torstai 3. maaliskuuta 2016

Natsima väistää keskustelun !

... iskee takaisin valituksella !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016030221206056_uu.shtml

Jos et halua naksauttaa "linkkiä" niin kyse on siis siitä, ettei YLE:n turvattomuusiltaan tullutkaan pari nekrua tai arvostettua murjaania tai jotain, paikalle, kun ei vastapuolen vieras kelvannut.

Tässä on tuosta iltsikan jutusta heti pari sitaattia....

" Keskusteluillan teemana on turvattomuus ja maahanmuutto. Razmyar kirjoittaa, että rasistiset™ ja syrjivät liikkeet tai ideologiat eivät voi olla tasavertainen ääni muiden keskustelijoiden joukossa. Sen vuoksi Ylen järjestämä keskustelu ei ole asiallinen ja Razmyar sekä Toivola jättävät ohjelman väliin. Razmyar kirjoittaa keskustelevansa mielellään maahanmuutosta ja siihen liittyvistä ongelmista.
- Se ei kuitenkaan ole aidosti mahdollista sellaisten henkilöiden kanssa, jotka jo lähtökohtaisesti kieltävät yhden uskontoryhmän ihmisarvon. Se ei ole mahdollista lähetyksessä, joka selvästikään ei pyri asialliseen ja tolkun keskusteluun, vaan haluaa turvata katsojamäärät vastakkainasettelulla. "


Normaalisti minä kokolailla repisin jo nahkaani irti ja hiuksia päästäni, räjähtävästä raivosta, tässä kohtaa, mutta tuo ämmä on selvästikkin NIIN saatanan ja valitettavan, tyhmä, että yritän tällä kertaa olla itselleni epätyypillisen cool.

Olen tottunut jo lapsesta asti siihen, että a) lähes KAIKKI "ihmiset" ympärilläni on ällistyttävän tyhmiä ja lähinnä de facto APINOITA, ja että b) KAIKKI joilla on pillu ja kohtu ja tissit jne eli NAARAAT, on POIKKEUKSETTA ihan VITUN TYHMIÄ.
Niin tyhmiä, että ne ärsyttää jo olemalla olemassa. Niin tyhmiä, että ilman edellämainittuja "attribuutteja" ne olisi tapettu sukupuuttoon jo kauan kauan sitten.

Mutta eniwei; tuo tyhmyydessään ja ABSOLUUTTISESSA UMPISOKEUDESSAAN tai tahallisessa Marxistisessa paskaviiksirottaisuudessaan, aivojakäyristävän typerä sitaatti on taas kertakaikkisen täydellinen ja aivan ESIMERKILLINEN, eli siis "esimerkinomainen" eli siis jotain mikä käy asian ESIMERKISTÄ(!!), tyylipuhdas näyte Vasemmiston määrittelevimmästä piirteestä; eli niinsanotusta "projisoinnista" tai "projektiosta".
Jonka Virallinen psykolooginen nimi tai "termi" joka on "nimi" suomlanniksi, taisi olla Puolueellisuuden Sokea Piste (bias blind spot).

Siksi minun onkin joskus vaikea sanoa sitä, että esittääkö nuo imbesillit noita lausuntojaan siis ihan OIKEASTI tuossa muodossa ja tietoisen tahallisesti ja se on siis vain Marxilaista manipulointia ja TAHALLISTA toisten provosointia ja ärsytystä, VAI onko ne jumalauta ihan OIKEASTI  NOIN(!!!)   saatanan umpisokean umpityperiä perkeleen älykääpiöitä.

Joskus siis tai jopa aika helvetin USEIN; tyhmät on NIIIIIIIIIIIN tyhmiä, ettei sitä kertakaikkiaan vain saata kyetä uskomaan todeksi !!

Mutta koska tuollaista on nyt taas sitten sanottu, ja ihan Julkisesti, minä yritän jaksaa tässä "purkaa" ja "analysoida" sen ainakin johonkin mittaan.

Ihan ensiksi tämä jo minuakin kyllästyttävä toteamus, että MIKÄ tai MITÄ on tuo maailmankuulu ja jo legendaarinen "Rasismi™"  !?!?!?   Miksette te MÄÄRITTELE sitä, jos se kerran ON todellakin jotain TODELLISTA.

Ja totean HETI toiseksi, että: mitä tulee suvaitsemattomiin liikkeisiin ja ns rasismiin ja vastaaviin "ideologioihin" niin niiden ihan absoluuttista, esimerkinomaista kärkikastia edustavat juurikin Natsima Razmistin ihan OMAT tausta ja tuki -joukot. Eli islam ja vasemmistolaisuus, ja siis neekerit vain sinänsä.

Kolmanneksi: kuka helvetti SINÄ Natsima, olet sen määräämään ketkä ovat "tasavertaisia keskustelijoita" MISSÄÄN joukossa ?!? Vitun ylimielinen luunaamainen, kotkannokkainen ählämiämmä.
Ja .....en tiedä tajuatko tätä itse, ihan oikeasti, mutta Kansa kyllä tajuaa; mutta tuo käytöksesi on naurettavuudessaan ja herne patjan alla Prinsessamaisuudessaan kertakaikkisen naurettavaa ja luotaantyntävää ja nyrpeän ylimielistä, valikoivaa ja exklusiivista ja syrjivää ja sen sellaista. Eli kaiketi kaikkea sitä, mitä LUULET ja USKOT ja OLETAT kaikkien "vihollisten" olevan ja edustavan ja ihan tihkuvan. SINÄ tihkut noita ei "he".

Ja tuo seuraava kohta on jo niin ärsyttävän tyhmä ja kertakaikkiaan vain ÄLLISTYTTÄVÄ, etten hetkeen tiennyt mitä edes tuntea!!! Saati ajatella siitä. Miten voi tuollainen saatanan törkyinen sammakko hypätä EDES kommunisti-komentoähläm-ämmän likaisesta ja tunkkaisesta suusta ...?!.....biits faking mii !

Eli hän siinä heittelehtii lattialla kuinsfinksikissa parittelun jälkeen, se typerä naaraspuolinen siis, ja vonkuu ja rääkyy, ettei voi osallistua KESKUSTELUUN "JOHON MIELELLÄÄN OSALLISTUISI"...?!:.... 0_o ...tä ?!..... koska se vstapuolen puhuja on vaan ninku periaatteessa vääränlainen ja näin.

...........Siiis......?!?!?!? ..mm..tä ?....!! ... häääääh ?!...... tokihan tuo on ihan jokapäiväistä ja tyypillistä Vasemmistonatseille; VALITA taistelunsa, joka elämä ja "politiikka" heille siis ON, TAISTELUA !! "Mein Kampf" kuten heidän oppi-isänsä kirjan nimikin jo sanoi.

Mutta siis tuo ämmä JULISTI ja lausui jo etukäteen(!!) "ettei ole mahdollista...blääblääblää" niin...ei kai nyt vittu olekkaan kun ET EDES ILMESTY PAIKALLE perkeleen itsekäs ylimielinen vitun paskapää !
Vitun typerä aivokääpiö.
Vitun ylimielinen LAPSI.
Saatanan elukka !
Vitun typerys ja kusiainen.
Vitun vinkuva imbesilli.
Perkeleen lapamato.

Siis käsitätkö LAINKAAN, MITÄ, ns keskustelu tuollaisessa asiayhteydessä ylipäätään ON !??!
Sinnehän mentäisiin juurikin nimen-vitun-omaan SIKSI, minkä takia sinä nyt VÄLTIT sinne menemästä; jotta KAIKKIA kuullan ja ne voi kaikki "sanoa jotakin" ja yleisön tyhmät muulit sitten määkiä jotain sen jälkeen keskenään kotona, luultavasti että "tarvitaan lisää Lakeja...joo.... ja enemmän poliiseja ja valtiota ja hallituksia ja neekereitä ja vähemmän Vihapuhetta" jnejnejnejnejnejne.
Ja se joka ON ihan tasan sataprosenttisesti jo ETUKÄTEEN aivan vitun vaikea, tai MAHDOTON, "keskustelukumppani" on juurikin TE ITSE. Vasemmiston Kollektivisti luunaamat ja Modernit Noidanpolttajat ja Kreationistin kaltaiset hullut, kiilusilmäiset kommunistit ja muut ylimieliset vitun vittupäät käpyaivot, jotka on siitä suuttuneet, että OVAT niin vitun yhdentekeviä ja tyhmiä ja persoonattomia jne.

No, kuitenkin.
Tämä ählämlehmä siis vältteli joutumasta nimenomaan: keskusteluun. Tai jopa "debattiin". Joka iroonista kyllä, on Vasemmiston leipälaji ja elinehto ja primäärinen TAPA ja KEINO ja METODI, jolla vangita TEIDÄN; idiootti "Kansa", tyhmät ja muovattavissaolevat ja pehmeät ja yksinkertaiset päät sisältöineen ja tehdä niistä Heidän omaisuuttaan. Jota he muutoin muuten INHOAVAT!! "Omaisuutta".

Elikkä; TAAAAS kerran, Poliittisen ja Valtioontukeutuvan VasemmistoKollektiivin, yksi edustaja tai kaksi tai kolmekkin(!!hahahaa) kieltäytyi menemästä mukaan SIIHEN, mitä HE ITSE ovat peräänkuuluttaneet ja suorastaan VAATINEET tässä, tämä koko Monikulttuuriaikakauden™ ajan. Eli "keskusteluun" mm "Maahanmuutosta™".
He vältteli sitä, koska ounastelivat HÄVIÖN ja tappion ja paitsion mahdollisuutta. Koska he ehkä jopa jo TIESIVÄT, että ainakin TEORIASSA ja MAHDOLLISESTI, tulisi ns takkiin.
Ja koska VIIMEINEN asia joka kurjia ja alhaisia Machiavellistisia rottia kiinnostaa tässä elämässä; on juurikin REILU ja AVOIN, mikä vain. Muun muassa "debatti".
VAIN silloin KUN se on tavalla tai toisella heille valmiiksi ja voitokkaaksi pedattu, he ilmestyvät paikalle. Kannettuina purppuraisilla, kultahörhelöreunaisilla, tyynyillä, toogassaan, rypäleitä syöden ja siemenet or..mm...Vapaaehtoisen Työntekijöidensä päälle sylkien, tiaraansa suoristellen ja diktatoiden kaikelle hoi polloin tyhmälle Morlokki"kansalle" "miten asiat nyt vaan ON ja sillä siisti!".

Hän siis lateli pari tekosyytä sille, miksei suostu käymään sitä mitä itse sitten taas hetkenpäästä menee feisbuukkiin JULKISESTI VAATIMAAN, eli keskustelua.
Ja hän lisäsi vielä tuon naisille ja muille tyhmille tasapäille tyypillisen aivotontakin tiedostamattomamman VAATIMUKSEN; eli keskustelun olisi oltava ns "asiallista". Mitä ikinä SE sitten lopulta onkaan.
Se ON ainakin yritys kurjistaa vastustajan SANAVARASTOA ja vasta argumenttien arsenaalia ja täten HALLITA ja MANIPULOIDA ja KONTROLLOIDA ja OHJAILLA keskustelua ja sikäli; ihmisten mieliä !!
Ja sikäli; heidän maailmankuvaansa, ja sikäli heidän tunteitaan ja tekojaan ja käyttäytymistään ylipäänsä ja siten, koko vitun "kulttuuria" ja sen suuntaa ja lopunkaikkista kohtaloa jne jne jne.
Eli: Todella Hävytön vitun Ämmä. THÄ.

Ja mitä tulee syytökseen, että YLE haluaa "vastakkainasettelua" ja sillä pönkittää tsiigaajien määrää....?....voihan vittu Jeesus Kiasus vittu !!
TUO on jo niin ............jotakin, että se on lähes kekseliästä. Siis ninq MITÄH ??! ?!? ?!?

Y L E !! Kaikista maailman Kommunistimedioista !?!? HALUAISI   LUODA  vastakkaisuutta TÄSSÄ ASIASSA ?!?!
Eheeeiiiiiiiiiii ählämini, päin-vitun-vastoin, yle rimpuilisi MITEN VAIN jos ja kun saisi KAIKKI "samalle viivalle" ja olemaan yhden muotin mukaisia ja samanlaisia typeriä kollektivisti kommunisti tasapäitä. He VÄLTTÄVÄT vastakkaisuutta kuin terveen järjen ruttoa !
He välttelevät sitä, kuin sinä debattia ja keskustelua, jonka "sääntöjä" siis SINÄ ET OLE ITSE PÄÄSSYT LUOMAAN ja muokkaamaan !!! HUOM !!!

Ja aatelkaa mikä pokka (!!) on kyseessä, kun saatana MUSLIMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ämmä saarnaa vaaleammalle elämänmuodolle siitä, että asioissa pitäisi olla, valmistautukaa!!....."tolkkua!!"  !!!!

AHaha...ei ju....m..        ....EI !

Saatatteko enää edes uskoa, että tuo on oikeasti SANOTTU ja sitten kirjoitettu nettiin ?!?!?
Ämmä rimpuili kuin pässi narussa, jottei vaaaaaaaaan tarvinnut mennä KESKUSTELUUN, jota siis vaatii aina, jossa vastapuoli on oikeasti ainakin LÄSNÄ ja ehkä jopa ERImieltä kuin hän. Ja voisi jopa voittaa koko "debatin".

Alhaista ja pelkurimaista, todella.

Mutta kuten sanoin, se on ihan perus vasemmistolaisuutta halveksuttavaa helvetin rehvelipaskaa. SELLAISIAHAN rehvelit ON, herran tähden !! Siksihän niitä rehveleiksi kutsutaankin !

Ilmeisesti se mitä Razismimyaarin mielestä olisi PITÄNYT tapahtua ja tehdä, on että paikalla olisi olleet KESKENÄÄN "keskustelemassa" esim hän ja tuo nekru "Toivola" (hahah, lol "Toivolan" nekru!) ja esim Lii Läskipää ja se yks kaheli mi..Danhan se oli ! Niin, se "Dan Koivulaakso" niminen huohottava avohoitohullu, ja jotain "ruskeita tyttöjä" kuten se jotain jonkilaista neekerimurjaania larppaava, oksettava ja täysin hävytön juutalainen, eli ihan Perus JuutalainenKoko gorilla, ja muita vastaavia vitun "älyköitä".
SE olisi KAI kelvannut jopa Razismimyaarin Natsimalle.


Mutta, kun mieluisia leikkikavereita ei nyt ollut sitten tarjolla niin ...huoh..miksi sinne sitten edes mennä !?.....mmmm....nimpä, näinhän se toki ON. Miksi mennä kaverille josta ei edes tykkää !??Kuten "Vasemmisto" eli ammattipersereiät ja kollektiiviset kuhnurit ja kostonhimoiset ali-keskinkertaisuudet ja kommunistiset tunkkaiset räyhähenget, AINA ON; oksettavaa sakkia !!

Todella ja kertakaikkisesti. Aivan absoluuttisen kuvottavaa paskaröykkiötä koko vitun tautinen ja typerä perkeleen lammaslauma.

Painukaa vittuun !!Ja onhan se HYVÄKIN kyllä, ettette menneet sillä parempihan se onkin niin, jos asiaa ajattelee. Olettepahan POISSA "vaikuttamasta" ihmisten tajuntaan Julkisesti !!
Pitäisikin muuten kai ihan kiittää !!
"Kiitti" !

P.s Ja jollen nyt nähnyt vain jotain kuvittelemiani "miten asioiden PITÄISI olla" harhoja, niin olin näkeviväni, että iltsikka SALLI KOMMENTIT tuolla ja että siellä siis ON kommentteja !!! Ei voi olla vittu TOTTA ?!?!.........hei ?....näkeekö joku muu ne ?!? vai näenkö minä nyt ihan todellakin jo NÄKYJÄ ?!?!
W T F ?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti