lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kaitsu Valittelee Kontrollia

Jaha.

Tsiigatkaas tätä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031121255421_uu.shtml

Stubbin mukaan komission on EU:n artiklojen ja sääntöjen mukaan aloitettava tarkempi tutkinta Suomen julkistaloudesta, "jos vuotta 2015 koskevat ikävät ennakkoarviot toteutuvat".

- Tutkinta voi johtaa pitkäaikaisiin kontrolliprosesseihin, joiden päätepisteessä voi pahimillaan olla oman poliittisen päätösvallan rajoittaminen, Stubb kirjoittaa.

Ooooh boy ! Wouldn´t YOU LIKE(!!) that !?!?

Siinä se toteaa, ikäänkuin hän jotenkin INHOAISI ja kammoaisi ajatustakin, että "jos mä ny sinne linnaan joooudun, niiiin nin...sit VOI ikävä kyllä käydä niinkin, että joku melko isokyrpäinen äijänkönsikäs...totisesti työntyy minuun ja pikkuruiseen, ahtaaseen, persereikääni...ja ninQ ottaa mut lähes VÄKISTE! hei !...käääääääk!?..." *heiluttaa käsiään, kuin riemastunut Hattiwattti*

*

Mutta joka tapauksessa, MITÄ vittua sitten, että jossain saatanan TUHANSIEN KILOMETRIEN PÄÄSSÄ(!!), perkeleen idiootit, joku vitun kusipäinen kommunistinen supervittupäinen muuli älähtää jotakin ja lähettää TÄNNE, kirjeen !??!
Mitä sitten !?

Ne ylä ja ala -asteen, "luokan edustajat", kokoustavat keskenään ja luulevat, että Me Kaikki odotamme intoa piukassa, että "mitähän ne NYT, mahtaa meidän eteen siellä PÄÄTTÄÄ ja tehdä ?!?! tihihihihiii".

Minä en ainakaan mieti tuollaisia, vaan pikemminkin; "mikä olisi nopein tai ainakin TEHOKKAIN, tapa, räjäyttää keskisuuresta, suureen, määrä Poliitikkoja yhdellä kerralla ?! Tai jopa lähettää ne kiertoradalle kuin Laika aikanaan?"

Tosin, sekään ei tällä idioottien kansoittamalla Kommunistiplaneetalla auttaisi, koska te idiootit kävisitte vain heti, samantien, hakemassa itse itsellenne uudet komen...mmm...siis "Edustajat" ! Ni !
Jotka siis prkl! tekee mitä TE SANOTTE, ja ajaa TEIDÄN etuanne ...siellä.............jossakin !..Ni....siellä Egyptiläis-Kreikkalais-Vapaamuurari temppelissä, missä Kytät niiden henkikultaa vartioi....JOITAKUITA vastaan, jotka siis myös kuuluvat osaksi "Valtiota" tai "Hallitusta" ja ovat "mukana päätöksentekoprosessissa" jne jne.
Ne tyypit nääs, joihin teillä kaikilla on hyvät ja läheiset ja tuttavalliset välit ja jotka tunnette kaikki toisenne keskenään...nääs ne.
Ne tyypit.

Jotka on periaatteessa vaan teidän JATKE ! Hah... siellä jossakin. Brother from an other mother tyyppisesti.

Ne jotka aina välillä käy ja näkyy, jossain, hymyilemässä ja sitten säätää jonkin "Lain" jota Kytät sitten "valvovat" ja PAKOTTAVAT vieraat ihmiset "noudattamaan" (mieluiten tyhjä päänne kumarassa, alaspäin siis) koska SE on moraalista ja Oikein.

Ja "kuten kaikki tietävät" ilman sitä....tulisi ja olisi ns Kaaos ja Anarkia. Jotka siis on de facto ja määritelmällisesti Pahoja. Toisin kuin siis Kytät ja Valtio, jotka lienee siis määritelmällisesti niitä Hyviä !?
Joilta ne varmasti myös tuntuukin !!

Eritoten sitten KUN niihin oikein todella, todenteolla, törmää joskus itse !

Hiphei !


...No mutta kuitenkin, eksyin vähän jo aiheestakin.

Stuppi siis "valittelee" sitä, että tämä tilanne "voi johtaa kovaan kontrolliin" !!
Jep ! Kauheaa !! SE on varmasti Poliittiselle "luokalle" kova pala, tuo. Kova Kontrolli.
Tsiiiiiiiiiiiiiiiiisus ! Ai dount nou HAU jyuu mäniz !?


En tiä minkä TYYPPISESTÄ kontrollista tässä nyt puhutaan, mutta varmasti ainakin sellaisista kuin että.....mmmmmm............esim, että ne ninku lähettelee sieltä näitä Tiukkasanaisia Kirjeitä ja VAATII paljon kaikenlaista, vähän kuten valkoiset neekereiltä, jonkin aikaa, ennenkuin sitten unohtavat ja antavat sen jonkin anteeksi, koska eihän tavalliselta eläimeltä tietystikkään VOI odottaa mitään sen kummempia ....junou?....MITÄÄN.
Mitään ...asioista jollaintavalla huolehtimisia yms.

(Tosin puolustan sen verran elukoita, että kissat esim, nin...EI palvo, rottia !... INTIALAISET taas, however...)

Ehkä myös jotain tällaista on luvassa ?!....

En tiedä mitä Virallista Mieltä EU on siis asiasta, Feministien "agendallahan" tuo ON JO tottakai ennestäänkin.

Mutta ainakin tuo kyllä, mielestäni jne, KUVAA melko HYVIN tätä tilannetta "Suomi" contra "EU".
Eli JOTAIN tuollaista sieltä on kai odotettavissa ja tulossa.

Myöskin koko Kansan suklaa-annoksia vähennetään tuntuvasti, siis EHKÄ(!!!), ja kissanvaljaiden hinta ponnahtaa "pilviin" jne. Eikä ole syytä olla niin naiivi, että luulisi saavansa pitää edes valkoisen naamansa Julkisesti Esillä !

Eheheheiiii naiivi typerys !

Valkoisen Naaman Julkinen Esittäminen tulee TAKUULLA !!! Kielletyksi, tässä .......minä päivänä tahansa. Ja sikäli siis "Rikokseksi".
Joka, ohimennen, on SE mikä Valtiota ja KYTTIÄ kiinnostaa. EI oikeus ja etiikka ja moraali ja rehellisyys ja se mikä oikein ON, ja totuus ja sen sellainen. Vaan, per definitioonem; "Rikos" !!

On myöskin TÄYSIN mahdollista, että jo ennestään melko tiukkoja säännöksiä ja säädöksiä ja sääntöjä, PENISTEN(!!) julkisen esiintymisen ja esittämisen suhteen, tullaan tiukentamaan. Kuten sitä jotain, näkymätöntä, pantaa Poliitikkojen muutoin melko tyhjän kallon, sisäpuolella. Tai kai se on jokin "vanne" tai jokin, en ole täysin varma. Mutta eniwei; tulevaisuudessa ei PENIS saa esiintyä tai olla näytillä ja esillä, niin että sen joku voi huomata ja nähdä, selkeästi ja omin silmin, ja juutuubin täten ladata, edes ravintolassa, ei ainakaan kauempaa kuin maksimissaan noin 5 minuuttia.
Tai ehkä SEKUNTIA !!

Kuten sanoin; en TIEDÄ !!

Saattaa myös olla, että Pahimmassa Tapauksessa, saamamme osuuden tai siivun, suuruus, neekereistä yms, tullaan supistamaan minimiin, ja mitäs sitten sanotte !!!?!??! Fak jeah bitsh !!

Vieläkö vittu naurattaa !...sitten.
Miäti vittu SITÄ !!


Kuud Nait !Ei mulla VITTU muuta !...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti