perjantai 18. maaliskuuta 2016

Jaska on idiootti (kuten te KAIKKI)

http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2016/03/alykkyydesta-ja-viisaudesta-tyhmyydesta.html

Olen aina tuotakin blogia silmäillyt, vaikken periaatteessa hirveästi siedä sen tunkkaisehkoa pitäjää, mutta NYT se alitti riman niin että MINUN on laskeuduttava Olympokseltani sitä ohikiitäen kommentoimaan.
Tosin vain TÄÄLLÄ !! Ei siellä.Määritellään käsitteet. Olkoon meillä kaksiakselinen koordinaatisto.
Toisen akselin ääripäät ovat älykäs ja tyhmä. Huippuälykäs ihminen on sellainen, jolla menee Mensan testissä jäseneksi pääsemiseen vaadittavan rajan saavuttamiseen puolet sallitusta ajasta, olettaen että hän käy välillä kahvilla. Huipputyhmä taas on sellainen, joka ei opi solmimaan kengännauhojaan.
Toisen akselin ääripäät ovat viisas ja typerä. Huippuviisas on sellainen, joka kykenee neuvottelemaan serbien ja kroaattien välille sellaisen rauhansopimuksen, että molemmat osapuolet luulevat voittaneensa. Huipputyperä taas on sellainen, joka hautajaisvirren alkaessa soida toteaa, että pistetäänpä vähän eloa juhliin ja menee hakemaan leskeä tanssimaan.

Niiiinn.....?....tai olisiko helpompi ja parempi vertauskuvanakin, vain sanoa että "huipputyperä on kuin joku joka ei vain opi, ja toistaa jotain mitä ihmiskunta on toistanut jo tuhansia vuosia, odottaen sen tälläkertaa toimivan...kuten siis Kommarit !! Eli siis Huipputyhmä = Kommari"  ?!?!

Kommari on Huipputyhmä.
O.k.

Moving on.....

Tässä syy tähän puuttumiseeni, btw ....

 Anarkisti vastustaa virkavaltaa, mutta vetäkääpäs huviksenne anarkistia turpaan ja katsokaa, rääkyykö se oikeuslaitosta hätiin.

Ei jumalauta... ?!..... en...............emmä edes.............. W T F !??!
Tuossa on lähes KAIKKI se pielessä mitä näissä AINA on pielessä. TUO ^^ on SE miten Tavallinen Ihminen tai Pulliainen tai mikä vain vitun juntti designaatio onkin haluttu, "ajattelee".

Eli...huomaatteko tuossa "logiikassa" jonkin VIAN tai PUUTTEEN tai RIKOKSEN tai VÄÄRYYDEN tai jonkin ?....
"Vetäkää sitä lättyyn"..........."tehkää jotain PAHAA ja VÄÄRÄÄ" ja mieluiten ilman SYYTÄ jne jne ja tsiigatkaa josko se pyytää apua joltain jolta sitä ehkä saa, jolla on aseet yms. Eritoten jos sillä EI OLE omia apujoukkoja.
Esim suvun isoja äijiä jotka voisivat käydä lätkimässä sitä turpaanlätkijää niinikään; turpaan.

*

Jostain syystä, kuten lempibloggaajanikin sanoi, näissä asioissa, siis kytät ja lait ja valtiot ja "järjestys" ja muu sonta, niin nin näissä asioissa tavallinen idiootti jostain vitun syystä OLETTAA heti alkuunsa, että pöydällä ON JO !! aseet ja pahat teot, ja KAIKILLA pahat mielessä.
Heille anarkia on AINA in MALA fide, eli Pahat Mielessä / Pahoin Aikein.

He siis ITSE !!! huokuvat noita aikeita, mutteivät kunnon vasurin tapaan tunnista tai erota sitä.

Vaan projisoivat sen jonkin kuvitellun Toisen. Rikollisen tai "anarkistin" niskaan.

Hankamäkihän sanoi, ja minä muistaakseni siteerasinkin tätä aiemmin, että "heteroiden parissa" tai oliko "heterokulttuurissa" tai jopa "heteroiden valtakultuurissa" mutta kuitenkin; "epäilys ja epäluuloisuus ja muiden epäileminen yms, HYVÄKSYTÄÄN ITSESTÄÄNSELVIKSI LÄHTÖKOHDIKSI elämälle" ja siis koko olemassaololle sinänsä.
Tuo siis ei ollut nyt SITAATTI, per se, mutta ns "parafreisausta". Mutta asiasisältö tuli selväksi uskoakseni.

MIKSI vitussa te LUULETTE, että esim MINÄ käyttäisin niinsanotusti "tilaisuutta hyväkseni" ja vapauttaisin "Todellisen Luontoni" jos Kyttiä yms idiootteja ei vain olisi !?!
MISTÄ tuo älykääpiömäinen "ajatus" on teidän pariinne pesiytynyt, vitun peseytymättömät villit pakanamoukat ?!

Paitsi sieltä, että "niin nyt vain on aina SANOTTU" niin sieltä, että.......junou; ihmiset tuppaavat tulkitsemaan koko vitun TODELLISUUTTA sinänsä, oman ITSENSÄ kautta !
Joten; jos LUULET kaikkien muiden olevan liikkeellä in mala fidee, hyvin todennäköisesti olet sitä ihan ITSE.

Kuten lapsillekkin aina teroitetaan, vaikkei sitä aikuisetkaan ymmärrä itse; se on ite joka haukkuu !!

Tosin sillä detailjilla ryyditettynä, että tuon sanoja todella YMMÄRTÄÄ sitä haukkujaa ja sitä MIKSI se haukkuu, ja ymmärtää siis asioiden todellisen olemuksen ja laidan.
Eikä vain reagoi vaistonvaraisesti, kuin vainohahainen Vasuri tai jutku, jolla mielisairaus ja ylimielinen neuroottinen kummajaisuus ja perkeleen "luonne" ja muiden epäilys ja itsekäs pahanteko on geneettinen piirre ja DNA:ssa.

* - * - *

Eli siis: MIKSI vetäisitte jotakuta TURPAAN ?!?! Vain siksi, että se ON jotakin, mitä teille ON "OPETETTU" että tulee "vihata" tai karttaa tai jotain !?!?

Ketä LUUUUUULISITTE muuten tuon PALVELEVAN.... tuon tarkoituksen ? Tuon, että "sinun tulee sääliä ja inhota, jopa vihata, Anarkistia! Pyh sitä hölmöä ! Se luulee että elämää voi olla ilman Valtiota ja sen Kyttiä ja estoja ja veroja ja sääntöjä ja karsinaa ja määräyksiä ja kieltoja ja hidasteita ja takavarikkoa ja Luvallista Virallista Varastamista ja alistamista ja Sinun Omistamistasi ja kurittamistasi ja sen sellaista ! PAh..ahHAHAHAa mikä typerä moukka ! HAhahaha....vihaa sitä !"

??! .....huu ?

Jep. Valdea.

Sitä se hyödyttää. Eli kiusaajia ja loisia ja laiskoja typeriä varkaita ja sosiopaatteja ja anastajia ja puuttujia ja manipuloijia ja valehtelijoita ja typeryksiä ja paholaisia ja muita kyttiä.

Muuutta toisaalta.... ilman niitähän ..olisi ?...thät´s rait ! "Anarkia" !
HAHAHAHA AHAaaaaaaaaaa.Ja sitten MEIDÄN KAIKKIEN, täytyisi ryhtyä villeiksi. JA siis varkaiksi... JA siis tappajiksi ja ...siis MURHAMIEHIKSI ja muiden pelottelijoiksi ja komentelijoiksi ja tavaroidensa "takavarikoijiksi" ja kiristäjiksi ja nyrpeiksi, puhumattomiksi sanelijoiksi ja aseillaosoitteleviksi vauhkoiksi, neuroottisiksi hulluiksi, jokta VAATII paljon kaikkee ja näin........
......... ...
.....mutta.....ei tässä ole mitään...."kytköksiä"....mitään "assosiaatioita" joita PITÄISI NYT syntyä tyhmässä ja tyhjässä Kollektivistisessa Kallossani.


....EIHÄN ?!?!


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti