tiistai 8. maaliskuuta 2016

Jethron Uuden Ohjelman Ensimmäisen Jakson Arvostelu

JUOEJA.

Lähes siis "juoja". Mikä olisi natsannut hyvin, suomalaisuuteen yms.

Ehkä jopa Jethroonkin, joka joikin siinä, pari keppanaa tjns.

Niin, siis: katsoin todentotta tuon Jethron, joka on Turuust, uuden matkailuohjelman "läski ympäri maailman" tai mikä se nyt lopunkaiken olikin nimeltään.

Siinä tuo hassunhauska, kömpelö ja naiivikin, mutta äärimmäisen levoton ja työteliäs, pullukka, kolusi joitain Afrikan maita. Taisivat olla Zambia tai Sambia ja Ghaana tai jotain niihin päin.
Mosambik !?... Kuala-Lumpur ?..TAMPERE ?!
No ...väliäkö sillä.

Oli missä oli, siellä oli nyt kuulkaa niitä kaikkia Neekereitä ihan sikana ja sutena ! Lähes ...kai yhtä paljon kuin Stadissa tai lähes missä vain kirkonkylällä nykyään. Mutta ehkä hieman enemmän kanoja pitkin ajorataa ja vähän lämpösempi keli, mutta muutoin en nähnyt mitään NIIIIIN suurta ja musertavan dramaattista eroa tänne Härmään verrattuna ja nähden.

En tiedä mistä lopultakaan edes alkaa tätä.......analyysiani.
Mutta aletaan....TÄSTÄ !

- Jethro käveli muistaakseni siinä heti alussa, jossain hiekkatiellä, koska ahrikassa ei OLE muunlaisia teitä eli sama tilanne kuin "Israelissakin", ja tinkasi jotain rutiköyhääkin paljon kurjemmalta nekrulta jonkinlaista halpaa Nokiaa, josta siis TINKASI ! Vaikka on jokin vitun "Kauppaneuvos Paukku" ja mikä lie Kroisos.
Muttei raaskinut maksaa neekerille kolmeakymppiä Nokiasta.... WTF ?!

Sitten se pyöri tai jopa lähes "VYÖRYI", kohti jotakin kangaskauppaa jossa käytännössäkatsoen RYÖSTI taas sitten SEN puljun pitäjäneekerin, ostamalla siltä jonkin kirjavan rätin "naurettavan halvalla". Joka tosin oli siltä osin ihan O.K että myöhemmin taas se räätälineekeri ryösti puolestaan AINAKIN puolet siitä kankaasta itselleen ja omiin tarpeisiinsa. SE on nähkää se miten neekeri ihan OIKEASTI NÄKEE maailman !!
SE on juuri sitä "tribalismia" tai "kommunismia" eli kaikki mikä on sinun........ on iteasiassa minun !
Mutta mikään minun, ei ole sinun ! HAHah..hähähä...läl läl lää. Jne.

Jeti siis teetätti jollain neekerillä jolla oli (luultavasti varastettu) ompelukone, jonkinlaisen kääreen valtavalle anopilleen. Luultavasti jotta se oli, paitsi naurettava ja räikeä ilmestys, niin helpompi kohde linnuille paskantaa päälle.
Ja siis SE neekeri vedätti taasen Jethroa ihan tasan tai ainakin melko tasan, "kybällä".
Jeti oli ostanut saatana SEITTEMÄN !! Vittu SEITTEMÄN metriä !!! Sitä kangasta, ja kun se haki sen hameentekeleen, oli se ehkä maksimissaan noin pari metriä, käärittynä hameen muotoon. Plus se päähinerätti.

Aika ...vitun...äijä ! Se ompelumurjaani, täytyy sanoa. Ihan tosta vain ! Pokkana ! Vaikka Jetiä seurasi kamerat ja kaikki.
Repikää siitä.

Sitten se (Jeti) kävi jonkin irlantilaisen muijan, joka oli melko sama "ulottuvuuksiltaan" kuin Jetikin, kanssa tsiigaamassa jotain melko askeettista kämppää, jonka paskapöntön se istui heti valtavalla ruhollaan rikki. Joka olikin helposti koko ohjelman hauskin osuus. Se oli hyvä ! Hienoa ! HAHaaa.
Pytty vain narahti vähän ja sitten POKS! Melko kirjaimellisesti RÄJÄHTI, sen plittanan takapuolen alla.
Oli kuin Jethro olisi Vanginvartijana ISTUNUT Muslimivangin päälle, ja ......no ...tiedättehän mitä SIINÄ käy.

Kyse siis on vessanpöntön KANNESTA, HUOM !
Ei itse pytystä. Vaikkakin on melko varmaa, että Jeti on "istunut" niitäkin halki, tuossa eläissään. SITÄ ei ole epäileminen.

Sitten ne kävi tsiigaan jotain melko vitun kurjaa / ankeaa tonttia, missä oli kuten kaikkialla missä ikinä onkaan neekereitä; kurjuutta, köyhyyttä, likaa, roskaa, sekalaista roinaa ja hylkymateriaalia, muovikippoja pitkin pihaa, ja nurkassa joku toivonsamenettänyt naaraspuolinen neekeri jokin vitun padankyhäelmänsä kanssa, ja yhden neekerinpoikasen ja kanalauman ympäröimänä, keittämässä jotakin ruskeaa sohjoa. Kai se riisiä oli tai jotain.
Tai jokun vastamurhatun valkoisen Tilallisen maksa tai jokin. Ehkä se oli muuten juurikin sitä, maksalaatikkoa.
Huh ?...... ...kiehtovaa.

Jethro myös koko ajan kyseli kaikilta josko ne olis nähneet "nääs sen Keskisen Vesan, siltä Tuurist" auton. Jonkun vanhan Tojotan.
Se oli vähän............j..ot...en....tiä..aika junttia kyllä. Siitä tulee tässä mieleeni muinainen Uutisvuodossa esiintynyt vitsi, jossa naljailtiin suomalaiselle Estoonia-tutkialle, ja sanottiin hänen olevan vain joku (en muista nimeä) tyyppi joka kulki ympäriinsä kyselemässä "onks Estoniaa näkyny?"

Tuosta Jetin autonhausta tuli vähän samat "vibat".


En tiedä mikä ihmeen juttu se on olevinaan... onko se vitsi ? Onko se todellista ? Onko se..kala ?! MIKÄ se on ? En tiedä ! Juurihan sanoin ! Perkele.

Jeti kävi myös Safarilla, jossa kokosi kilpikonnan selkään kaikkia purkkeja ja muuta roinaa, eikä konna ollut moksiskaan, paitsi jokseenkin vittuuntuneen näköinen. Kuten kissakin, jonka päälle saa niinikään latoa lähes mitä vain, eikä se siitä mitään lopunkaiken välitä, kunhan ei litisty hegiltä.
Ja kun nyt aattelee vähänkään, niin melko samahan pätee neekereihinkin !!
Jotka tekevät sitä ihan itse itselleen, kantavat sen tyhmän perkeleen pallomaisen ja SILTIKIN lättänän päänsä päällä mm niitä koreja, joissa on sitten mitä on. Luultavasti valkoisten turistien päitä ja jotain kookospähkinöitä ja taika-amuletteja tjns. Ja ehkä Zimi Hoffa.

Erityisesti neekerit tykkää jos niiden päälle latoo tonneittain "ilmaista rahaa" ja etuseteleitä ja muita vastaavia. Ja mitä loputtomammassa ketjussa, sen parempi.
Mutta toisaalta...kukapa SIITÄ ei tykkäisi !?


No, eniwei.


Itse asiassa näitähän oli 2 jaksoa peräkkäin ! Joten tämä lienee niiden yhteensulautuman, sellaisena kun sen muistan, arvostelu / analyysi.
Tuossahan se tulee kai kohta uusintanakin.

Jeti kävi mm myös sellaisessa melko oudonnäköisessä näköalarakennuksessa, jonka rappuset se myös laski jostain syystä. Siis ei LASKENUT niitä....siis nikun pyllymäkeä !! HUOM ! Vaan se MATEMAATTISESTI "laski" ne.
Niiden MÄÄRÄN, äs it wöö.
Mutta kuten aina, se mitä EI tehty tai näytetty, olisi ollut se lopunkaiken parempi tai ainakin VIIHDYTTÄVÄMPI, versio. Eli jos se siis todellakin OLISI laskenut ne portaat ALAS. Vaikka liukurilla tjns.

Mutta siihen olisi yhtyneet kaikki lähiseudun Uus-Suomalaiset joten sitä ei kai siksi voitu toteuttaa.
Jos neekereille olisi näyttänyt, innovoinut, esittänyt, sellaisen tavan laskeutua portaat, tai huvitella niissä, niin ei...siinä sitten mitään...eihän siellä siis enää tulisi mistään mitään kun ne kaikki olisi jatkuvasti siellä laskemassa niitä portaita. Kuka jollain muovipussilla, kuka juutalaisen selkänahalla (nais!), kuka kelkalla ja kuka irtopäällä. Ja siellä ne sitten tappaisivat toisiaan oikeudesta lasettaa alas viuhunalla, ja muodostaisivat heimoja ja klaaneja ja kiltoja ja mitä lie, ja sytyttäisivät toisiaan tuleen jos esim tapahtuisi niin, että joku toinen neekeri etuilisi jotain toista neekeriä.
Enkä voi luvata, etteikö ne myös SÖISI toisiaan, ainakin joooooskus ...vääälillä...vähän. Jne jne.

Joten ymmärrettävästi; Jethro ei voinut ottaa sellaista riskiä, että olisi "instigoinut" moisen käytösmallin. Tai "alakulttuurin".

Se käynnistyköön mieluummin vaikka Pasilassa. Tai "Böölessä" niinkuin se OIKEASTI sanotaan ...nääs.
Ex-kiys-faking-mii.

Jethro myös, siinä jäpittäessään jossain ulkoilma (onko siellä muitakaan?) kuppilassa, sai kutsun siltä tarjoilijaksi koulutetulta gorillattarelta, tulla tai mennä, aitoihin paikallisiin häihin !
Josta Jeti innostui silminnähden ja kehui muistaakseni vuolaasti paikallisten inhimillisyyttä yms paskaa, sen seurauksena. Vaikka se luultavasti oli niin, että se gorillatar vain iski silmänsä melko mehevänoloiseen, potentiaaliseen uhriin ja päätti ihan KUTSUA sen ansaan.
Johon Jethro siis meni.
Riisisäkin kera.

50-kilon säkin, tarkkaanottaen. Joka luultavasti johti pieneen, paikalliseen, sisällis-sotaan ja "väestön" jakautumiseen ties mihin "Hutuihin" ja "Riisi-Tutseihin".
Eli....että..... kiitti vaan vitusti Jethro ! Hyyyvä ! Hyvä...hienoa Jeti !

Eniwei, sieltä juhlista se plösö sitten häädettinkin sen kummemmitta seremonioitta, kunhan siltä ensin melko vitun super-härskisti ja ihan pokkana kynittiin vähän jotain paikallista "valuuttaa", oliko jotain alun kolmattasataa miljardia paikallista "dollaria" eli euron tai pari, kun ne helvetin syvän ruskeat neekerimuijat päätti alkaa kälättää jotain aivan kertakaikkiaan kamalaa kälälälää-wälälä-khälälälälälää "musiikkiaan" ja sitten kun se, arviolta noin 30 sekunnin, esitys oli ohi, se yksi akka ruinasi ja mankuin Jetiltä rahaa.

SIINÄ oli härkiys pähkinän kuorissa jos missä !
Jos luulitte ruusuja kaupittelevia Romanian pyykkikasoja tai käytettyjen autojen "jobbaria" alhaiseksi luihuksi niin ei hätää ! neekerittäret määrittelivät senkin teille uusiks !

Sen kun puhkeat lauluun ja sitten vain rahastat ! Se ei voisi simppelimpää olla !
Mutta neuvoisin välttämään JUUTALAISTA manageria. Eikö ?...... minä välttäisin ainakin.

NOIN neekerit luulee kai maailman toimivan !?.... minä laulan, minä vaadin rahaa, sinä tottakai maksat ?! What´s the problem !? Mään.

En tiedä onko tämä ehä vähän alhainen ja kärjistävä ja moukkamainenkaan ei ole määreestä kaukana, esimerkki tai vertauskuva, mutta eikö tuo melkein oikeuttaisi myös siihen, että pusertaa motin paskaa ulos perseestään, sanotaanyt vaikka siihen mihin ne paikalliset ihan takuuvarmasti käykin paskantamassa, eli siihen keskelle sitä kylän / raivatun kohdan viidakkoa, ainoan tien keskelle. Ja sitten muotoilisi sitä vähän jollain voiveitsellä ja rahastaisi sinua, koska "olet katsonut tätä Modernia Taideveistostani". Anna rahaa !

Tuohan ei tosin Kiasmoista yms paljoa eroa jos totta puhutaan, mutta SEN myönnän kyllä Kiasmalle yms, ettei niihin ole PAKKO mennä. Ainakaan toistaiseksi ja vielä.
YLEä on toki PAKKO rahoittaa, kuten kaikissa reiluissa ja vapaissa maissa, mutta Kiasmaan ei TARVITSE mennä.

(Olen ainakin kerran käynyt muuten !! Siellä oli silloin niinkin ällistyttävä taideteos kuin taulu joka oli yhtä ja samaa väriä koko paska !! Eli siis toisinmuoiltuna: yksivärinen taulu ! Repikää vittu siitä ! [ja maksakaa!] )


Niin, unohdin siis laventaa kertomustani tuosta Safarista ! Sry. Mea Culpa.
Niin nin Jeti käväisi myös jollain pikaisella Safarilla !
Ymmärittekö nyt ?! Jethro (Rosted) kävi, siis, Sa-Fa-Rilla !!??!
Käsitättekö ?
Vai pitäisiköhän tässä vielä varmuuden vuoksi toistaa..?... Jethro kävi siis...noniin...no...

Siellä se keikkui jonkin tuktukin takapenkillä, menetti lätsänsä, perseensä pullotti siinä housujen ULKOPUOLELLA, Jeti tsiigaili jotain seeproja ja pahkasikoja ( EI poliiseja ! HUOM !) ja sarvikuonoakin.
Ja siis siinä se oli se kilpikonna minkä päälle voi laittaa tavaroita. Kuten luultavasti nukkuvan Jethronkin. Kunhan et ruokaa laita...

Sitten se tsiigaili taas niitä kämppiä sen irkkuämmän kaa ja näi, ja EI istunut pyttyä rikki, eli oppivainen tyyppi ! ....jaaaa...mitäs muuta se teki.....?...kirjoitteli kirjeitä mm Vesa-silmäpussi-Keskiselle ja sille anopilleen ja joi siinä sivussa oluen tai ehkä kaksikin.
Jaa niin hei ! ja siitenhän se kävi sen jonkun paikallisen oppaansa kanssa siellä metsässä, missä "budjasi" tai "asui" joku vanha paikallinen neekeriäijä, TELTASSA(!!), ja keitteli jotain pirtua tai pontikkaa tai irtopääliuosta tai toukkaviinaa tai mitä lie, jota ne sitten sai sen itsensä juomaan.
Eli kerrataan; ne meni sen tyypin luo, ja ne sai SEN ITSE / itsensä, juomaan ITSE, sitä sen lientä, mitä se kyllä tarjosi heille.
Eli: ne meni metsään, juottamaan siellä asuvalle vanhalle höyrähtäneelle neekeriäijälle sen omat viinat ?!.... mitä se muutenkin joisi jossain vaiheessa.
Eli ...siis..... eikö se ollut vähän ...tyhmää !? Tai jotain ... outoa vähintäänkin.
Miksi sen piti juoda sitä litkua ?!

"Hei, me tullaan nyt ?!...sinne...?..niin ! nin ...jua sitä liäntä !! ..ok ?!"

Siellä Jethro sitten mm kiipeili puussakin viinan perässä, joka ei ole mielestäni ja käsittääkseni sekään nin kovin erilaista kuin melko perus Perjantai ilta / Lauantai aamu, suomessa. Tai juhannus vähintäänkin.
Ja silloin täälläkin asutaan teltassa ! ...wau.

Mutta täällä on jokseenkin harvemmassa ne kesyt sinipalliset pikkuapinat. Joille kelpaa pähkinät. Meillä niille harvoille mitä ON, kelpaa vain "Ministerin Virka" sieltä Brysselistä.

Tum mulkut.

Siinä Jeti sitten mm syötti niille apinoille, niille siis niille ihan Virallisestikkin "apinoille" ! En NYT puhu neekereista, huom !
Niin nin se syötti niille sinipalleille, joka lieneekin niiden suomenkielinen nimi tai ainakin sen tulisi olla tuo, niitä pähkinöitä joita se niiltä "neekeriapinoilta" osti.
Joka varmaankin ärsytti sitä sen opasneekeriä joka ei saattanut sietää tai käsittää, että valkoinen ja melko LÄSKI äijä tulee ja jumalauta ostaa heidän RUOKANSA sieltä torilta / markkinoilta, menee lähimpään metsään tai viidakkoon ja jumalauta roiskii sitä pitkin maata ! Jakelee ja antaa sen perkele APINOILLE !!!?

MITÄ VITTUA JETHRO !!!??
W  T  F !?!?!


Ei sentään ostanut kylän ainoaa, vuotuista PIHVIÄ, jonka eteen tapetaan ja tullaan tapetuksi, syödään ja tullaan syödyksi, murhataan ja uhrataan ja rukoillaan ja kuollaan, ja paiskannut SITÄ sitten jollekkin tautiselle, kapiselle, kulkukoiralle. Vai oliko se neekeri sekin ?! Ei niistä aina ota selvää.

Mutta kuitenkin; apinat on aina hauskoja !
Niitä jaksaa kyllä katsella.
Ja siinähän oli muuten yhdessä kohdassa ovelasti "editoitu" sitä niin, että ensin oli neekereitä ja sitten näytettiin "ihan sattumalta" se pieni ja hauska roskisdyykkariapina joka kävi siinä sitä isoa muovipussia tai jätesäkkiä läpi. Jollain portailla.
HAHaahaa....naaaais.

(Se saattoi muuten löytää sieltä jotain "arkaluontoista materiaalia" kuten esim "henkilötietoja" tai jotain muuta vastaavaa !)


Jethro kyseli taasen, "olisiko sitä Tojotaa näkyny?". Ja olihan se muka näkynyt ja jotain...ja blääblääblää...

Sit se meni tapaamaan jotain suomalaista tupa-uunoa junttia sinne taloprojektin sekaan ja keskelle. Johon noustiin rappuja kanssa. Jeti kiipeää yllättävän paljon rappusia tuossa sarjassa näemmä. Ja juoksikin siinä kuumalla hiekalla yhdessä kohtauksessa.
Eniwei, se tapasi sen jonkun suomalaisen hotellityypin sitten, ja myönnettäköön että SE paikka, se talo, oli kyllä jo ihan melko oikeasti aika vitun khuul ja hel-vetin, hieno.
Joskin vähän askeettinen ja "spartalainen" ja Zeniläisen kolkko, ja siis Afrikassa.
Mutta muutoin kyllä, oikeasti hieno.
Sijainti vaan on vähän ..................harmillinen.


Nehän siinä läpsivätkin toisiaan selkään ja julistelivat kuinka "kaikki suomalaiset pitäisi pakottaa sinne pariksi viikoksi oppimaan" jotakin. Luultavasti kaaosta tai äkkikuolemaa tai jotain. Mutta JOS täältä sinne lähtisi edes viikonlopuksi, siitä luultavasti VEROTETTAISIIN ihan sikana, ja rangaistuksenomaisesti.

"Vitut sä mihinkä Afrikkaan lähe ! Perkeleen mulkku paska ! ...maksa mulle!" sanoisi "Valde".♪♫  Oi oooppi oottakaa´te jout.....neekereistä ! ...  ♬


( En ole VARMA, mutta eiks toi ^ o Sipilä ? Tossa Vasemmassa Reunassa ? Ja keskellä kai on Obama. Tuo on kai jostain "Huippukokouksesta" tjs. )


Siinä ne sitten..........vähän aikaa jauhoi paskaa ja sitten Jethro poistui.
En muista mihin, mutta johonkin. Ehkä syömään.
Tai heittelemään ruokaa apinoille.
Tai pelottelemaan kanoja.

Vähän kuten minä tässä Blogissa.

Bussissakin siinä matkustettiin yhdessä vaiheessa, ja kyseltiin sitä Tojotaa ja syötiin jonkun muun (?) tilaama pitsa, ja jotain muutakin moskaa.
Oli lauttamatkakin, täsmälleen sama lautta kuin on Stadissa, suomenlinnan ja/tai korkeasaarenkin lauttana. Ja aika sama määrä, taaskin, murjaania ja nekrua, kuin siinäkin. Siis siinä lautassa ! EI korkeasaaressa !
Kuten ehkä PITÄISI olla.
Vaikka suoraansanottuna; sinnekkin kyllä RIITTÄISI, näytille ihan vain muutama lauhkea YKSILÖ !! Tai miksikä niitä sitten sanotaankin ?....en tiedä..... onko se lauma? tai parvi? ...vai "perhekunta" ?! vai mikä.


Niin ja juu, kävihän Jethro hämmentämässä jotain kalastajaneekeriäkin, jollaisia en tiennyt olevan edes olemassa(!!), ja sotkemassa senkin asiat. Ja siiman.
Tyhmä läski !
AHaha.... jos se ei istu siinä pöllöillessään, hölmöillessään, paskapönttöä paskaksi, niin sitten se se saatanan ääliö menee ja sotkeutuu jumalauta johonkin metrin pätkään siimaa !!

Vittu SIIMAA !!
Joka vain OLI, siinä maassa, eikä häirinnyt ketään, ei TAKUULLA kurottautunut kohti Jethroa ja kääriytynyt jalan ympäri kuin Romanian katurotta. Jethro vain kertakaikkiaan meni ja solmi ihan ITSE itsensä(!!) siihen(kin) vitun naruun. Vain siksi, että on vähän sellainen "iso, kömpelö, höynä ja löntys".


ON se....on se............aika huima äijä.
Kyllä.
Täytyyhän se myöntää.


Kiehtova ohjelma kieltämättä. Ei paha, josko ei sitten niiiiiiiiiiiiiin ERIKOISEN hyväkään, mutta kuitenkin yksi parhaista mitä tällähetkellä on tarjolla.
Vetää omituisessa mielenkiintoudessaan vertoja jopa SätödeiNaitLaiville !!

Jota katsoo jo siksikin, että pelkää joko näyttelijöiden jotenkin mokaavan tai jonkin studiovalon tippuvan yleisön niskaan tai jonkun ählämin pamahtavan yleisössä. Jethroa on taasen ihan oikeasti melko viihdyttävää katsoa.
Se on juuri niitä tyyppejä joita me kai kaikki tunsimme lapsuudessa, niitä häslääviä läskejä, jotka vain menevät ja tekevät sen kummemmin ajattelematta.

Niitä jotka oppivat KOSKEMALLA kärmeeseen, siinä missä esim ...MINÄ(!!) opin lukemalla vain sen plakaatin siitä sen edestä ja alta. Sen käärmeen siis, ei sen läskin.
(Niissä yleensä EI OLE mitään plakaatia, jostain syystä.)
No...jaa..joo, katsotaan, tsiigataan, nyt.
Onhan tuo nyt jo jotain.


"Vaikuttaa erittäin lupaavalta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti