lauantai 5. maaliskuuta 2016

Trump Analyysini

Nyt kun niin moni, kaikkialla, itkee jatkuvasti Trumpista, on tullut minunkin aika puuttua peliin ja jankuttaa asiasta edes jotakin alustavaa.

Minä en TIEDÄ Trumpista periaatteessa MITÄÄN enkä sitäkään, muuta kuin että sillä on yhdet oudoimmista hiuksista tunnetun ihmis ja myös apina(!!) historian ajalta, ja että sillä on rahaa kuin roskaa ja että se pyrkii Amerikan pressaksi.
Siinä on aika pitkälti tietoni Trumpista. Ja suurimman osan teistäkin, "Rakkaat" Muulini....

Ja itse asiassa tiedän MYÖS SEN, että se jostain kumman syystä ärsyttää ja jopa PELOTTAA kaikkia vitun idiootteja kaikkialla, kuin krusifiksi vampyyria ja evoluutio Uskovaista.
(Onko "Tuplis" muuten langoilla ?!...huhuu ?!...haaalooo ??!...)

Eniwei; minä kysynkin lähinnä että MIKSI vitussa te kaikki vitun potkuhousuiset nerot, siinä lattialla, potitte ja sätkitte kuin suuttuneet vauvat, ja PELKÄÄTTE ?!?!

M I K S I !??!?! MIKÄ vitun SYY teillä on INHOTA  Donald Trumppia !??!

Sanokaa minulle edes vittu YKSI vitun SYY !!!??!!? Gimme a reason !

MINUN "luuloni" (joka siis on yleisestiottaen parempi kuin suurimman osan "ihmiskuntaa" parhaatkin TIEDOT ja Virallisimmat ja Experttimäisimmät kannat jne) on yksinkertaisesti, että: paitsi että kyse on eräänlaisesta laumassamääkimisestä ja joukkopsykoosityylisestä ilmiöstä, missä vaan mennään sinne mihin kaikki muutkin menee ja näi, määän! niin myös siitä että Trump puhuu ihan liian JÄRKEVIÄ, eli siis JÄRKEVIÄ, eli siis EI TUNTEELLISIA ja pehmeitä vaan JÄRKEVIÄ.

Toistan; järkeviä puhuu Trump, ei pehmeitä tunteellisia imbesillien pieruvisioita yms paskaa.

Trump siis "käy liikaa järkeen" ja koska suurimmalla osalla "ihmiskuntaa" ei OLE järkeä, Trumpin puhe esim MUURISTA Mehikon rajalle, ottaa heitä "aivoon", sattuu päähän, särkee päätä jne. Kuin yrittäisi saada jonkun vitun "Julkisen Puolen" Viranomaisämmän ymmärtämään jotakin, ihan mitä vain. Eritoten jotain mihin liittyy tunteet ja inhimillisyys ja ihmisyys ja sen sellainen. Saati sitten jotain OIKEASTI JÄRKEVÄÄ !! Huh helvetti !!

Jota he siis inttävät itse TOTEUTTAVANSA ja SEURAAVANSA.

Vittu jos MINÄ olisin Amerikkalainen ja asuisin Amerikassa ja joku Trumpin tyyppinen höhlä ilmestyisi ja lupaisi vittu RAKENTAA SAATANA MUUUURIN !!! Meksikon rajalle, niin ...........vittu minä äänestäisin sitä tyyppiä ihan jo piruuttani ja useita satoja kertoja ! Heittäytyisin dramaattisimmillani jo maahan matoksi jos ja kun hänet näkisin livenä ja siihen tarvittaisiin mattoa. Suuhun en ottaisi, mutta lähes miten vain muuten yrittäisin edesauttaa sen tulemista Hoi Polloin Kuninkaaksi ja Keisariksi ja Presidentiksi ja Johtajaksi jne jne. Mitä ilman siis ei voi olla olemassa eikä elämää, ja jota ilman on "kaaos" ja myös "anarkia". Eli "ilman johtajaa". Joka siis on "paha". Eli siis "ei hyvä". Vaan "paha".
Koska.......niin on jo kauan sanottu.


No joka tapauksessa; lähes KAIKKI mitä Trump sekä LUPAA, että EDUSTAA, on aivan totaalisen poikkeuksellista ja siis hyvässä mielessä, ns "Politiikassa" eli luvatta muiden elämään sotkeutumisessa ja puuttumisessa ja tribaalineekeri kollektivismissa ja komentokommunismissa, missä rikolliset ja muut mutantit sekapäät huseeraa ja häärää ja sotkee ja kohkaa ja manipuloi ja omii ja varastaa ja suhmuroi ja komentelee ja anastaa ja "takavarikoi" koska "heillähän on siihen Oikeus" jne jne jne.

Trumpissa on kai SE "huono" puoli kaikkien maailman kiljuvien idioottien mielestä, että se EI OLE, totaalisesti poikkeavana "Politiikan Maailmassa" (joka siis ONKIN ihan oma todellisuudesta erilllinen ulottuvuutensa), minkäänlainen eikä sorttinen Marxisti !!!


Trump EI OLE Marksisti !!


Ja SE kai "ihmisiä" (Vasureita) riepoo niin Saatanallisesti.

Trump on IHAN ITSE TEHNYT ne kaikki rahansa, koonnut valtavan omaisuutensa, eikä imenyt sitä koko vitun "kansalta" kuten on Poliittinen Traditio, ja jo TÄMÄ yksin saa kaikki muut vitun kurjat luihut, luurankoineen kaapeissa, päivineen, tutisemaan pelosta. Trump saattaisi saada heidät näyttämään "pahalta" ja huonolta, eli juuri siltä mitä he OVAT.

Mutta LUULEVAT kai, ettei se näy jos tarpeeksi monta heidänlaistaan vitun alhaista vittupäätä on "johdossa". Siinä(kin) he ovat täysin väärässä.
Se on kuin Rikollinen luulisi, ettei hän "näytä rikolliselta" jollei ole yksin ja erillään niistä muista ja Ihmisten seassa, eli siis jos hän ON linnassa, hänen "rikollisuutensa" jotenkin laimenisi ja hukkuisi sinne ja hän vaikuttaisi Kelpo Kansalaiselta.

Eniwei, Trump on parasta mitä Amerikalle on piiiiiiiiiitkään aikaan luvassa, mutta jenkit on nykyään kommunistisempia kuin entiset Neuvostoliiton läskipäät ryssänpaskakasat eikä tunnista enää MAHDOLLISUUTTAAN päästä takaisin, edes vähän matkaa, kohti sitä mitä "Amerikan" PITI OLLA.
SITÄ Trump miltei edustaa; "Amerikkalaista Unelmaa".

Mutta se ei tarkoita enää Kommunisti Jenkeille mitään. Se PELOTTAA heitä; tyhmiä pelottaa kaikki !
Kuten naisiakin, ne on AINA ja jatkuvasti huolesta soikeena, syystä tai ilman. Yleensä ilman.

Trump ärsyttää Tyhmiä Kollektivisteja MYÖS siksi, että hän on sangen suorapuheinen eli REHELLINEN ja TOTUUDENMUKAINEN eli HYVEELLINEN ja JUMALAN, EI(!!!) Luciferin, mieleen. Ja SEKÖS näitä pirun, vitun, Riivattuja Paskapää Vasurin ryökäleitä sitten kertakaikkiaan sapettaa ja tuohduttaa. Mutta toisaalta; mikäpä heitä EI, sapettaisi ja tuohduttaisi !?!?!
Sama kuin jutkuja ja naisiakin, Vasureita ärsyttää aivan KAIKKI mitä on olemassa, VOISI olla olemassa, ja ON joskus OLLUT olemassa.

Ja he myös pelkäävät, että Trumpin suorat sanat saattaisivat tarkoittaa heillekkin jotain jonkintyyppistä tekemistä tai "vastuusta" tjns. Eli he pelkäävät joutuvansa mahdollisesti KUOLEMAAN (Muslimien takia) jossakin sodassa tai hyökkäyksessä, jonka on Trumpin liian suorat sävelet provosoineet. Mutteivät siis vastusta MUSLIMEITA, per se ja an sich jne.
Tämä johtuu siitä, että ovat paitsi häkellyttävän typeriä, uskomattoman paskahousuisia PELKUREITA. Kuten kytät ja suurin osa rikollisista ja Valtion rotat ilman kyttien käsiaseita, koiria ja pumppuhaulikoita yms rekvisiittaa, ja kuten ....pelkurit nyt aina on.
Sellaisia ne ON !

Ja niitä on AINA, PALJON !! Koska "laumassa on turvaa" niille jotka ovat itsevarmoja kuin Bull Mentula...


Trumppi siis saattaisi tarkoittaa SEKÄ henkisesti, ETTÄ fyysisesti LAISKOILLE vitun lumpuille jalkaräteille, vetelyksille, laahaaville nahjuksille, toisin tunnetaan nimellä "Vasurit ja Hipit yms skeida", sitä että he joutuvat jonkinlaiseen toimeen tai johonkn....edes ÄLYLLISEEN puoli-aktiivisuuteen, joka siis on heille kryptoniittia, kuten neekereillkkin.
(Luultavasti, koska ovat näiden kanssa Yhtä ja Samaa [wan laav! määnrotua ja verenperimää).

Trumppi vituttaa, koska Trumppi ei ole laiska ja mitätön ojassa kännissä / sammuneena, paskat perseen ulkopuolella, mutta siltikin HOUSUJEN SISÄPUOLELLA, viihtyvä kiukkuinen ja lahjaton ja typerä vitun hipinketku tai Vasurin Marxisti rotanpaska, siistissä puvussaan ja rusetissaan ja "aah niin hurmaavissa Hip-ster, laseissaan! ahahahaa, on ne kyllä niin...ahahahaaa..."


* - * - * - *

Eli tässä on nyt tällainen melko lyhyt, mutta myös melko kattava analyysi Trump ilmiöstä, äs it is. Äs wii spiik.


Ja vaikka tämä piti säästää taas seuraavaan kirjoitusvirhekokoelmaan, niin katsokaa nyt taas......

Herra "Turmp" sai jopa tuon vitun vesipuhvelin älähtämään !! ....TÄÄLLÄ !! SUOMESSA ! Aahahaahaaaaaaaaaaaaaaaa... koska se tarkoittaa niin paljon Veikolle tuolla jossain Landella, jos ja kun AMERIKANRAITILLA valitaan Turmppi "Puheenjohtajaksi".


Tuo on siis kuvankaappaus "Oikotieto" sivulta.


Liisa Jaakonsaari.


"Tuuuuuuuuuuuurmmmmmmmmmmmmppp......... .. . ..........mmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuu..."

Eli...summa summaarun; älkää siis suotta KUKAAN hätkähtäkö, minkä kuitenkin teette, koska te ette IKINÄ, koskaan, KUUNTELE (ettehän te kuunnelleet edes JEESUSTA !!), vaan ottakaa iisisti ja rennosti; Trump tuo parhaassa tapauksessa Tasapainon Voimaan.
Trump 4 Teh BosS !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti