tiistai 1. maaliskuuta 2016

Muslimitar Heilui Moskovassa Irtopään Kera

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016022921195946_ul.shtml

Ei vittu voi olla enää taas tottakaan !!

Eli kuten jo kaikki tiedätte, on Ryssän puolella joku yllätys yllätys; MUSLIMI eukko, mennyt sahaamaan valvomaltaan skidiltä PÄÄN IRTI ja kannellut sitä sitten mukanaan, siinä uhkaillessaan samalla "räjäyttää kaikki".

Pää on "pidätystilanteessa lähtenyt kierimään kadulla" ja kaikkee. Jaiks !

Ihan Perus Muslimi Kamaa.



Viittisittekö jo alkaa hiljaksiin uskoa, että ei ole MITÄÄN muuta KUIN ns "radikaali islam" ?!!? Ja että KAIKKI Muslimit on pahoja. Se on niillä veressä, deeän-aassa, geeneissä jne jne. JA vielä kulttuurissa ja kirjoissa ja kansissa ja kaikkialla.

Muslimit on Saatanan (Typerä) Armeija Maan päällä.

En käsitä mikä tässä on VAIKEAA käsittää.

P.s minä TUNNEN yhden Mussun !! Tai tunSIN, se oli työkaverina aikanaan. Ja vieläpä jokin heidän maailmansa "oppinut" tai jokin, eli niitä muita vähän "sivistyneempi". Mutta yhtä kaikki; sen "sivistys" oli simpanssin tasoa. Ja se oli ihan yhtä karkea ja kovakourainen kuin yksin susien pariin syntynyt, poikkeavan tyhmä, Klingoni. Joka ei ole koskaan edes peseytynyt saati juonut vettä, tai edes NÄHNYT sitä !

Tosin on mainittava, ettei Klingoneilla ole tietääkseni tuota samaa, aivan ällistyttävää, päänirrottamis viettiä tai fetissiä tai pakkomiellettä. Mikä juttu SE on !??!?!

PELKÄÄKÖ ne ihmispäitä !?!? Jotkuthan nimittäin käy juuri SEN kimppuun mitä pelkäävät. Eli W T F !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti