torstai 31. maaliskuuta 2016

Pekka Puupää & Anarkia

http://pekanporstua.blogspot.fi/2016/03/turpaanoton-valttamattomyydesta.html

Käväisin Oikotiedon kautta tuollaisessakin jankuttelublogissa.
Ja tuosta tyhmästä tekstistä tarttui tällainen silmiini, miltei jo kommentoinkin, mutta tuo jengi on niin parantumattoman tyhmää ettei siihen kannata käyttää jäljelläolevia hermojaan YHTÄÄN, niin siis tällainen sitaatti tuolta...

"Öykkärit itse pitävät vaatimuksiaan oikeutettuina ja katsovat vain seisovansa miehekkäästi niiden takana, joten he saattavat hermostua, jos heille kertoo, ettei asia ole ihan niin. Siinä saattaa joskus tulla turpaan, mutta sillekään ei nyt voi mitään."

Bäng!! 

Olet juuri kuvaillut, lähes täydellisesti, käsitteet Valtio, Kyttä, Byrokratia, Hallitus, Laki yms.
Mutta koska olet TYHMÄ kuin kasa paskaa Vasemmanjalan saappaassa, et jostain syystä KÄSITÄ tuota. Vaan yhdistät nuo kaikki NEGATIIVISET asiat VAIN näihin "anarkisteihin". Jollainen siis minäkin kai olen.

Miettikää Valtiolliset aina ensin, ennenkuin julistelette tätä kommunismianne, että "miksi MINÄ olisin PAHA, anarkiassa?"
Siis SINÄ. Mutta kieltämättä, myös MINÄ.Vitun typerät perkeleen lantapäät !!
Ihmiset on eläneet suurimman osa olemassaoloaan lajina, juurikin "anarkiassa" ja tässä sitä edelleen ollaan !! Kyttien ja Valtioiden parhaistakin yrityksistä huolimatta.
Tukahduttaa elämä itse, pois koko vitun "säätelemättömältä" ja "Laittomalta" ja "tottelemattomalta" planeetalta.

JOS TE ryhtyisitte anarkiassa kusipäiksi, se EI TARKOITA että ANARKIA on perseestä, tuo on logiikan ja ajattelun ja luulojen ja järkeilyn ja maailmankuvan ja johtopäätöksen yms VIRHE, se tarkoittaa että; SINÄ OLET PERSEESTÄ.
Siinä kaikki.

Eikä se siitä mihinkään muutu tai parane, olkoon anarkiaa tai  jotain muuta.

*

Ja KYLLÄ! Ihan oikeaa PAHUUTTA on olemassa ja melko paljon, mutta samalla; yllättävän VÄHÄN. Ja siihen myös törmää melko HARVOIN, mutta siitä kannetaan HUOLTA, melko USEIN. Tai kokopäiväisesti ja AINA.
Tuo on neuroottisuutta. Ei "maailman olemus".

Te olette kaikki vain tyhmiä, kuten yritän tuoda esiin ja sanoa. Siinä KAIKKI. IHAN. KAIKKI.
AIVAN. KAIKKI.
Ei OLE mitään muuta.

Thät´s ool.


Minä taas EN OLE tyhmä, minä olen niitä ÄÄÄÄÄÄRIHARVOJA tällä vitun apinoiden planeetalla. Vaikka biliiv mii; minutkin on kyllä YRITETTY tukahduttaa yhtä vitun tyhmäksi "Kuin Kaikki Muut" ja melko omistautuneesti, mutta minä olen raaaasittavan sitkeä tyyppi. Kertakaikkiaan kuin se proverbiaalinen "kärpänen keitossa", kuin Zon Mäklein Nakatoomi Plazassa, kuin apina jakarin varressa jne jne.

Anarkiassa ONGELMA en ole MINÄ, eikä se ole edes ns "rikolliset" vaan se on SUURIMMAN OSAN TEISTÄ "luonne". Se on se EPÄILYKSEN tyhmä pikku Piru, joka ajaa teidät ilmeisesti AINA ja ikuisesti, kehässä pyörien, tekemään ennaltaehkäisevästi jotakin, mitä teidän typerät apinankallonne LUULEVAT, että teidän tulisi tehdä. Ja täten; te ITSE, teette "rikoksen". Kuten kyttä pidättäessään ventovieraita ihmisiä.


Ja vielä tuosta OLETUKSESTA, joka on siis mitä?...kaikkien minkä äiti?.......... niin nin tuosta, että; anarkiassa ei olisi mitään..."kuria" ? tai jotain.
Niin: Anarkia tarkoittaa vain VAPAUTTA. Kuristusotteesta ja "Johtajista". Siinä KAIKKI !!!
Se EI tarkoita, etteikö siinä olisi JOKU, joka PYSTYY ja kykenee, pistämään ns "rikolliset" paikalleen. Totta vitussa sellaisia olisi ja on aina ollut.  Ja siis ON tälläkin hetkellä.
Anarkia on "ilman Johtajaa". Thät´s ool.
Se EI OLE "ilman aivoja ja kunnollisuutta" yms.

Toisin kuin te Valtion Kuuliaisiksi Alamaisiksi VÄKISIN "aivopestyt" de facto, Zombiet, LUULETTE, ei suuRIN osa ihmisistä ole alunalkaenkaan kiinnostunut tai "taipunut" tekemään PAHAA. Eikä he tee sitä koskaan eikä missään, olkoon kyttää tai ei.
Ja kyttä valvoo vain LAKIA !!! EI TOTUUTTA tai sitä mikä on OIKEASTI  H Y V Ä Ä !!
Käsittäkää nyt perkele TÄMÄ !!

Kyttä on hyvyyden VASTAINEN olento, ei sen PUOLUSTAJA, helvetin idiootit.
Kyttä on tunteeton, järjenköyhä, ja ihan aidosti MIELISAIRAS, sekopäinen ja kusipää, VALTION verikoira vailla MITÄÄN, alkeellisintakaan, MORAALIA tjms, ja KONE joka toteuttaa sen mitä Lain Papisto miloinkin määrää. SIINÄ, taas, KAIKKI.

Sillä ei ole MITÄÄÄÄÄÄÄN tekemistä HYVYYDEN tai HENKISYYDEN tai jonkin tällaisen kanssa. Ei sitten kertakaikkiaan MITÄÄN. Vaan sillä on kaikki maailman tekeminen monen muun asian kanssa. Alkaen sekalaisista psykoemotionaalisista olemuksista ja tiloista ja HÄIRIÖISTÄ ja tyhmyydestä ja taikauskosta ja väärästä "kasvatuksesta" ja paskasta verenperimästä yms, ja päättyen sinun "pidättämiseesi".
Mutta toisaalta, ja ihan in bona fide, onhan se kyllä totta ja niinkin, että ei lammas karsinassaolostaan ole kai moksiskaan. Tai valita sinne joutumisesta. Sillä ...mitäpä se tekisikään VAPAUDELLA ?!?
MIHIN SE MENISI !??


- * - * - * -

MINÄ kysynkin nyt SUORAAN ja TEILTÄ, KAIKKI "TE", kuka vain, että; MISTÄ te olette ("noin niinkuin omasta mielestänne") saaneet tuon KÄSITYKSEN, että jos ei olis kyttiä, nin ois ninku kaaos ja näi.....ja tällee.

Nii-i.

?


MISTÄ................."johtuu", tuollainen KÄSITYS ja "näkemys" ja MAAILMANKUVA (jota sitten; ELETÄÄN TODEKSI !! vitun typerät tollot).

Jos haluatte olla miettimättä, ja sen OIKEAN ja tarkan ja korrektin ja täsmällisen VASTAUKSEN tuohon, niin se on: ....mmm...noo...emmä ....tiä..?....kai.? tai siis...vai tällee?...ja ...näi ..mut..........
Jne.

Se on vain PERITTY, kuin kolera tjns, aiemmilta imbesilleiltä, typeryksltä, idiooteilta ja ehkä jopa "älykääpiöiltäkin". Kenties !?
Se on PERUA aiemmilta sukupolvilta ja niiltä vitun idiooteilta jästipäiltä, keskinkertaisiltä typeryksiltä ja kehäpäätelmässä eläviltä vitun autistisilta villeiltä, jotka on olleet ja eläneet ennen TÄTÄ HETKEÄ.

Ne mm luuli TOMAATTEJA myrkyllisiksi !! Ja joivat virtsaansa yms jne. Ja te LUOTATTE NÄIHIN TYYPPEIHIN maailmankuvanne kanssa !?
Ja annatte HEIDÄN SANELLA "säännöt" ja perustatte koko vitun "kulttuurin" HEIDÄN varaansa !??!

Vittu te ootte tyhmiä. Ihan oikeasti, ja in bona fide, mutta; herran jumala että te voitte olla pelottavan tyhjäpäisiä !


* - * - *

Ja yksi syy lisää, miksi niin suuri osa teistä pienipäisistä vihaa ja inhoaa ja pelkää ja tiuskii jo sen nimenkin kuullessaan, Anarkiaa, on vain yksinkertaisesti se, että se ei sovi naisille.
Naaraat on näet sitä vastaan, koska se on maskuliininen juttu !
Se on miesten juttu. Ja miesten ei TARVITSE koko vitun ajan PELÄTÄ, toisin kuin vitunkannattimen ja pimpinomistajan. Päinvastoin, ainakin niissä "tietyissä mielissä".... jos esim jotakuta kiehtoisi MINUN perseeni; olisin vain otettu !
Se olisi aikamoinen KUNNIA minulle, ei mikään vitun kauhistus / abominaatio ja hirvitys ja pelottavaa.
Eikä haittaisi lainkaan, jos minulla sattuisi olemaan vaikkapa jonkinlainen sähkölamautinkin taskussani. Mitä Anarkiassa ei olisi Kyttiä minulta varastamassa. "Yleisen Turvallisuuden" nimissä siis. Eli siis he TURVALLISUUDEN NIMISSÄ, VARASTAVAT ihmisiltä ITSEPUOLUSTUSlaitteita ja aseita yms....
...........

....................mutta ei kai tässä mitään...........ristiriitaa yms o.....
jatkakaa matkaa !

"Tuuurvallista Matkaa!"

*

Niin; siis NAISET, on teidät koulineet, ja ilmeisen onnistuneesti, jo vauvasta asti, uskomaan että "anarkia" ei ole mitään mitä haluatte, tai haluatte edes hetken aikaa kokea tai kokeilla, ja että sitä tulee VIHATA ja PELÄTÄ ja sitä VASTAAN iskeä Kytillä ja Lailla yms.
Kuin jossain niissä nörttien korttipeleissä....mitä ne nyt on, jotain Mait-än-Mäzik? jotain sen tyylisiä, tämä Hirviö lyö tuon, ja tuo Voima kukistaa tuon jne jne.
Tai kuin kivi-paperi-saxet.

Kytät kai teidän mielestänne lyö sen jonkin...mikä ikinä se onkaan mitä te LUULETTE niiden lyövän. Luultavasti tämän "anarkian" tai "kaaoksen" tai jotain.
Mutta SE minkä ne kyllä IHAN OIKEASTI LYÖ !!! Ja PÄÄTTÄVÄISESTI, jostain syystä myös tuhisten samalla raivosta(!?), on SINUN VAPAUTESI. Elämään itseensä sinänsä. An Sich.
Per Se. Jne.

Vapaus jostakin ja johonkin. Kytät käy SEN päälle, armotta ja päättäväisesti ja yksissä tuumin, ja sitten kaikki vitun IDIOOTIT "on ninq et hei! jee ja hyvä !! OIKEUS toteutui! jippii!!....mennään liukumäkeen...!" tjns.

MINÄ en taasen ymmärrä MITEN se on ylipäätään edes MAHDOLLISTA saada joku jumalauta HIHKUMAAN INNOSTA ja vieläpä NOIN innoissaan, omasta TOTAALISESTA alisteisuudestaan ja orjuudestaan ja estyneestä ja RAJOITETUSTA elämästä !!
Rajattomassa maailmassa !!

Olette te...kyllä...vittu; aika sakki.  (Tämä oli vielä TODELLA todella nätisti sanottu, uskokaa pois !! Voisin sanoa paaaaaaljon paljon pahemminkin.)

Te luultavasti OLETTE juutalaisia !
Teillä on sydämmen ja sielun sijaan jokin KONE sisällänne, ja paljon tyhjää ja tyhmää. Teissä ei kai sitten vain kertakaikkiaan OLE mitään mitä minussa on ja mitä minä siksi OLETIN nuorena, että muissakin ON.
Mutta elämä onkin ollut vain päättymätön ketju rankkoja pettymyksiä.

Jokuhan kuuluisasti joskus totesikin, että "..elämä on vain sarja pettymyksiä.."
Hahaa.... huoh, totta visersi, kuka sitten olikin. voisihan sen guuuklata, mutta; kuka jaksaa ?!

Tuo teidän "ajattelunne" "Anarkian" suhteen, on vähän samanlainen tai samanlaiSTA, kuin se miten Vasurit AINA rakentelee ns "olkiukkoja".
Eli ne lähinnä; ulkoistaa OMAN ITSENSÄ eli Historian kamalimman "ihmisen" ja sitten pieksee SITÄ mielikuvissaan kuin Vihollis-Pinjataa, mutta koska Vasuri on OIKEASTI hengenvaarallisen TYPERÄ ja härkäpäinen, ylimielinen LAPSI; se ei ihan tasan OIKEASTI ja tod. EROTA sitä että se räyhää lähinnä itsestään ja itselleen ja omasta rumuudestaan. Niin sisäisestä kuin ulkoisestakin.
Sellaisia tyhmät on; ne on tyhmii !
Siksi niitä kai kutsutaankin "tyhmiksi". Koska ne on tyhmiä. Ne ei vain KÄSITÄ mitään. Kuten neekeritkään; kaikki on niille aina "hankalaa" ja "odota!...hei....venaa vähän.." ja "ongelma" ja "katastrooffi" yms jne.

*

Ja mitä tulee tähän Tavallisen Ihmisen jankutukseen SIITÄ, että jos kyttiä ja Lakeja (jotka on SINUA vastaan vitun ali-imbesilli !! EI mitään "Rikollista" !!) yms paskaa, ei olisi, olisi kaikkialla jostain syystä yht´vitun´äkkiä rikoksia ja demoneja leijuisi ilmassa, ja kaikkialla olisi tulia ja räjähdyksiä, varkautta ja tappamista, murhaa ryöstöä ja raiskaamista, niin... ..huoh.... koetetaan jaksaa selivittää asiaa edes vähän.

Joudun nyt siteeraamaan salailemaani "lempiblogaajaani" joka on tästäkin aiheesta kirjoittanut, paremmin kuin kukaan koskaan (kuten mikä vain mitä hän kirjoittaa ! ei ihme että kyseinen "heebo" on Amerikassa kulttimainetta nauttiva ..hahmo). Niin nin joudun lainaamaan häneltä snadisti. Ei siksi etten itse osaisi sen enempää ajatella kuin kirjoittaakaan, mikä olisi Vasurin "keississä" totta ja asian laita, mutta koska "miksi mennä merta edemmäs kalaan" ?!

Kuten HÄN totesi tuosta klassikko kysymyksestä, minkä pöllämystynyt Hoi Polloin jäsen VÄÄJÄÄMÄTTÄ kysyy VAPAUDEN RAKASTAJALTA; kaikista niistä rikollisista jotka ovat tehneet jotain mikä on "rikollista", ALLE 1% !!!! on niistä teoistaan tälläkään hetkellä linnassa (tai muutoin "systeemin käsissä"), oletko siis koko ajan heistäkin huolissasi !?!?

Nähkää tavalliset Zombit; tuolla ulkona, missä se totuuskin on, pyörii NYT !! Just NYT !! Jaaatkuvasti; KAAAIIKKIA niitä vitun pösilöitä ja ali-ihmisiä hulluja ja yön mutantteja yms rotanperseitä ja paskoja, joiden takia TE ilmeisesti olette valmiita luopumaan omasta vapaudestanne.
Mutta SIINÄ minua ja teitä EROTTAA SE(!!) että;  minä LUOTAN ihmisiin edelleen omalla tavallani ja jonkin verran, kuitenkin valppaana koko ajan, ja toisekseen, minä TUNNISTAN demonin jo HYVIN kaukaa, ja kolmanneksi, minä EN ELÄ jatkuvassa pelossa ja huolessa ja vainoharhassa kuten te.
Mikä siis johtuu siitä, että olette tyhmiä.

Minä olen huoleton kuin mikä vain "hamppari". Ai dount keer.
Tulkoonkin mitä tulee, minkä sille missään tapauksessa MUUTENKAAN voi !?!?!?!

Kuten Tiibetin Lhaamat sanovat (elokuvan "Seitsemän Vuotta Tiibetissä" mukaan): "jos ongelman voi ratkaista, miksi murehtia? Ja jos ongelmaa EI voi ratkaista, ei murehtiminen auta yhtään."

Murehtiminen ja märehtiminen yms paskan melko kirjaimellinen jauhanta, on NAISTEN ja mielisairaiden, neuroottisten ja jopa PSYKOOTTISTEN, JUUTALAISTEN, juttu.
Ei IHMISTEN.
Ja se on myös SYYLLISTEN ja PAHOJEN ja kurjien, juttu Eli kyttien ja muun "Valtion" ja "byrokratian". Kyllä ne itsekkin TIETÄÄ.
Thei nou.


Kaikki tämä johtaakin minun silmissäni, jotka oikeasti NÄKEVÄT jotakin, aina siihen samaan johtopäätökseen; nämä Muut siis käyttävät tätä järjestelyä nimeltä "kytät ja valtio ja laki" toistensa vastaisena aseena, ja strategiana. Miettimättä IKINÄ kertaakaan sen TODELLISTA HINTAA...............ITSELLEEN.
Joka johtunee SIITÄ epäonnekkaasta seikasta, ettei heillä OLE, omaa Itseä.

He ovat, ein kollektiv.

*

TODELLISUUDESSA, sillä välin kun siellä keskenänne kuhisette tästä ja tuosta "uhasta", ei nämä "rikolliset" välttämättä kohtaisi teitä anarkiassa IKINÄ !!
Thät´s rait; saattaisit elää koko elämäsi, TIETÄMÄTTÄ edes niiden vitun älykääpiöiden OLEMASSAOLOSTA mitään.

Lähinnä kyse on elämäntavasta tai elämäntapavalinnoista yms. Joista te ette halua kai tietää mitään, jotta voitte kuten Poliitikot, jatkaa ja siis VASURIT !! Jatkaa OMAA PAHUUTTANNE ja VÄÄRIÄ käytöstapoja yms APINOINTIA, ad nauseam / infinitum. Jota Kyttä tukee mielellään, sillä SINÄ silloin mahdollista hänen OLEMASSAOLONSA ylipäätään.
SINÄ siis "voimautat" hänet ja annat hänelle sen voiman pysyvästi omaksi. Ja koska kyttä on luonnostaan VARAS, ei se ajattele sitä sen kummemmin ja ottaa tuon Annetun Voiman, silmät kiiluen, ilomielin, vastaan ja PITÄÄ sen. Ja sinua myös tyhmänä, kuten sinä häntä; ja te MOLEMMAT olette oikeassa !


"Mikä onni onkaan Johtajille (ja Kytille!) että ihmiset joita he johtavat, eivät AJATTELE."
- Adolf Hitler.


Tiedättekö mitä esim MINÄ, tekisin Anarkian vallitessa ?!.... luultavasti aika pitkälti samaa kuin nyt, mutta ilman mitään JATKUVAA UHKAA kyttien ja Valtion taholta.
Ja luultavasti vain tuijottaisin kotona nettiä ja tekisin mitä lie, mitä en nyt paljasta tässä teille, mutta minulla on kyllä aina JOTAIN tekemistä. Jos ei muuta niin syvällistä ajattelua ja viisasta ja valaistunutta pohdintaa. Eli kaikkein Maskuliinisinta mahdollista tekemistä ja olemista; levollisen rauhallista filosofioimista ja kaikenlaista taidetta ja suunnittelua ja yms.

Minä voisin MYÖS vihdoin tehdä pari unelmaani TODEKSI ja mm kehittää jonkinlaisen todellisen vastineen sille Luukin leijuautolle StaarWaarssissa, kun ei olisi Typerää Vitun Kyttää sitäKIN vähää estämässä, ja änkyttämässä että "ei toi o liikennekelpoinen, saatikka sitten LAILLINEN ja luvallinen!" ja sakottamassa. Ja täten TAAS estämässä mm KEHITYSTÄ ja innovaatiota ja siis henkiläkohtaista vapautta.
Keskellä esim....ei mitään. Sivutiellä tai jopa pellon päällä, tai järven jäällä.

Voisin myös RAKENTAA oman PYRAMIIDIN !! Kun joku saatanan kusipäinen PERKELEEN akka ja ämmä, ei olisi SANELEMASSA jonkin vitun Rakennuksen muoto ja Luvallisuus, Komitean ja NEUVOSTONsa kanssa ja turvin, ettei "pyramiidinmuotoista mitään, saa olla eikä tehdä !! se ei sovi nääs maisemaan ja sen käytön SUUNNITTELUUN".

(Toi on muuten oudon tuttu jostain, tuo juttu tuo "suunnittelu by  Kollektiv-Komitea"...)


Ahaa.........sori !! Vallan unohdin, että koko planeetan KAIKKI neliömetrit ja KOKO MAISEMA; kuuluu yksinomaan ja exklusiivisesti TEILLE !!
Oho ! ..ahahaa... mea culpa.


Jos ei olisi näet jotain typerää kusipäätä hullua, ASEINEEN(!!) siinä missä MINUN tulisi olla jostain syystä olla aseeton, huohottamassa niskaan ja "sakottamassa" eli keräämässä "Valtion" "suojelurahaa" tai ihan vain; RYÖSTÖsaalista, niin nin siis, JOS niin EI OLISI, minä ja kaikki muutkin, saisin / saisivat, elää yltäkylläisyydessä ja melko vitun RAUHASSA !!

Niin paljon, että se käy HEIKOIMPIEN hermoille ja ne sekoaa, ja tämä TULEE TAPAHTUMAAN(!!), meik nou misteik abaudit, ja he täten perustavat kiireenvilkkaa TAAS uudestaan, eittämättä jollainlailla "uudenlaisen ja vallankumouksellisen ja paremman kuin KAAAIIKKI tähänastiset!" Halituksen ja "PerustusLain" ja kytät ja koko vitun roskan / paskan, ja bäng !
"Ihmiskunta" aloittaisi taas ihan alusta, sieltä jostain vitun monnien ja salamanterien Ylhäiseltä ja matelevalta tasolta.


Kyttä, kuten Valtiokin ja BYROKRATIA(!!), nimenomaan ESTÄÄ ja tukahduttaa, elämää ja vapautta ja "järjestystä" ja turvallisuuttakin. Vaikka myönnettäköökin SE, ettei suomen Kytät ole LÄHELLÄKÄÄN Amerikan sekopäiden tasoa, jotka siis ovat Kyttäys pullosta vapautuneena, REHELLISENÄ muotona ja versiona, eli ihan TÄYSIN rikollista ja demoonisen pahaa ja autistisen ilkeää, itsekästä muiden kiusaamista ja siitä sadistisesti nauttimista. Ihan siis; silkka PAHUUTTA.

Amerikassa Kyttä on rehellisimmillään ja puhtaimmillaan; hän on SELKEÄSTI "Kansalaisia" vastaan, Valtion puolesta, SOTIVA, onneksi melko surkea ja kurja, SOTILAS.

Se, MIKSI, TE ette näe TÄTÄ....SE on jopa minulle, ihan TÄYSI mysteeri.

Ehkä te olette minua paaaaaljon parempia "järkeilemään" ja "järjestelemään ajatuksianne" ja "rationalisoimaan" jne. Minä taas EN ole hyvä siinä, ja pyrin sitä ihan tietoisesti välttämään, sillä "sillä tiellä odottaa kadotus". Niinsanotusti.

*

Ja mitä tulee "Lakiin". Lainaan taas blogitähdeltäni ja sanon vain sen, jottei tästä tule ihan Raamatun pituinen teksti, ei tätä kukan edes LUE joten vittuako tässä edes yrittää ketään valaista, ja saarnata(?!), niin nin mitä "Lakiin" tulee; jos KAIKKI LAIT eivät olisi paskoja "lakeja" ja perseestä (jne), ei tarvittaisi KETÄÄN niitä todeksipakottamaan ("enforce"). Tai suomeksi "valvomaan".
Tämä on HYVIN yksinkertaista. Jos olisi esim laki, että "kaikkien täytyy hengittää joka päivä" ....se olisi NAURETTAVAA !! Eikö ?! Joten... miksi ylipäätään OLLA koko lakia !?!?!

SE mihin TÄMÄ ====> JOHTAA, on suomlannin vitun Finuiitti, SE, että KAIKKI "Lait" ovat PAHOJA ja VÄÄRIÄ ja VÄKISIN niskaamme langetettuja Beelsebuubin tuomioita ja kiusaamista. Häirintää ja puuttumista, tyhmyyttä ja muiden PAKOTTAMISTA elämään sen mukaan. Ne ovat alhaisuus ja RIKOLLISUUS ihan pähkinänkuorissa.
Kuten Kyttäys ja Valtio. Mutta koska te olette Unessa, te ette kai oikeasti NÄE tätä.

Te KAI näette jotain tällaista; "kyttä suajelee mua ....nin......ninku kaikelta Pahalta ja tällee... ja näi..."
Ai sii. ......ai siii.
Nais ! ...pridi khuul mään !? nou ?

Kyttä EI siis PAKOTA sinua elämään tietyllä, ventovieraan vittupään, MÄÄRÄÄMÄLLÄ ja SINULLA täysin VÄÄRÄLLÄ, tavalla vaan hän "suojelee" SINUA, joltakin ?!
...............wau.


Eli suomeksisanottuna; jos joku vitun alasti / läpinäkyvässä sadeviitassa koko elämänsä viettävä mielipuoli, joka ulvoo kuuta JA myös aurinkoa, pitkin päivää ja yötä, JOS HÄN(!!) kaikessa suuressa Visiossa ja Viisaudessaan antaa KÄSKYN, että HÄNEN "moraaliaan" ....anteeksi, exiysmii, täytyy hörpätä hörppy kusta.... aaaaaaah! noooin... niin nin jos tämä kustaanjuova Valopää KÄSKEE KAIKKIA MUITA seuraamaan omaa "Taoaan" ja OLEMAAN "KUULIAISIA" ja hän pistää IDIOOTIT, ajattelemattomat ja tunteita vailla syntyneet lapselliset ja itsekkäät idiootit, väkivaltaiset sellaiset, VÄKISIN vääntämään nämä KAIKKI MUUT haluamaansa muotoon, onko TÄMÄ teistä "Oikeus ja Kohtuus" ?!?!
Sillä TÄMÄ ON "Kyttäys ja Laki".

SE on T I S M A L L E E N sama asia kuin olisi SE, että joku pyörätuolissaistuva tunkkainen typerys VAATISI kaikkian muitaKIN, istumaan koko elämänsä pyörätuolissa, INTTÄEN kivenkovaan että "näin se vaan on!" "tää on asioiden Luonnollinen tila!" ja "niinkuin asioiden tulee ja kuuluu, olla!" ja ettei.."..ilman pyörätuolia VOI OLLA elämää!" vain kosa HÄN ITSE ei tunne sellaista elämää, eikä TYHMYYTTÄÄN kykene edes KUVITTELEMAAN sitä.

Mutta kun, hyvä kusipää rullatuolipaska; MINÄ en TARVITSE kainalosauvoja enkä pyörätuolia !! Nääs !!? Kässääxä !? MINÄ pärjään ihan TÄYSIN ilman !!

Miksi siis haluat VETÄÄ MINUT TASOLLESI kusipää !??!
Ja KEHTAAT saatanan vitun typerä perkeleen vittupää väittää ja kai oikeasti jopa itsekkin LUULLA, olevasi jotainkin "Hyvää" ja ehkä jopa "Oikeamielistä" tai jotain vastaavaa harhaista paskaa.

Mutta olet vain; harhainen ja itsekäs, ajattelematon, huomioonottamaton ja ilkeä, kusipäinen ja ylimielinen kiusaaja. Häirikkö ja paholainen ja rikollinen. Thät´s ool.
Mutta toisaalta; juuri NIISTÄHÄN nämä vitun hoi polloin paskapäät idiootit ja "ihmiskunta" sinänsä, tykkäävät. Eli .....edessäsi lienee Loistava Tulevaisuus !

Ohoooull Rait !! Vauhtia vaan ja pyörät rullaamaan ! Täältä tullaan elämä !


* * * * * * * * * *

"Poliisi" ja "Poliisitoiminta" yms PASKA, on; osa sitä samaa primitiivistä vitun tympeää ja tunkkaista jatkumoa kuin tuhannet muutkin apina-tason piirteet "ihmismaailmassa".
Josta te muut olette kai vakuuttuneita, on MAHDOTONTA ikinä paeta tai enää yletä ja edetä ja karata pois. Ja täten siis edistyä ja kehittyä. "Evoluutio"ta siis.

Poliisi. Police. Or "Law Enforcement".


Poliisin"työ" on tällaisenaan lähinnä käsittääkseni kotoisin, kaikista maailman paikoista & perslävistä, itse asiassa Ranskasta !

Ja 1660-luvulta !!


Toisin kuin esim....mmm... internet tjns.

Ranskastahan on kotoisin toki paljon muutakin ......esim.... runoutta, taidetta, leipää, kuppa, röyhelöpaidat, lisää runoutta, viiniä...ja muutama Vallansiirto Alati Vain Vasemmistolaisempiin Käsiin, ja .....Nationalismi !!
Ja mitä kaikkea.

Ja Gerard Depardijööyuu.
Ja nykään myös Mussuterroristeja yms.
Mutta myönnettäköön, että myös elokuvat.

Eli; koska 1660-luvun Ranskassa pyöri kuppaisia villejä, kiusaamassa ja ahdistelemassa ihmisiä (eikä luultavasti vähinte niillä VITUN runoillaan!), SE on teidän mielestänne TÄYSIN kelvollista yhä nykyäänkin ja täällä meillä "Härmässä" !?!?

Ai vittu, te olette muuten TYHMIÄ !!
Tsiiiiisus perkeleen vittu !

Ja tajuattehan te, että SUUREN tai jopa SUURIMMAN osa tilanteista; KYTÄT PROVOSOI IHAN ITSE !!!!!!!??
Ja AIHEUTTAVAT täten sen mitä ikinä siitä aiheutuukin. Käsitättekö te TÄMÄN ?!Ja ennenkuin LUULETTE, taaskin, saapuneenne oikeaan johtopäätökseen MINUN suhteeni, MUISTUTAN että; kimppuuni on käynyt kyllä "Rikolliset" alimutantit ja olen ollut jonkinverran myös kiusattuna ala-asteella, OLEN kohdannut Kytän tai kaksi ja olen olento jota vihaa JOKAINEN vitun hampuusi ja zombi ja räkäpäinen paskarotta, tuolla katutasolla, pitkin katua. Ne vihaavat minua, paisti koska olen parempi ja YLEVÄ niihin nähden, ja siis ihan silminNÄHDEN, minä vihaan niitä !

Ovi aukeaa molempiin suuntiin. Mutta kaikki ei tiedosta tätä, ja ihmettelee siksi; että "miksi -tähän mikä vain kusipää- ahdistelee / kiusaa MINUA?!"

Tosin vihani alkaa huolestutavalla tavalla laantua kun vähänkin vanhenen. Tulen kai vain OVELAMMAKSI ja osaan paremmin PEITTÄÄ TODELLISET TUNTEENI, kuten te kaikki muut kai osasitte jo ala-asteella. Vitun elukat !
Mutta koska olen IHMINEN; minulta se kesti ihan viiiiiitun kauan oppia.

Minä lienin liian AVOIN.

Uskoisitteko että MINÄ!! Kapteeni !! olen yksi niitä LIIAN avoimia tyyppejä !?!? Tai olIN !! En olE enää. Ainakaan niin paljon.
Ja TÄMÄ on jotain, pyhimyksenkaltaista, jota teillä MUILLA ei ikinä ollut !! Te olette ALHAISIA ! Ja paskahousuja, ja PIHTAATTE tietoa, koska kuten poliisi ja poliitikko ja rikollinen ja muut laisenne; te ette luota ihmisiin ja olette itsekkäitä ja apinoita. Ja Gangsterien kasvattamia.
Paha ja alhainen ja luonteeton ei luota toisiin. Mutta minä luotin.

Jos Tex Arcane ei ole sen neanderthaaliasiansa kanssa yhtä typerä idiootti kuin kaiken muun, niin SIINÄ TAPAUKSESSA minä olen lähes VARMASTI yksi näitä "Amud Neanderthaaleja" ja AAAAIIIVAN liian kiltti ja inhimillinen ja avoin ja luottavainen, toimiakseni TEIDÄNlaistenne vitun seinähullujen sekopäiden elukoiden seassa. Jotka ei saa saatana edes suutaan auki tai erota hyvää ja pahaa, oikeaa ja väärää, reilua ja kiusaamista yms.

Te olette SEKÄ tyhmiä, ETTÄ pahoja.
Kuten olen saanut tässä "inkarnaatiossani" tällä typerällä VITUN planeetalla huomata.
Ja MISTÄ te "metsästätte" SYYLLISTÄ !??!

Lyhennän miettimisaikaanne ja ARVAAN, että se EI OLE peili ?! Ämai rait !?

*

Eniwei....

Ehkä se siis johtuu siitä, se että TE ette diggaa vapautta; koska TE tiedätte, että käyttäisitte ITSE tilanteen hyödyksi kuin nälkäinen vitun susi, vahvistaen taas näkemystä "homo homini lupus est".

Mutta kuten se blogi..."suosikkini"kin sanoi; jos ja KUN kytät menevät lakkoon, mitä ne sillointällöin tekevät, rikosten ja levottomuuksien ja pahuuden ja yleisen räyhän yms vaaran määrä laskee dramaattisesti, ja ihmisillä on hyvä ja levollinen olo.
Ja kytät tämän nähdessään tulistuvat / suuttuvat, ja menevät takaisin "töihinsä" palauttaakseen asiat "normaaliksi", joka kytälle on "kytät voi hyvin, Kansaa vituttaa".


Ja saaaatana SILTI !! SIIILTI löytyy näitä VITUN "puupäitä" jotka YLISTÄÄ kyttiä ja tuottaa täten omaa alisteisuuttaan ja PYSYTTÄÄ sekä SITÄ, että omia harhaisia olkiukko-pelkojaan yms paskaa. Ja täten tämä kehä vain jatkuu ja pyörii ja aina välistä pahenee.

VIKA on TEISSÄ. EI "Anarkiassa".
Se on siis, toistan, TEISSÄ.
Itsessä.

Myös VOIMA on TEISSÄ. Mutta koska te ette TIEDÄ tätä, Pahuus käyttää sitä hyväkseen.
Niin kauan kunnes TIEDOSTATTE tämän.
MINÄ, jostain syystä, synnyin tämän suurimmaksi osaksi tietäen. Mutta minä olenkin pyhimys ja buddha ja "profeetta". Kuten lempiblogaajanikin, sielunveljeni periaatteessa ja eräänlainen "edelläkävijäni"kin kai.

Se on siis vaaaanha vitun ÄIJÄ. Ei se kai enää edes kauaa elä, se on NIIIN vanha.
( Sitäpaitsi kytät voi hyökätä sen kotiin ja ampua sen, vaikka ihan "vahingossa".)

*

Vain SIKSI, että teille on "opetettu" ja teroitettu ja toistettu jotakin, lapsesta asti, ja se on laajalti se Yleinen Mielipide ja hyväksyttyä yms, EI TARKOITA että sillä olisi MITÄÄN, vähimmässäkään määrin, tekemistä TOTUUDEN KANSSA.

MIKSI tämä pitää jumalauta JOKA VITUN IKISELLE sukopolvelle teitä vitun ali-apinoita mutantteja, opettaa AINA uudestaan !?!?!
Jos te todella OLETTE "oppivainen elukka" niin...........minä en ainakaan ole törmännyt sellaisen jälkiinkään.


Ja jos TE ette osaa elää ja olla ja ANTAA TOISTEN ELÄÄ & OLLA, ja tarvitsette jonkin vitun "Valtion " ja Kytän "yllenne" uhkumaan ja hönkimään niin............jaa.
Minä en kai voi auttaa.
En ole vain vielä keksinyt mitä tehdä tuolle mielisairaalle ja vainoharhaiselle, "heterosekSISTISELLE" tilalle.
Mutta minä hoksaan AINA ennenpitkää KAIKEN.

Joten.... ehkä tuohon jonain päivän löytyykin lääke ja parannus ja te saatte VIIIIHDOIN !!! vapauden. Kuten minä jo ennen syntymääni tänne vankilaan / pipilään.

Ehkä te JOSKUS, uskallatte seistä OMIN jaloin. Vaikka NAINEN kuuuuinka vähättelisi "survivaali skilssejänne" yms.Can´t we all just...get the fuck along !??! Except Niggers of course. THEY can´t "get along".C´est la vie.P.s En halua pelotella....kai, mutta: miksei se häiritse teitä muita, että KAIKKI tällä planeetalla käyttäytyy ja "on", ikäänkuin me syntyessämme jo KUULUISIMME jollekkin tai joillekkin, ja olisimme OMAISUUTTA !??!
Miksi tämä ei häiritse teitä !??!

(Yksi OIKEA SYY on se, että te ette ole NÄHNEET niitä maailman oikeita "Johtajia". Minä OLEN. Minulla on MM SIKSI, tarve sanoa, että EN OLE "orja" enkä "omaisuutta". VAIKKA "ne" sitten olisikin meidän todellisia "Luojiamme". Mitä luultavasti siis ovat. Ne on muuten, btw, melko vitun hyytäviä ja omituisia tyyppejä !
Enkä tohtisi niihin kovin usein törmäillä. Mutta ne aluksensa on LUMOAVIA "livenä" ! Absolutely Cool !)Tässä oli nyt jonkinlainen "ripostee" tuohon "jee, me alistutaan!" kaikukammio yhteispierennällenne. Tälläkertaa.
Jään ihan odottamaan MITÄ seuraavaksi.
....ei saatana, nyt ottaa jo mahasta.... mitä ne ihan oikeasti SEURAAVAKSI aikovat !?!?......... minkä "piilotetun Totuuden" nämä Muut Apinat tällä kertaa on kaivaneet mielestään esiin..?!...
....ei tsiisus vitun kristus perkele....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti