lauantai 19. maaliskuuta 2016

(Liekki) Muuri Trumppi

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016031921294429_ul.shtml

...no....voi ny vittu....

Naurettavaa.
Miten naurettavaa.

Miksette vain samantien pillahda itkuun ja heittäydy maahan makaamaan ja ala polkea siinä sitten ympyrää, kuin "Michael" pakkopaidassaan, yrittäessään Houdinin tavoin paeta siitä.


Käväisin taas tässä blogissa: http://dissectleft.blogspot.fi/
Ja siellähän onkin taas pari hyvää uutta Trumppia koskevaa kirjoitusta tai sinne lainattua tekstiä kuitenkin.
Tuo esim, jonka otsikko on "Trump Is Not A Liberal or Conservative, He’s A Pragmatist" on jo aika hyvin KAIKKI pähkinänkuoressa.
Trumppi ei ole "poliitikko" lainkaan vaan juurikin "pragmaatikko" eli käytännönläheinen ja realistinen hahmo. Ja SEkös vasta hippejä vituttaakin, sillä "politiikassa" on hyvin hyvin pitkälti KYSE juurikin kaikenlaisesta "jos, ehkä, kumpa, olisipa, kävisipä" tyyppisestä toivotaan-toivotaan hötöstä ja tyhmien imbesillien jaetuista "unelmista" ja muista helvetin höyrypäisistä harhoista ja typeryyden kylvämästä tuhosta "kehityksen ja edistyksen" nimessä. Ja hippejä nyt ketuttaa SE, että on joku jota ei vittuakaan KIINNOSTA jauhaa jonninjoutavaa tyhjää ja tyhMÄÄ paskaa, vaan TEHDÄ OIKEASTI jollekkin jotakin !

Eli voisi myös sanoa, että Trump on liian maskuliininen / mies. Ei nainen.
Kuten minäkin.
(Se lukee ihan tuossa minun kuvauksessanikin !)


Perus Poliitikko on poikkeuksellisen "kettumainen" ja vittupäinen, poikkeuksellisen ruma ja omituinen, poikkeuksellisen typerä ja ylimielinen, rutikuiva vitun HYYPIÖ, jolla ei ole MITÄÄN käytännön (hyödyllistä) osaamista tai TAITOA. Eli hön on turhaa painolastia jolle siksi on junailtu tuollainen näennäishomma kuin "poliitikko".
Poliitikoista suurin osa tuskin kykenisi "tavalliseen työhön" saati sitten kokoamaan OMALLA TYÖLLÄÄN itselleen M I L J A R D I omaisuuden !!
Kuten jotkin rotatkin osaa, kuten Stiiv vitun Zobs tai Bill vitun Geitz yms paskiaiset. Stiiv noista se likaisempi paska.


Trump siis ärsyttää haihattelijoita, puhumalla OIKEISTA asioista, niiden OIKEILLA nimillä jne. Ja SE vituttanee Komentelija Kommunisteja oikein erityisesti, että Trump eroaa räikeän radikaalisti Tavallisesta Juntista SIINÄ, että; Trumpin ei TARVITSE SIETÄÄ kommarien käskyjä ja päällehyökymistä ja muuta ultra-ylimielistä vitun änkytystä, vaan voi valtaisan vaikutusvaltansa ja Roope Ankkamaisen rahamääränsä turvin yksinkertaisesti, ihan oikeasti "avata suunsa".
Trumpilla on ns "lupa" puhua.

Siinä missä hoi polloin muuli saisi ruoskasta suuhunsa, tällä uudella ja uljaalla, Toisenlainen Kuin Koko Aiempi Historia, aikakaudella. Jolloin ei ole enää edes sensuuria ! tai rotuja ! tai niiden välisiä eroja ja sen hyväksikäyttöä ! ei orjuutta ! ei kissoja ! ei kiroilua ja vitsauksia ! ei taivasta ja maata...hetkinen...

Palaan Pian....-- -- -- -- -- -- -- -- --...........
..... ===>
....Kkkrrhhmmm.
No.......niin no, takaisin asiaan...
Niin no. elikkä; SE vituttaa Totaali-Kollektiivikontrolli Vasemmistoa Trumpissa, että hän uhkaa pian PURKAA koko perkeleen vitun demoonisen, Luciferin Vapaamuurarirakennelman eli Globaalin Kommunismin ja "Sosialimin" jota HE ovat niin tohkeissaan olleet rakentamassa sittemmin....en tiedä..."aikojen muistamattomien".

Pahuus ärsyyntyy AINA jos ja kun sen "työn" tuloksia mitenkään uhataan.

Ja koska hyvät on hyvin tunteellisia ja rehellisiä ja myötätuntoisia ja huomioonottavaisia ja myötäeläviä ja kohteliaita omaksi tuhokseen asti, he usein päästävät ihan ihka aidon PAHUUDEN pälkähästä VAIN jotteivät "loukkaisi tämän tunteita".
Joka siis pyrkii joka solullaan ja toimellaan ja sanallaan ja pelkällä olemassaolollaan, mitätöimään sen jokun parempansa. Ja tuhoamaan, ja tappamaan ja sensuroimaan ja vangitsemaan ja tukahduttamaan ja ryöstämään, raiskaamaan .. ..rikki repimään, nöyryyttämään, jne jne ...tarviiko tätä jatkaa ?....


Trump PELOTTAA heitä myös siksi, että hän saa sanottua suoria sanoja jopa niistä VITUN saatanan perkeleen hevonhelvetin vitun paskan, kuvottavista Perkeleen vitun ali-zombi, alkuapina Kiinalaisista ! Haha !!
Aivan vitun M A H T A V A A !!!

Trump todellakin muistuttaa siitä mitä kerran OLI, ennenkuin te munaton tympeä keskinkertaisten loputon muulilauma revitte senKIN alas, Amerikassa, eli ihan Oikeita Amerikkalaisia !!!

Jotka SAI, toden totta, sanottua vastaan vaikkapa Hitlerille tai Maolle tai vaikka Tsingis-vitun-Kaanille.
Siinä missä te KAIKKI muut vain painatte ne typerät kollektiiviset apinanpaskapäänne alas ja alistutte ja HURRAATTE vielä niille vitun kusipää Perkeleille, ja toteatte vain kuin naiset, ettei .."..tälle nyt vaan voi mitään..."

Ja oikeassahan te olettekin. Ei tuollaisen saatanan rähjälistösakin kanssa VOIKKAAN millekkään mitään, ikinä, koskaan, missään !
Te tiedättekin sen näemmä aika hyvin itsekkin. Eli hetkinen ?!?!.......te siis tunnettekin itsenne, sittenkin !! Lopunkaiken !

Ahaa !..........?....ahahahaaa..


Niin siis, Kiinalaiset!
Voiko paljoa alempaa ja vastenmielisempää, typerää vitun ROTUA olla olemassakaan !?!?!?!?!?!
Eritoten, tämä ei siis koske TEITÄ Suomlannin Finuiitit(!!), VALKOISEN näkökulmasta !!
Kiinalainen on kuin juutalainenkin; ällistyttävän menestynyt aliapina, jolla on VAKAVA asenneongelma ja vitun itsekäs ja ylimielinen asenne ja "ote" kaikkeen. Ja jolle Valkoisten pyhänä pitämät asiat on pelkkää paskaa mikä talloa kuin paskarypäleet, typeriin vitun primitiivisiin lättäjalkoihinsa.
Ja nauraa päälle.

Hyvä esimerkki on Kinkkien absoluuttisen hävytön KOPIOINTI ja tekijänoikeuksien ABSOLUUTTINEN halveksunta.
Periaatteessa seuraavana vitun PÄIVÄNÄ, kun Lännessä esitellään jokin uusi asia, esine tai olio / tuote, on siitä Kiinan tunkkaisessa, pölyisessä vitun litteässä paskamaassa jo jokin helvetin hevonpaska halppisversio. Joka niin vitun kurja ja häpeällinen, että ihmettelen että edes KINKIT vajoaa ihan NIIN alas.
Mutta ne on Kinkkejä, äfer ool.
Vain APINA on millään tavoin sitä alempi.
Ja siis tietysti neekeri.
Muttei sitä kai tarvitse AINA erikseen todeta ?
Nou ?

Anglo-Saxithan ovat "aina" pitäneet "itämaisia" "häikäilemättöminä". Ja siihen on, kuten yleensä kaikkeen, melko helvetin hyvä ja neutriinon raskas, syy.
Se olisi lyhyestisanottuna SE, että: sellaisia se on.

Jonka muuten, ainakin näennäisen, eläinrakas Vasemmistokin taitaa helvetin hyvin tietää !!
Vai mitä meinaatte heidän "diggaavan" niistä kaikista vitun nyljetyistä kissoista ja koirista, ja paistetuista liskoista ja tikun-nokassa killuvista sammakoista yms, mitä ne vitun elukat, Kinkit siis, siinä kadunvarressa muina apinoina esittelee ja syö ja paistelee ja nylkee elävältä jne jne ?!

Siitä on länsimainen hienovaraisuus ja "koussheri" kaukana !
Ne saatanan vinosilmät, lättänaamat, pallopääthän mm hakkaa ihan rutiinilla niitä kulkukoiria kuoliaaksi ja puolikuoliaaksi, mm pesismailalla yms, kunhan ovat ensin poistaneet siltä koko vitun päälinahan !
Eli siis nylkeneet sen. Ja sitten jättäneet sen sellaisena vitun anatomian-oppikirjan kuvaa muistuttavana hirviönä tuijottamaan totaalisen kurjana johonkin vitun häkkiin, missä se elukka parka vain tuijottaa lamaantuneena sekä kivusta, ja luultavasti epäuskosta, että kauhusta ja sen sellaisesta. Ja toisaalta ulisee sen aikaa, täyttä kurkkua, kun on vielä hengissä.
Ja siinä vieressä lilluvat Kinkit sen kun hörönauravat omille typerille vitun neekerintason primitiivisille taikauskoisille vitun ultrakusipää-kommari jutuilleen ja virnuilevat turisteille, siten kuin luulevat ihmisen "hymyilevän".
Ja koska modernit sukupolvet ovat kaikki aivottomia, munattomia, kommunisti-idiootteja jotka on koulittu ja "koulutettu" (korkeasti!) olemaan "tuomitsematta" (koska SE kuuluu vain Valdelle, sioille, Kukkahattu-lainlaatija-tädeille ja muulle "Valtiolle" ja "Politiikalle" ja "Oikeus-Tuomioistuimille" yms kommunistisille alistus-aparaateille Rikollisille) ja arvostelematta näiden Muiden "kulttuuria", kyseiset idiootti-turistit sitten vaan........ kulkee siinä muka-hurmaantuneena tuostakin vitun pyörryttävästä, takapajuisesta, liitukautisesta primitiivisyydestä ja hymyilevät itse takaisin. Ja vittu vielä SYÖVÄT !! saatana, noiden ali-käärmeiden tekemään safkaa. Siellä paikan päällä !

Täällä jos syöt Kiinalaisessa, voi SEN vielä jotenkin ymmärtää jne, mutta että kiinassa ?!....WTF ? mikä sinua oikein vaivaa ?!
(Paitsi "Monikultturismi™")


Eniwei.... näyttäisin eksyneen aiheesta. Tämänhän piti käsitellä "Trumppia" !
Hah....... kappas vain.
No, takaisin siis häneen.
Trumppiin.


Se tekee "poliitikoista" ja muusta Vasemmistosta, pahaa. Ja tavallinen ns Kansa taas tykkää hänestä ja hän kai sitten siitä. Huu nous.
Kuten se teksti siellä blogissa, siinä linkissä, tuolla ylhäällä, sanoi: Trump on käytännön tyyppi ja ymmärtää ongelman ja että siihen tarvitaan RATKAISU !!
Joka siis on MYRKKYÄ "politiikalle" ja "poliitikoille" ja naisille ja vasureille ja jutkuille. Joiden koko vitun kurja käärmeen "elämä" RIIPPUU siitä. Siis "politiikasta" ja "valtiosta".
He ovat AINOAT jotka sitä haluavat ja TARVITSEVAT.
He ovat siinä mielessä co-dependent, keskenään riippuvaisia.
He kaikki imevät samaa tissiä; Valtiota.


Ja jos johonkin asiaan tuodaankin ihan OIKEA RATKAISU...niin....no, sehän on sitten pian ENTINEN ongelma. Nou ?
Joten siitä ei tarvitse enää jankata, ja pitää juhlapuheita ja yrittää sen avulla kavuta simpanssilauman hetero-jutku-vasuri-politiikka hierarkiassa ylemmäs ja "paremmalle oksalle". Sehän tietää hälinän ja puheen sorinan ja muun tympeän pulinan LOPPUA ja jonkinlaisen yksinkertaisen työsuoritteen alkua. Ja sitten kun SEKIN on tehty, SEN loppua.
Ja sitten kun ilmenee seuraava ongelma; se hoidetaan vuorollaan jne jne ad absurdum. Tai kunnes robotit valtaavat maan.

(Joka tulee Super Vituttamaan Kommareita ja muita Vasureita ja "Vapaamuurareita" yms, koska HEIDÄN piti vallata se !....vittu !)


Esim Trumpin visiot ola päästämättä Muslimeita maahan ja rakentaa muuri mehikon paskalaatikon ja Amerikan väliin.....ne on jotain kategoriasta "liian hyvää ja järjellistä ollakseen totta" !!
Miten kukaan "poliitikko" voisi ikinä sanoa jotain NOIN SELKEÄÄ ja määriteltyä ja ehdotonta ja hyödyllistä ja hyveellistä ja rohkeaa ja yksinkertaista ja suoraviivaista ja toteuttamiskelpoista ja yleishyödyllistä ja todellista jnejnejnejne. Tsiiiiisus vittu mikä tyyppi !!

Nou faking wander, että kaikki vitun kusimuulit kiilusilmät vittupäät mulkut idiootit inhoaa sitä !! Sehän on kaikkea mitä ne EI ole !! AHAHAHAHAaa eli pystyväinen, kykeneväinen, aikaansaava ja hyödyllinen ja tuottelias ja tuottava ja järkevä näissä "poliittisissa" asioissa.
Mitä ikinä ne onkaan. Tai "politiikka". Jolle siis ei ole edelleenkään, vitun idiootit, edes mitään TODELLISTA eikä edes Virallista, määritelmää !!

AD    2 0 1 6    !!!


Te olette, ihan tasan OLETTE, apinoita planeetan pinnassa. Kuin läjiä sontaa.
Siinä kaikki.

Jotkut läjät tyhmempiä, PALJON, kuin toiset.Ai vittu miten IHANAA olisikaan joku tuollainen Suomlannin "Poliittiseen Johtoon". Tuohon tympeän tunkkaiseen, Ryssäläiseen, TÄYSIN sieluttomaan ja visiottomaan, LAKEIJOISTA ja jutkuista (onko niillä eroa?) koostuvaan, munattomaan ja tääääääyyysin itsettömään, määkivään, panikoivaan, tyhmään vitun ämmälaumaan !!
AHahhaha...ai tsiisus vittu  ..mä naaaaauuuttisin !! Mä naaaaaaaaauttisin oikein, jos suomlanti saisi oman Trumpin !!
Mutta kai se(kin) pitäisi ITSE olla ja tehdä.

No... katsotaan nyt.
Älkää silti jääkö pidättämän henkeänne. Vaikka en minä kyllä välitäkkään, tukehtukaa minun puolestani. Tukehtukaa kuten minun teitä suurempi sieluni, on tukahtunut kesuudessanne saatanan paskalärvä, paska muulit.
Ja haistakaa kaikki vittu !

Paitsi EHKÄ ne pari kommentaattoriani, ne SAATTAA olla jotain kaukaisesti Näennäis-Ihmismäisiä tapauksia. En tiedä. Mutta haistakaa tekin varmuuden vuoksi !


"Parempi katsoa kuin katua" rait ?
Tää oli kai tässä ? .........en nyt tähän hätään keksi mitään mitä olisi nyt, juuri NYT, mainittava asiasta.
Mutta jos yhtään tunnen itseäni; tulen vielä palaamaan asiaan, kuin Vasemmisto oksennuksilleen. (Lukekaa sitä blogia!)Adios "Amigos".  (Eritoten jos Trumpin Muuri toteutuu ! hahahaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti