keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Rysselin Iskut ja Vasemmistolaiset Paskarotat

Tässä vielä pari irrallista "pointtia" tai ajatusta, Brysselin Iskuista, mitkä jäi aiemmin sanomatta.

Ensinnäkin: suomen "sanaltaan vapaa" media onkin TAAS, tapansa mukaan, kuten Pohjoisen Koreankin "Media", estänyt Rakkaita Lukijoitaan kommentoimasta YHTÄKÄÄN iskuihin liittyvää Uutista.

Vittu että on kusta päässä. Ja moinen ylimielisyys ja kontrollinhaikailu on jo Tshingis-Kaanin tasoa.

Ja toisekseen; SE, täytyy sanoa, on kyllä iskuissa HIENOA, että ne kohdistuivat SEKÄ Brysseliin eli EU:n ytimeen, ETTÄ vieläpä tapahtuivat tällä viikolla, joka on näemmä jonkinlainen "Rasismin™" vastainen viikkohössötys tjns. En tiennyt ennenkuin luin useista eri blogeista moista sontaa.
HAHAHAAHAAHA ihanaa Muslimit, ihanaa !!
AHAHhaa....suorastaan ihan, aivan, loistavaa !!

Ette olisi voineet enää paremmin tehdä meidän "Rasististen Ihmisperseiden™" kannalta ja MoKu-fanaatikkojen nyrpeän fanaattisuudenkin, tavallaan. Vaikkei niihin tehoa MIKÄÄN.
Vasuri on vasuri on vasuri. Sellainen saatanan demooniänkyrä "paranee" vasta kuollessaan.

Kuten olen USEIN toistanut, on tällainen Japanilainen sanonta: "idiootti ei parane, ellei hän kuole".

Joten..... mitäpä tuohon lisäämään.

Sotilaatkin muuten varmaankin "paranevat" sodissa ?!?! Nou ?
Siiieellä kaikki; ihan vitun kovat ja minua urheammat ja kaikin tavoin ylevämmät ja paremmat ja mahtavammat, hetero-Jätkät sitten PARANEVAT keskenään ja mitä...kaikkea ?!?!...ahAHAHAHAHAHAHAAAaaaaaaaa.

Vitun apinat. Vitun idiootit. Vitun ali-älykääpiöt. vitun typerät perkeleen heikkomieliset paskat.
Haistakaa kaikki vittu !!!MIKÄÄN TÄSTÄ ei olisi alunperinkään edes MAHDOLLISTA; ellei maailma koostuisi laisistanne älykääpiöistä idiooteista vitun A P I N O I S T A !

" Noo...älä ny Kapteeni viitti..?!.. "No joo, no ...mutta ei kun kyllä mä viittin. Viittin mä nääs.
Mä viittin kyllä. Ja ihan tasan täysillä ja näin ja tällee.

*

Mutta siis; mikä ajoitus mussut !! Mikä ihan ihan ajoitus !!
Pitäisi kai ihan KIITTÄÄ suorastaan. Teette kaiken niin ihanan SELVÄKSI ja sitäkin päivänselvemmäksi !!

Joten: shukran !! Kiitos !

Muttei se siis silti H E R Ä T Ä Vasemmiston mielipuolia, koska se on niillä bioloogista ja täten FYYSISTÄ ja täten; mahdotonta MUUTTAA. Se on ja pysyy ja pahenee.

Siinä kaikki.

Vielä monet monet monet joutuvat maksamaan näiden vitun totaalirottien ja kusiruuttien, mielisairaiden ja biologialtaan surkeiden, VITUN NILJAKKEIDEN, takia. Näiden psykopaattien, näiden sosiopaattien ja histrioonisten ääliöiden imbesillien ali-torakoiden, näiden vitun ylimielisten mitättömyyksien ja ali-keskinkertaisuuksien.
Moni joutuu vittu vielä KUOLEMAAN, pois elämästään, jotta nämä saatanan demooniset tunteettomat ja ilkeät ja julmat, eli Perus Vasurit, voisivat viiiiiiiiiiiielä vähän, saarnata "Monikultturismin Rikkautta™" yms hengenvaarallista ja typerää potaskaa. Kuten se yksi vitun huuhaa-imbesilli siellä Kanadassa, niiden karhujensa kanssa. Vitun älykääpiö hipinpaska, sekopää kehari, typerä vitun aivoton kommari-rotanpaska, siellä se keikkui aikansa, AIKANSA siis huom(!!!), ja sitten se löytyikin näppärästi jo yhden karhun pyllystä myöhemmin. Tosin vedettyään ensin viattoman, sivullisen, naaraan mukanaan. Eli kaiketi jonkinlainsen tyttöystävänsä. Tai pitäisi kai siis sanoa "Toverinsa".

*

Tässähän on sillä Oikotiedossa aina välkkyvälle vitun läskipäälle "Jori Eskoliinille" vai oliko se sittenkin "Paskoliin" ?! En ikinä muista, mutta kuitenkin, tässä on sillä taas jotain mistä jorista tyhjää ja joutavaa ja ärsyttävää, yhdentekevää hippipaskaa.
Anna palaa Jori !! Gou foorit !

(Tottakai minä tiedän, että se ON JO ennättänyt ! Ai nou. Riläx män.)

*

Ja vielä sellainenkin asia, sellainen yksityiskohta, mikä tuli heti mieleeni kun eilen katselin niitä paria saatavillaollutta videota Rysselistä, missä ihmiset juoksi pois / karkuun lentsikkakentältä, joukossaan lapsia jne.
Niin nin ajattelin, että; aatelkaa SITÄ, että esim MINUN lapsuudessani kokemat matkat ja matkakokemukset ja lentokenttiin liittyvät mielleyhtymät eli assosiaatiot ja muistikuvat yms, ovat yltäkylläisen POSITIIVISIA. Minulle jäi niitä kultaisia muistoja siitä kaikesta, mutta NYKYÄÄN......ai vittu että tekee jo kirjoittaessa pahaa, ja eritoten kun ajattelen Perus Vasemmistolaisen vitun vääristyneen ja sieluttoman ali-neanderthaalin TOTAALISEN TUNTEETONTA reaktiota tähän.....vittu että oli kirveellä töitä !! Mutta siis niin; ajatelkaa SITÄ että nykyLAPSET ja nuoret, ne elää maailmassa jossa, tämä on yhtä absurdia kirjoittaa kuin mitä se ON, jossa Muslimien tekemät massamurhat ja suuret terroriteot yms apinan primitiivinen sekopää-murha-paska, on täysin TAVALLISTA ja lähes jokapäiväistä !!
Ja mitä saatana, sen lapsen "omat" vain vittu HYSSYTTELEE ja jonka suhteen ne leikkii tyhmää ja sen sijaan että saatanan rotat, tekisivät jotain mitä ehkäpä PITÄISI, he vain välttelevät vastuuta ja siirtelevät sitä kuumaa perunaa sylistä toiseen, varoen kuitenkin hienoja silkkihousujaan ja pyydellen sitäkin vähää TOISILTAAN anteeksi.

Siis.. MITEN tunteeton ja ultra-typerä ja super-alhainen sitä todella, ihan oikeasti, VOI lopunkaiken olla !?!?

Vittu se olette ihan tasan TE, te ITSE, Monikultturistit ja "poliitikot" ja poliisi-siat ja muut ali-paskalävet, jotka olette ihan tikkusuoraan itse aiheuttaneet tämän ihan, aivan, täysin, KAIKEN !

Ja nyt !?.NYT te saatanan paska-ojasta esiin-nousseet hyper-rotat, demonit, sitten luimuilette pitkin seinien viertä ja kiljahdatte välillä meille jotka halusimme IKINÄ, vain olla vittu RAUHASSA ja KAUKANA kaikesta "Virallisesta" ja "Valtiosta" ysm "Järjestäytyneestä Yhteiskunnasta" yms kommunismista, nyt te kiljutte sitten Saatanan Naiset MEILLE siitä, että ME olemme jotain mitä kutsutaan "Rasistiksi™". Mitä ikinä se onkin.
SEN verran olen saanut selville, että siihen voi syyllistyä vain valkoinen ihminen. Joka siis ei voi edes olla valkoinen, Vasuriuden "LOOGISESSA" maailmassa, koska eihän nääx ole edes rotuja ja näi..?.......vai si.s...het...........?!?!.... no junou....kyl sää tiiät...ja josset tiiä sä oot vaa tyhmä ja rasisit ! nii ! ja rasistit ovvaa tyhmii !! nii ! Eix nii Hubaran juutalainen mielisairas sekopää kusipää gorilla !? Eixnii !?!?

- - - - -

http://www.liveleak.com/view?i=a4e_1458633182

Siinä ^^ on yksi video. Siinä näette pienen, kaiketi tytön, juoksemassa vähän iskän kaa Terroristeja karkuun !! Jihuuu hahahaa... jännää !! Siisti ja Vasemmiston  IHMIS-YSTÄVIEN tilaama, toki noiden juoksijoiden laskuun, mutta kuitenkin, Vasemmiston vitun "Filantrooppien" järkkäämä tilanne ja maailma jne. Eixokkin kivaa ?!?
Jooouu ...ahahahahaaaa.

Kuten Suomalainen sanonta sanoo: "konna ei halua tulla kutsutuksi konnaksi".

Vasemmistolaisella vitun demonipiisamilla ei OLE tunteita. Eikä se ole juuri vastasyntynyttä kalkkunaa tietoisempi tai älykkäämpi tai "tiedostavampi". Niinsanottu "Vasemmistolainen" on vain lännessä tai täällä Pohjoisessa, liian hyvässä ja turvallisessa ympäristössä kasvanut ylimielinen, hemmoteltu, pilaantunut, itsekäs ja kusipäinen, sosiopaattinen ääliökakara. Jolla ei ole MITÄÄN, alkeellisimpiakaan, tunteita, muuta kuin pohjaton itsekkyys ja rikollisen tasoinen itsekeskeisyys ja absoluuttinen varasto TYHMÄÄ vihaa ja ehkä sekalaisia seksuaalisia kieroutuneita "tunteita" yms paskaa. Itsekkyyttä ja vihaa ja vallanhalua; SIITÄ on "Vasemmisto" tehty.
Eikä ne YMMÄRRÄ asioiden laidan OLEVAN näin; nähkää, hullu "ihminen", kuten tiedetään, ei usko SEKOAVANSA yhä vain pahemmin ja pahemmin, ja luisuvansa siihen mielisairauden ja psykoosin kaninkoloon yhä vain syvemmälle ja syvemmälle, vaan se LUULEE tulevansa koko ajan vain selkeämmäksi ja järkevämmäksi. Se LUULEE harhoissaan pääsevänsä aina vain lähemmäksi ja lähemmäksi milloin minkäkin vitun "salaliiton" TODELLISTA OLEMUSTA ja syvyyttä. Se LUULEE, että ihan nurkan takana TODELLA, ihan OIKEASTI odoottaa jokin vitun Paratiisi. Sen ihan OIKEAN ja KOURINTUNTUVAN ja absoluuttisen vitun kauhujentäytteisen HELVETIN sijaan, mitä se luo ja tuo ja Maahantuo, koko vitun ajan ympärilleen ja muiden siedettäväksi ja maksettavaksi. Ja siis "Suvaittavaksi".

Vasemmistolaisuus siis ON, kuten Tex Arcanekin sanoi, vain "kohtelias nimitys mielisairaudelle".
Sitä se ON.
Vasemmistolainen "vitun" Rotta. Tunnetaan myös mm nimellä "Demoni Rotta".Ja kuten TAAS, ja taas ja taas, näette: ei MIKÄÄN, ei kertakaikkiaan vittu mikään, määrä, toisten ihmisten verta ja tuskaa ja kuolemaa ja kuolleita elämiä ja unelmia, riitä Vasemmiston "oikeassaolijan" "mielenmuuttamiseen". Ei sitten MIKÄÄN !!!

Sitä kutsutaan, Vasemmiston ääliö-imbesillit hei, sitä kutsutaan todellisessa, päänne ulkopuolisessa maailmassa, nimellä "fundamentalismi". Ja MYÖS siis "absoluuttinen versio typeryydestä ja itsekkäästä vallanhimoisesta ylimielisestä kusipäisyydestä" nimellä.

SE on juuri sitä tunkkaista Super-Keskinkertaisuutta joka on piinannut OIKEITA IHMISIÄ ja "ihmiskuntaa" sittemmin ...kai "kaiken alun" jos tällä jokin alku on ollut. Se on sitä  noidanpolttaja, kirjanpolttaja, mielisairaan ja vihasta seonneena suuressa laumassa karjuvaa paskaväen ja roskasakin kusipääjengiä, jotka soihtuineen ja hiilihankoineen on olleet JOKA-vitun-IKISEN ns "vallankumouksen" takana, aina ja iäti ja kaikkialla. Ja siinähän siis ei KUMOTA VALTAA, mikä olisi liian hyvää ollakseen totta, vaan siinä vain ANASTETAAN SE ITSELLE eli siinä tapauksessa vasureille. Ja koska sellaista ei KUKAAN MUU tee, niin vain ja eksklusiivisesti, vasemmistolle.
Se on siis vallanSIIRTO, ei mikään vitun vallanKUMOUS.  Joten lakatkaa valehtelemasta myös siitäkin, ja puhumasta jostain vitun vallanKUMOUKSESTA, vitun tunkkaiset paska-apainat perkele.


Osaatteko te kukaan koskaan muuten ylipäätään sanoa YHTÄÄN MITÄÄN rehellistä, YHTÄKÄÄN aitoa ja oikeaa ja todellista ja rehellistä sanaa ?!?!
YHTÄ AINOAA SANAA TOTUUTTA ?!?!


Millaista on olla tuollainen Totaali Rotta ? Minkälaista olemassaolo on, kun on paha ja mielisairas ja absoluuttisen, totaalisen, ja siitä vielä YLY-PEÄ, häpeättä siis, itsekäs ja vallanhimoinen pikku paskapää paholainen !? Hei !?!?!
Millaista se on ?

*

Harmillista ja elämänhalun sammuttavaa, nähdä miten niin LOPUTTOMAN moni tässä elämässä lankeaa tuohon olemukseen. Tuohon tympeän typerään, itsekkääseen lapselliseen Demoni Prinsessa olemukseen, missä laahustetaan ja vedetään typeriä läskijalkojaan perässä, tuossa pitkin katua, kun löntystellään häiriköimään seuraa Trump-kokoontumista tai kivittämään jotain Professoria jonka ajatukset ei miellytä tai jotain.
Tuo täysin tunteeton psykopaatin olemus, se on "ihmiskunnassa" valitettavan yleinen. Sitä menettää toivonsa kun sitä edes ajattelee.

Mihin tällaisessa apinamaailmassa VOISI ikinä muka yletä !? Wheer kän ai gou ?Sellaista on olla EDELLEEN APINA. Kun ei ole vielä ylennyt ihmiseksi. Mitä siis MINÄ olen. Mutta APINA EI OLE.
Ja APINALLE on tärkeää kaikki mikä on, totisesti, APINOILLE tärkeää. Mm sosiaalinen "staattus" ja jotain nimeltä "maine" tai jopa "kunnia" tai nekrujenkin suosikki eli "kunni-OITUS" ja pimppi miehille ja raha naisille, ja molemmille joka tapauksessa RAHA, ja valta ja kaikki tällainen.
Vittu te OLETTE, EDELLEEN, apinoita.

Minä elän, de facto: APINOIDEN seassa.

Tämä on helvetti.
P.s Alan olemaan melko vakuuttunut, että on TODELLA MAHDOLLISTA, että ns "Vasemmistolaiset" yms taantumukselliset Paholais Pakanat, villit ja ATAVISTISET rotanpaska häiriköt ja riehuvat reppanat ja muut rähjäiset kusipäät paskakasat, on itse asiassa; joidenkin niistä Muukalaisista, avaruuden muukalaisista siis, meitä HARVOJA Oikeita Ihmisiä kohtaan tekemä sota..."teko" ?! Tjns. Se on siis ehkä niin, että Vasurit ovat se mitä Tex Arcanen idiootti on jankuttanut Cro-Magnonin olevan Amud-Super Neanderthaaliin verattuna, eli BIOLOGINEN ASE NIITÄ VASTAAN !

Olen siis melko vakuuttunut, että Vasurin kovakallot, idiootot, pahantekijät, räyhähenget, minisielut, ovat itse asiassa HYÖKKÄYS ja ASE meitä vastaan. Jolla häiritä kykyämme elää ja olla yksinkertaisesti OLEMASSA, saati sitten RAUHASSA !!
Ja myöskin yletä teknologisesti ja muutoinkin. Ja täten olla ehkä jokin "uhka" Niille itselleen.

Tämä on meihin tahallaantartutettu syöpä tai rutto tai ihan silkka kuolema, tämä "Vasemmistolaisuus".

HÄVETKÄÄ !!
Tai älkää...tai emmä tiä...tai jotai ?...tai tehkää vaik joku vitun yltiövetelä vitun "räp"video tai jotain, vitun löntystävät paskamuulit, vetäkää saatanan reppanat rehvelit vähän niitä kampurajalkojanne perässänne ja housujanne yhä alemmas ja löntystelkää tossa ninku ympäriinsä ja tällee, ok ? ja aukokaa sitä vitun näsäviisasta vitun tympeän nirppanokkaista turpaanne mistä tahansa asiasta, koska olette joka asian paras-mahdollinen-expertti, ja tälle.............ja näi....joujoujou matöfakaa...ja bitsh ja näi.... ja joujoujoujou huitokaa ninku ilmaa ja näi, ninku joku aivoton vammaileva slummineekeri amerikassaki ja näi ja sölköttäkää vitun hampaattomat narkkarit vähä jotain sössöttävää paskaa ja sylkekää jengin päälle ja tälläi ja läpsikää hevostakin turpaan siinä saarnatessanne elukoiden Oikeuksista ! nii ! just.
Vittu te ootte kingei !!!! heeeiiii !! Ttu te oootte kovii ja älykkäit jätkii ja näi !! jeeeeaaammäääänn.... joujoujoujou.... ahahah.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti