tiistai 1. maaliskuuta 2016

Muslimi laulaa suomen puolesta

Suomlantia valittiin edustamaan Euroviisuissa, melko tyhmä nimi muuten (!) "euroviisut", joku ...ilmeisesti ja luullakseni, Muslimi !! Ämmä.
Kuinkas muutenkaan.

Hän, tai "se", osallistuu kappaleella "sing it away" mutta osuvampaa lienisi laul....tai no, osallistua kappaleella, "BLOW it away".
Kun on mudslimi kyseessä ja kaikkea.

Olisi ollut parempi vaikka valita se vitun rekkalesbo, se ...SaaaaaaaaraAaaaaaaaalto tai joku. Ihan sama, mutta EI mitään vitun Helsingin Muslimia.

Joka siis valittiin ihan tasan vitun TOD. ja tarkkaan, juurikin SIKSI, että se ON muslimi !!! EI minkään helvetin lauleskelun perusteella.
Juu kän bet oon thät.

Itse en ole kuullut yhtäkään noista biiseistä eikä kiinnosta kuullakkaan, miltei mieluummin iskisin ison naulan korvaani kuin kuuntelisin niitä vitun tympeitä ja omituisia, ulinoita.
Mutta silti; ottaisin mieluummin edustamaan SUOMALAISIA josko ei sitten "Suomea" - jonkun.............junou?...SUOMALAISEN ?!?! Ja kaikkee...ja näi...jne. ENKÄ mitään vitun erämään muslimitarta.




Kiitti.



P.s voidaan vain kai toivoa, ettei se päätä esiintymisnumeroaan, JOS se todella sinne sitten lopunkaiken lähetetään, huutamalla "Allaa´hu´ackbaar!"
Siis tämä muslimitar, EI siis Saara.
En usko, että SAARA / SARA tai mikä lie, huutaisi tuota.

Ehkä jos SE jotain huutaisi, se voisi olla / saattaisi huutaa; "pimppi on nannaa!" tai jotain.
Mutta kyllä kai se minulle kävisi..?...en tiä...ihan sama, koska tuskin katson koko skeidaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti