keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

2 hyvää uutista

Belgiassa, kaikista maailman paikoista ja tunkkaisista nevadoista, on tapahtunut edes jotakin !
Muutakin kuin koko Euroopan ja suomen, kaikkiin asioihin puuttumista ilman MINKÄÄNLAISTA lupaa paitsi oma.

Eli siellä ilmeisesti Ähläm-Sähläm on ählämöinyt ja sählämöinyt ja AaKoolla räiskinyt, muun muassa Sikoja(!! hahaha, jeeeesss!!) ja jotain muutakin kai tapahtuu edelleen.
Tsiigataan.
Jos OIKEIN on onni myötä, niin saamme aamummalla lukea / katsoa kuinka "Suomalainen Ministeri, Jyrki Katainen" on kuollut laukaustenvaihdossa, ja sitä peitellään lakanalla tjns.

*

Ja sitten oli se, että Turkissa, kaikista maailman pölyisistä semiittisistä kuhisevista niljakkeisista ähläm-paskarei´istä, on pamahtanut !
JEeeeeeeeeeeeeeesseeSSss !! Hahahaaaaaa; turkissa pamahti ählämi !!

HAHAHahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mahtavaa. Aivan siis....ihanaa !! Taivahan nannaa !!

Lepikää siitä vitun lättäpää  ottomaanit, kebapluihut röhönauravat simpanssit.

Kai siinä siis vain purkautui vähän painetta ja ylimääräistä höyryä (mitä semiittien päässä kyllä riittää, don´t cha worry!) Pakoloiselta, kun ei tie Eurooppaan levittäytynyt ihan kuin ruattalaispissiksen reidet, laakeana eteen. Ja lähes TYÖNTYEN eteen !!
Kuin eräs hyvinkin "laakea" teinitär tuossa eilen MINUN eteeni, jonossa. EI siis missään seksuaalisessa mielessä vaan ihan vain perinteisessä "etuilu" mielessä.

Se ählämitär, voidaan kai sanoa, oli kuin Turkin pidättelemä ilkeämielinen pieru ! Joka joutui vain RÄJÄHTÄMÄÄN kun ei päässyt siitä ummehtuneesta vitun SUOLESTA ulos, mikä on "Turkki".
Riispekt.Erdoganille terkkui !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti