kokonaisen SEURUEEN aamiaisen ?
Vaikka se toki onkin melko lihava, muttei se kai sentään pysty (vai pystyykö?) ahmimaan mitään kymmentä lautasellista lättyjä ja pannareita ja vielä pari kulhoa puuroa ja siihen vielä ALLE pekonia ja munaa ja leipää, aamiainen.

Vittu kun sillä olisi syöttänyt muutaman ravihevosenkin jo kummasti. Vittu että hävetti saatana !
Tsiiisus.
Ja se Amerikan Hiiri siinä vieressä, taaskin "luimuillen", yritti nyppiä hienostuneesti sitä hevonpaska salaattiaan, kun tuo Toinen, tuo Suomalainen vitun Köntys siinä vieressä, räkii ja sylkee ja haisee hielle ja piehtaroi ja sölköttää mitä sattuu. Ja hihkuu kuin pieni poika, että "ompas ISO annos! hahahahaha, wau"

...No: VITTUAKO SAATANA TILAAT?!?! NIIN ISOA ANNOSTA !??!?
Et viittiny esim KATSOA MENYYTÄ etukäteen tai ihan junou?...KYSYÄ joltakin jostakin jotain ?

No, kai siihen on tyytyminen, ettei se ainakaan istunut taas pyttyä halki.
Vaikka sitä vähän pelkäsi kun se niissä kylpyammeissa kävi lillumassa, että nin NE! olisi yht´äkkiä uponneet siitä lattian läpi ja matkanneet, kauhuinen Jethro kyydissään, ihan pohjakerrokseen asti.
Jossa Jeti olisi kiivennyt vain muina läskeinä ylös ammeesta ja laukonut jonkin puolipyörtyneen "wanlainerin" ennen VARSINAISTA / "aktuaalista" pyörtymistään.
Ehkä lopullisesti. (Kuten olisi voinut odottaa käyvän jo siitä aamiaisestakin).

*

MIKSI se ylipäätään käy niissä vitun "asuntoesittelyissä" pyörimässä kuin jokin vitun vinksahtanut, itselleenpuhuva pölvästi, jonka missiona on lähinnä nolata itsensä ja Suomi ?!?!
Miksi !?

Tuskin se niitä OIKEASTI alkaa esim kauppaamaan tai mitään. En tiä, kai se on sitä television taikaa. Kai se on...."Jotain".
Kai se käy niissä, koska se on kiinteistövälittäjä, joten on ajateltu että jos ja kun kiinteistövälittäjä lähtee matkalle, sen täytyy siellä kohdemaassakin käydä pyörimässä erilaisissa kiinteistöissä.
Mutta eikö se ole sama kuin se, että jos vaikkapa joku, hyväkin, kirurgi, lähtisi esim lomalle nin ...eikö se ole sama kuin jos SE siellä kohdemaassa alkaisi tuppautumaan paikallisten kirurgien operaatioihin, todeten vain että "...öööh...väistäs vähän *työntäen ällistyneen lokaalin siitä kropalta sivuun* ...jaaha juu...ihan peruskamaa; maksakirroosi !" vaikka potilas olisi AIVOleikkauksessa tjns.

Tsiisus vittu sentään.

AFRIKKAAN tuollainen "letkeä meiniki" vielä SOPI. Mutta EI mihinkään edes Amerikan tasolla Sivistyneeseen ja melko valkoiseen, maahan. Joku roti sentään ns.

*

Ja mikä sekin oli, että sen täytyi saatana juosta tai vähintäänkin hölkätä, pitkin sitä jotain sisä(?) katua tai jotain, sen saatanan naisen jalan muotoisen valtavan kaljalasin kanssa ja hölistä siinäkin mennessään kameralle jotakin paskaa ? Mitä SEkin oli !?
Jos juot jotain niin ISTU vain ihan rauhassa. Ei ole tarvetta könytä ja kohkata kuin jokin alaston pcp-päinen nekru LA:n moottoritiellä, vaikka kaikkialla onkin valoja ja sähköä ja sen sellaista.
Rauhotu.


Ja mikä se JiiLon synttäribilejuttukin oli ? Vittu mä PELKÄSIN !!
Ai vittu mä PELKÄSIN kuin Riku siinä Ryssien köydennokassa Määdvezöössin kolmannen kauden jaksossa, siellä kerrostalon katolla. Mä saatana PELKÄSIN mitä Jeti vielä menee ja tekee, mutta luojan vitun kiitos ja onneksi; ei juuri mitään. Muuta kuin virnuili melko tyhmästi siinä sohvalla ja kittasi olutta.
Tai jos se jotain hävettävää tekikin tai sanoi, niin se oli ainakin editoitu pois, armeliaasti. Kiitos siitä Suomen Media.

Sitten siinä oli se joku ihan ihme, ihan siis IHME, ihan KÄSITTÄMÄTÖN juntti...moukka...Jurrinen Pönde tyyppinen kummajaiskävelyosio. Mikä vittu SE oli !?!? O_0 ??!!
hei ?...W T F ?!?!

Jeti siis käveli siinä kuin se olisi, paitsi ollut viiden promillen humalassa, yrittänyt astua saatana aitajuoksuaitojen yli, vaikka käveli tasaisella asfalttipäälysteisellä kadulla. Vittu mitä SE oli !? hei !?....onko siihen jokin tarpeeksi järkevä selitys ?!
Miksi se Totaalijuntti Kännikävely !?!? Miksi ?...hei....?......
Ja taisihan se olla pukeutuneena vieläpä joksikin vitun Viiksimolaiseksi Valkoiseksi Neekeriksi, joksikin Härmän Fleivr´Fleiv mutantiksi. (Katsoin Guuklemäpsillä jonkin mahdollisimman sivussaolevan ja tuntemattoman ja luultavasti Juntin, paikan, ja päädyin "Viiksimo"on.)

*

Suomalaiset !!  HUOM !!
Seuraa tärkeä tiedotus ===>

Minä ymmärrän, että te olette nyt noin 1960-luvulta lähtien pystyneet näkemään ja kuulemaan ja katsomaan, miltä Suuressa Maailmassa näyttää. Muun muassa TeeVeen välityksellä. Ja pystyneet sitäkautta seuraamaan maailman menoa ja muuttuvia makuja ja muoteja ja tilanteita, ja YMMÄRRÄN teidän LUULONNE että SE jotenkin tekee teistä(kin) OSAN tuota kaikkea. Se että te olette saatanan pösilöt, NÄHNEET sitä telkasta !!
Sama täsmällinen juttu kuin se, mistä jopa Pirkka P.P on puhunut, eli se ilmiö kun ihmiset kadulla nähdessään esim juuri PPP:n MOIKKAAVAT hänelle, ikäänkuin HÄNKIN tuntisi HEIDÄT, koska HE ovat nähneet HÄNET. Mahdollisesti koko ikänsä. Joten he LUULEVAT hänen olevan heistä yhtälailla tietoinen ja tuntevan heidän typerät läskit lärvänsä. Mutta ettekö te nyt herran tähden Valkoiset Alkuasukkaat käsitä, ettei ne siellä Telkassa näe tähän suuntaan !!?!?!?!
Ainakaan Virallisesti ja vielä.

Ei ne tunne TEITÄ milläänlailla eikä YHTÄÄN !! Ne ei ole koskaan IKINÄ nähneet teistä mikroskooppisintakaan vilausta, saati sitten että te olisitte tuttuja ja moikkaamiskaiffareita. No faking wei !

Joten suomalaiset: teidän tulee NÖYRTYÄ ymmärtämään, että mitä tulee Suureen Anglo-Sfääriin, te olette HEIDÄN näkökulmastaan noita TÄYSIÄ vitun tuntemattomia, ventovieraita ja omituisen kovakouraisia ja oppimattomia, sivistymättömiä, epä-hienovaraisia, tyhmiä ja naiiveja ja yksinkertaisia, häliseviä, häslääviä höliseviä moukkia ja "natiiveja". Jotka KAIKKI on, biliiv mii, yhtä häkeltyneitä ja otettuja, Suuren Maailman Valkoisten saavutuksista ja puoleensavetävästä kulttuurista ja muodista. Alkaen vaikkapa kauluspaidasta, joka EI liene ihan Härmäläistä "insinööritaitoa" ja keksintö, vai kuinka ?!
Vai oisko seKIN ihan silkkaa anglopaskaa ?! Anglojen shittiä niinsanotusti.

Te ETTE OLE mitään vitun "hyvää pataa" anglojen kanssa, vain siksi että OLETTE HEISTÄ TIETOISIA !!! Vitun idiootit !!
Anglot tietää teistä yhtä vitun paljon, ja välittää, kuin jostain saatanan Burman Karen heimosta. (Ihan oikea heimo).

Suomalaiset; älkää suotta laskeko itse itseänne osaksi Anglosfääriä. Saatatte pettyä myöhemmin katkerasti.
Te ette itse taida ihan oikeasti tätä tiedostaa, varsinkaan vähän vanhempi väki, mutta te olette raukat ihan OIKEASTI joutuneet, kai tietämättänne(?), elämään elämänne ihan Aito Kommunistisessa, Komento Perslävessä.
Joka ihan OIKEASTI kuuluu samaan ylimalkaiseen kategoriaan kuin niinkin mahtavat ja elämäniloa pursuavat, myönteiset kokemukset kuin: Kuuba, Pohjois-Korea, Ryssä, Itä-Euroopan Slaavilaispersereiät, Alaska tai Gröönlanti jne yms.
"Suomi" EI OLE Amerikka. Ai kän tel juu thät !

Te luulette siis, lyhyestisanottuna, että voitte vain hypätä, tuosta vain, engelsmannien globaaliin kelkaan ja naureskella vähän ja läpsiä niitä kuin Jethro, olalle ja selkään ja tokaista jotain teeveessä oppimaanne kuten "kuomaseni" tai "tuletko kanssani vaahtokylpyyn".
Tsiisus helvetin vittu, saatanan typerät perkeleen lantaiset juntit ja mutaiset, multaiset moukat !
PERKELE !

.......
...Kysyisittekö esim SUOMESSA, joltain kiinteistöäesittelevältä ämmältä yht´äkkiä, että "hei ..nin ämmä, lähekkö tohon kylpyyn munkaa, tohon ammeeseen mikä tosson ?"  ?!?

Mä en ainakaan. Minulle ei taitaisi tulla erikseen edes mieleeni tuollainen, missään vitun asuntoesittelyssä. Se vain EI erikseen tulisi mieleen, kai, kysyä tuollaista.
Se on nähkää vähän sellaista.. mmm..."tahditonta" ?
Se on kuin kysyisi, että ..."nooo......haluukko beibi heittää noi rytkysi ja alusvaatteesi tonne pihalla olevalle pyykkinarulle.?...."

Vitun limanuljaska ! Vittu siellä ollaan katsomassa ASUNTOA eikä mitään vitun kiinteistövälittäjän pimppiä. Perkeleen saatanan eläin.


Ja tässä on juurikin taas niin TÄÄ !! Tämä aihe mikä ei perkele, ei sitten vittu MILLÄÄN, meinaa mennä teidän tyhmiin, typeriin, tympeisiin vitun samojedinkalloihinne, PERKELE !!
- Amerikkalaiset ja jutkut ja engelsmannit on vain helvetin HYVIÄ; saamaan sen oman kurjan paskaläpensä NÄYTTÄMÄÄN HYVÄLTÄ, elokuvissa ja teeveessä. SE EI tarkoita, että ne paikat ja asiat ja esineet ja oliot yms, ON, todellakin, sillä tasolla ja niin khuuleja kuin miltä ne töllössä tai kankaalla, NÄYTTÄÄ.
Oppikaa nyt herran perkeleen tähden jo edes TÄMÄ !! vitun imbesillit saatana.

PERKELE !


Jos minulta kysytään, niin Amerikka NÄYTTÄÄ TOSIASIALLISESTI  hyvin hyvin kurjalta ja mitättömältä, yksinäiseltä ja surulliselta, rähjäiseltä persereiältä. Jonka valkea väestö luultavasti OIKEASTI, jossain syvällä tyhmässä sisuksessaan, haikailee muuttoa takaisin valkoisten omalle alueelle eli Eurooppaan.

Ne vain on kuten KAIKKI valkoiset; asennevammaisia ja ylimielisiä älykääpiöitä ja ylpeitä idiootteja. Kuten meidän kotoinen "Vasemmisto" eli Komento Kommunistit - Luontais-syntyiset Rikolliset ja kaikki muutkin joilla on MITÄÄN tekemistä ns "politiikan" ja "lain ja kyttien" ja "valtion" kanssa.

Amerikka ei ole "wonderful" vaan "kurja".

Amerikka The Kurja, pitäisi kuulua sen hölinän ja "moton" tai mikä lie se on, itä aina kuulee sanottava.
Amerikka on SURULLINEN, epäonnistunut persläpi, vailla itseä, vailla sielua, vailla todellisuuspohjaa, vailla kulttuuria, vailla mitään vitun järkeä, vailla tulevaisuutta, vailla MITÄÄN.
Siellä ei vain näytä olevan enää oikein...mitään !
Se on pelkkä SUURI ja MAHTAVA, vaaaaaaaltavan kokoinen ulkoilma sirkus. Naurettava ja kaoottinen, mutta vitsi osuukin silti omaan nilkkaan, sillä ne vitun läskit idiootit on kuin onkin onnistuneet saamaan kaikki muut koko vitun planeetalla, seuraamaan itseään ja omaa typerää "elämäntapaansa". Mikä se sitten ikinä liekin.
(Nykyäänhän se on Kommunismi).


*

Ja jos muuten puhutaan SIITÄ, että suomalaiset "asiakaspalvelijat" on vittumaisia ja tympeitä, niin vittu näittekö ne saatanan tarjoilijaämmät siinä kuppilassa missä Jeti taas teki itsestään ja meistä kaikista, idiootin, kun se leikki jostain syystä että sillä olisi synttärit ?!?
Vittu NE ämmät oli "tympeän" MÄÄRITELMÄ.
Ja näyttivät lähinnä loukkaantuneilta jtuohtuneilta ja suuttuneilta ja ärtyneiltä, että joku uskalsi jotenkin heistä olla tietoinen ja puhua heille ja pyytää heiltä jotakin jne jne jne.
SE oli paskaa "palvelua" jos mikä. Ja töksähtävää. Kuin turkikseenpukeutunut töykeä Ryssäläiskanttura. (Jollainen kerran omi minun kännykkäni lentokentällä, ja täten "missasin" bussini. Vitun kusiainen perkele ! kiitti vain vitusti !)

Se oli, joka tapauksessa, todella todella TYHMÄ juttu, se "hei...thihihihihii, leikitään et mullon synttärit ! ...tjähähähäää.." vitun läski typerys perkele.
M I K S I !??!?! Vitun moukka !! Miksi tekisit niin !?!?! Mitä vittua sitten, JOS olisitkin saanut jotain erikoiskohtelua !?!? Tsiisus Faking Khraist !


Tihihihihiii, leikitään et mullon olutpullo pyllyssä ja et ...te niinku yritätte saaha sen ulos...vaikka käsin tai jotain ..!?...TJAHAHAHAHAHAahahahahaaaaa....eiksvaahei !?


Leikitään et vaaka ei, nin, pamaha ! kummämeen sen päälle ja six mä pysynkin siitä vaan kaukana ! aahahahahaaaaaaaaa.


*

Minua myös VITUTTAA suuresti SE, kun suomalaiset jotka näissä ohjelmissa esiintyvät, kailottavat IIISOOOON ÄÄÄNEEN kuin jokin...en tiä..."känninen juntti" ? kenties, tai jotain(?) pitkin maailmaa kaikkein TYHMIMMÄT suomalaiset sanat kuten Jeti siinä vitun kalkkisessa kaikukammiossa asunnossa huusi paskapytystä, että "kakkimaki" tai jotain......

"...Ei jumalauta... vittu saatana..."

Ampukaa se !!!

"Fair ät Will!"

* - * - * - * - * - *

Ja edelleenkin; näihin ohjelmiin VOOOIISI kai JOOOTEKIN myös ihan junou? ETUKÄTEEN varautua !?............... Rait ?
Eli vooooiiiisi esim SUUNNITELLA, että suomenkieliset osiot puhutaan sitten siinä jotenkin joko kaiken muun SIVUSSA, TAI sitten ne vaan tehdään ja lisätään JÄLKEENPÄIN.

Eikä saatana hoooiilata ja KAAILOOTETA pitkin tyhjiä kolkkoja asuntoja ja kävellä siitä toisten vittu nenänedestä kuin jokin vitun Napoleooni ja puhuta "pianonpimputuksesta" yms.
Ihan pienenä vinkkinä vieläpä; amerikkalainenkin kyllä, vaikka epäilemättä hengenvaarallisen tyhmä onkin, käsittänee ja erottanee muun puheensoperruksen seasta, sanan "piano". Ja ymmärtää yhdistää sen siellä taustalla soivaan "pianonpimputukseen".
Eli mitä jos ETTE kommentoisi töykeän töksähtäen ja moukkamaisesti ja autistisesti, kuin lapsi, jooooooka perkeleen vitun asiaa mitä näette ja koette ?! O.K ?

Ja mitäs jos Jeti EI koskisi  joka-ikiseen vitun asiaan ja esineeseen ja olioon, minkä näkee ?!?!
Vitun läski !!! Läskeillä se on kai vaan aina mielessä, että "voiskohan tän pistää suuhunsa?.....syädä siis...?" oli kyseessä sitten kylpyamme tai lisko. Aina sama juttu.
Hienovaraisuus, hienotunteisuus, huomioonottokyky, muiden ymmärrys ja sen sellainen, on Suomalaisissa TÄYSIN puuttuva ja poissaoleva piirre. Ainakin Leijonan Osassa.
Örkkejä EI TUNNETA tahdikkuudesta.

Ja kyllä sekin näemmä vain on verenperimän piirre, ei sille mitään voi. Minulla se ON veressä, koska olen osittain "Eurooppalainen" ja ruotsalainenkin, mutta samojedijunteilla sitä EI vain OLE, sen enempää kuin ihan "puhtailla" Ryssilläkään.

Ja joka vitun kerta kun te yritättekin sitä edes näytellä ja esittää, on tulos aina yhtä vitun kivuliaan kamala ja myötähävettävä. Te vain kertakaikkiaan OLETTE, aivan liian alkeellisen kovakouraisia ja moukkamaisen "maskuliinisia" ja kaikkea sitä mitä tyhmimmät nekrutkin ja KAIKKI ählämit.
Te olette kovakouraisen elukkamaisia kuin Klingonit.
Mutta niilläkin on sentään oma avaruus-alus teknologia ja häive / näkymättömyys "verho" niissä !
Teillä on; VALTAVA "Julkinen Sektori".

Gud lak.

* - * - *

Jethro Maailmalla. Tai mikä olikin.

Miksi sen täytyy koooooko vitun ajan myös puhua jotakin !?? ITSELLEEN ?!?!
Se on yksi niitä semmoisia hölmöjä läskejä jotka puhelee itsekseen, selostaen kaiken mitä tapahtuu. Jollekkin.... kuvitteelliselle ? Vai pitääkö se yleisöä niin saatanan tyhmänä ja puusilmäisenä, ettei käsitä, että "ja noooin, nyt Jethro-setä astuu ovesta läpi, tai sanotaanko että ´kulkee ovesta´...näääääiin... näin just, tällee ......jaha! ja tässon nyt IKKUNA ! näättex? ikkuna on tässä ...ja Jeti vaan kattoo siitä ulos ja hengittää ...seisten ikkunan E-D-E-S-S-Ä.."  ei hevosen perse sentään. Hei ?!...vittu !

"Noooin....persvako vilkkuu siellä...siellä vilkkuu tosiaankin, persvako. Ja...noooin sieltä rapsahti piiierukin, noin.... uh huh ! ohohoh hahahah, vähä pittää piärräkkii...kuten mummu ainas sano ja heipsunkeikun ...thahahaa.."
vittu.......?.... ei v....

.... : |


*

Ja täytyy taas seKIN tuoda esiin, että: miten näihin MATKAILUOHJELMIIN ei kinä saada sellaista junttia joka osaisi oikeasti junou, ENGLANTIA ?!!?
Enemmänkin siis kuin kaksi sanaa, "aha" ja "jea".

Vittu kun se dorka vain nyökyttelee päätään kuten "nyökkypää" nukke tai mikä se hahmo lopultakin sitten onkin, ja toistelee "aha...jea...jea....jea...jea, aha.."
Se varmasti vaikuttaa siitä toisesta, siitä englanninkielisestä, joltain "vajakilta" tai jotenkin vähän omituiselta zombilta. Joltain uneliaalta, yksinkertaiselta hölmöltä. Eli juurikn: suomalaiselta.
HAHAHaa... eritoten Angloon verraten.

Sellaisia te vain olette. Thät´s ool.

*

Jeti kävi myös - vähän "paukuttelemassa" jossain ampumaradalla.
Joka oli ehkä se kaikkein paras ja tasokkain osa tuota jaksoa. Ehkä siksi, että siinä vaan ammuttiin ja puhuttiin vähemmän.

- Ja hätistelemässä heinäsirkkaa siellä kanjoninpohjalla.
- Ja tunkemassa paksuja sormiaan kaktuksenmuotoiseen tuhkakuppiin.
- Ja mussuttamassa "maailman parasta hampurilaista".

Ja kailottamassa moukkamaisen typerästi pitkin tyhjiä kaikuvia Amerikkalaisia asuntoja. Ja teki pahaa myös se, että se kommentoi niin negatiiviseen sävyyn niitä "mexikaaneja" siellä työmaallaan.
Jollette siis tiedä suomlantilaiset, niin: Amerikkalaiset on tätänykyä NIIN MaMuMoKu Poliittinen Marxismi, hulluja, että niille sanat "juutalainen ja Meksikolainen" on sama kuin sanoisit "syyläinen vitun jutku" ja mikä ikinä olisikaan suomalainen halventava nimitys Mehikaanille. "Meksikolainen paska" tai jotain.
Nuo kaksi rodun / -maalaisen, nimeä, on samalla siis myös eräänlaisia "kirosanoja" siellä, halventavia termejä kuten "nigger". Joten miksei samaan rahaan vain puhua "niggereistä" ?!?!
Whai not ?!

Vaikutus on paljolti kuitenkin sama. Ja vaikka suomalaiset "ovelana" LUULEE, että näin EI ole, niin uskokaa pois; muunkin maalaiset olennot kyllä pystyy käsittämään asioita sekä ns rivien välistä, että kuten kissa ja koirakin; aistimaan sanojen ylimalkaisen ENERGIAN ja sitäkautta merkityksen ja sisällön. Niinsanotun "viban" ja SÄVYN.
Joten JOS puhut jotain töksähtäviä niin sano ne ainakin harhauttavan POSITIIVISELLA aksentilla.

Esimerkkilause: "jaa...tämää on ...NEEEEEKERIN, PASKAA!!" joka lasusutaan TÄSMÄLLEEN samoin kuin se juopunut SätödeiNaitLaiv alkutoitotus, missä se muija, kännissä, julistaa tämän olevan sätödeinaitlaiiiv.

Muutenkin on Jethron sanavarasto ja elkeet, olleet kuin jollain valkealla siirtomaaherralla, jota olenkin ihmetellyt. Mutta toisaalta eihän siitä voi kuin tykätä. Nykyään eritoten, mutta se vaan oli snadisti YLLÄTTÄVÄÄ. Thät´s ool.

Ja myös siis Jethron ASENNE ja KÄYTÖS niitä paikallisia kiinteistötyyppejä kohtaan, on kertakakkiaan halveksiva ja halveksittava. Tyhmää. Todella todella tyhmää, ja tarpeetonta.
Ottaa niitä sitten siihen taustalle sietämään sen tyhmän läskin perkeleen vittuilua ja nälvimistä ja näyttämään tyhmiltä sinne johonkin seinänviereen.

*

Ja vielä Grand finaale: lakatkaa suomalaiset pliiiiiiiis toitottamasta sitä maailmalla, että "hei ! me ollaankin SUOMESTA!!!" vittu KETÄÄN. EI. KIINNOSTA.

En tiedä MIKSI te luulette sen ja itsenne, niiiiiiiiiiin erikoisia olevan, mutta kai se on se "Finuiitti, Suomen Kansa ja Uniikkiuden Uskonto".

http://www.amazon.com/The-Finnuit-Finnish-Religion-Uniqueness/dp/9630587319Ehkä tässä on nyt kaikki tällä erää. Ainakin mtä muistan tuosta kiusaannuttavasta vitun "shousta".

Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti