torstai 3. maaliskuuta 2016

Neekerin Munat Pullahti Paljaax

http://www.iltalehti.fi/urheilu/2016030221204588_ur.shtml

Nekrulla pullahti munat paljaaks !! tai ulos. Housuista siis.

Mutta ei se ole millääntavalla epätyypillistä tai outoa tai harvinaista. Ainakaan siis neekereille.
Mutta SE on erilaista nyt, tässä tapauksessa, että pullahdus sattui sekä TAHATTOMASTI / vahingossa, että myöskin urheilukentällä. Eikä esim sen LAIDALLA tai laitamilla, yöllä yhdeltä. Räpinjumputuksen pauhatessa taustalla.

Mutta luultavasti tuo samainen Sambialainen palasi kuitenkin myöhemmin yöllä tuonne ja toteutti tuonkin "skenaarion". Siitä olen melko varma.

Eniwei; asiassa on sekin puoli, että kyllä neekerten voisi antaa ihan muutoinkin vain kulkea munat paljaana ja alasti, sillä neekerithän ovat joka tapauksessa vain eläimiä, ja eläimet ovat yleensä AINA alasti. Eikä siitä silloinkaan kukaan mitään meteliä nosta ja välitä. Paitsi kaikkein tiukkapipoisimmat ja mielisairaimmat sekopää ämmät / femakot / vasurit, jos agendaan passaa.
P.s mahtoi olla kookkaat munat tai Venäjällä kudottua verkkarimateriaa, kun pelkkä mulkun paino pystyi rikkomaan "kankaan" kiinteän pinnan ja murtautumaan siitä vapauteen ja iskeytymään urheilukentän pintaan.
Joka nyt tulee desinfioida btw.

Eli....siis...jukolauta !! TAASKIN neekeri sotki asioita ! Tahtomattaan ehkä, mutta kumminkin. TAAS lisää siivousta ja työtä KAIKILLE MUILLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti