torstai 17. maaliskuuta 2016

Hilseilijät
Miksi jotkut on niin likasii ? heeeeii ?

Mikä vittu siinäkin on, että tämän tästä tuolla Ulkona, törmää mitä vastenmielisempiin vitun töhnäisiin zombieihin, jotka ei ilmeisesti ole kuulleet saippuasta tai shamppoosta tai suihkusta ?
Jotka hilseilevät ja haisevat usean metrin säteellä, joka suuntaan. Jopa vastatuuleen.

Ja pukeutuvat niihin kamaliin ryysyihin, mitkä on alunperin ostettu jonkun köyhän perheen nuorille.....80-luvulla !! Niitä vitun hirveitä toppavaatteita. Junou what aim tookin´abaut.
Missä myös hyvin usein on jokin "epäilyttävä" tahra tai useampikin. Luultavasti se on KUSILÄNTTI !!
Jollainen on oltava, varmasti(!!?), myös kyseisen Haisulin päässä. Nou ?

Siis eihän sellaisella "tyypillä" tai "hyypiöllä" VOI, olla kaikki kotona, joka on sekalaisten (kusi)länttien peittämä, ja kulkee vanhoissa vanhoissa TOPPAvaatteissa ja jonka olkapäillä on niin paljon hilsettä, että on kuin se olisi kulkenut jonkin jauhosateen läpi, ja jonka äääärettömän likaisessa ja tunkkaisen rasvaisessa "letissä" tai tukassa on vielä LISÄÄ sitä kuvottavaa mönjää; eli siis hilsettä !!

Vittu HILSETTÄ !!!!!!?!!?!  Edes ELÄIMILLÄ ei ole hilsettä herran tähden !
NEKIN osaa saatana SEN VERRAN huolehtia itse itsestään ja OTTAA MUITA HUOMIOON, ettei ne päästä itseään ihan totaalisen rähjäisyyden tilaan, kuten jotkut juuri-ja-juuri "ihmiset".

Se on KUVOTTAVAA par excellance, nähdä saatana omin silmin(!!) eritoten vittu JONOSSA tuollaisen paskakasan takana, kuinka sen jokaisen hiuksen juuressa, yksittäin ja erikseen, on se pieni lumihiutale.
Hyi VITTU !!  SE on kuulkaa KUVOTTAVAA jos mikä.
Ja se HAISEE !!!

Kuten koko vitun tajuton junttikin. Sellaisesta tekee mieli vain pysyä todella todella kaukana. Kuten kaikkein mielisairaimmista "Rikollisistakin", niiden "vibat" on jo niiiiin äärettömän sekopäisiä ja absoluuttista pimeää tunkkaista pahuutta huokuvat, että siitä saattaisi miltei pyörtyä, siinä missä näiden vitun ali-Morlokkien HAJUSTA !

Sitten ne saatanan kusipäät paskamöykyt vittu vielä RAAPII perkele sitä typerää pientä seonnutta ja täiden ja hilseen ja muun likaisen paskan peittämää päätään, levittäen täten sen saatanan saastepilven ja pölyn ja hilseen ja paskan KAIKKIALLE ympärilleen ! Kuten esim... JONOSSA TAKANAANOLEVAN vittu LÄRVÄLLE !!

Fak !

Ja nyt kun joku mainitsi "Rikolliset" niin mainittakoon, että se on ilmeisesti yksi niiden  sekä puolustus, että hyökkäys -keinoista tai metodeista. Olla siis yksinkertaisesti vain niiiiiin vitun tunkkainen ja oksettavan ja luotaantyöntävän, kuvottavan saatanallisen saatanan vitun perkeleen hevonhelvetin likainen ja pahanhajuinen ja näköinen ja inhottava ja etova, että Tavallinen IHMINEN(!!) ...tottavie; työntyykin sen luota ja aika vitun, merkittävän, kauas !!

Minä ainakin työnnyn mielelläni !

KAUAS !!

Tällaiset vitun, saatanan, paskavyöryt, on itse asiassa melko tavallinen näky täällä suomlannin ihanassa ja eksoottisen uniikissa Maassa.
Niitä on SEKÄ juopunutta variaatiota, ETTÄ myöskin ....mmm....no oikeastaan juopunuthan sekin on, se toinen variaatio, mutta SEN tapauksessa taas, se on sellaista PYSYVÄÄ sorttia......junou? ....sellaista "syntymähumala" tyyppistä "pöhnää" ettei siitä oikein voi sanoa, "onx se kännissä?!" vai ei.

Se on ilmeisesti rikollisille saastoille VOITTO nähkää, aiheuttaa ihan mitä vain pahennusta, ja miten paljon tai vähän vain. SITÄ ne Totaali Reppanat nimenomaan yrittää ja haluaa.
Se kuuluu siihen kategoriaan "sekundäärinen voitto" josta kerroin jokin aika sitten.
Rikollinen on siis niin tyhmä, eikö tuo sitä tarkoita(?), että sen mielestä on VOITTO kulkea vanhat ja uudemmatkin kuset ja ehkä paskat, housuissaan vain siksi, että se INHOTTAA muita, lähinnä siis IHMISIÄ. Ei muita Rikollisia. Ei ne siitä mitään välitä, päinvastoin; ne saattaa tuoksahtaa vielä vähän pahemmalle ja "ninku digata ja ymmärtää, muvveli, heii!...tiätsä..".


Hyi vittu YÖK !


"Läl läl lää, mä aionkin *hik* haiiista paskalle ja tunkkaiselle vanhalle virtsalle, koska mä oon tyyyyyyyhmääääää...hähähäää ja sä !  ttu sä oot joku homo saatana..!??!...ja näi..... mm! vittu ymmärrätsä !!??! vai haluutsäturpaas ?! vai HÄh ? *hik*... Tajuutsä....vittu...koska musteio mihinkä  nin....mä voin ainakin edes haista pahalle paskalle ja inhottaa muita ja näi ja siis tällee ja sillee...hei ...khamoooooonm ä... khamm ..kkhh..*yrjöä lennähtää hieman suuhun ja maahan*... blääärrghh, mä voin ainakin nin ...inhottaa ja ällöttää jengii ja tällee..... ja kuljeskella likaisena ja inhottavana vastenmielisenä turpaanikerjäävänä vetelänä paskana tossa ninku ympäriinsä ja tällai... ja ryästää välil jotain ja ehkä pahoinpidellä ...ja tällee... HEEEEBBOOO !!! ...hEEEEEBOOO...THAHAHAHA HAHAAHAHA ahAHAHaaaaaaaaaaaAAA.... aijaijaijaijai...ttssshhhiiiiisshh...hahahaaaaa... ni..n..mä voin ihan hyvi hei?.. nin inhottaa jengii ja tälle...*hik*  ...ja kuvottaa niitä jo pelkällä oksettavan rumalla olemuksellani....siiis tyylii lärvälläni JA!!! kledjuilla HAHAha...AHAHAHAHA.. ja ...sill hajull ja näi.... haluukko löntystellä mun kaa?... ei mitn, ei mitn... voidaan vaikka vedellä näitä typeriä vitun "jalkoja", näitä plösöjä möykkyjä tossa ninku..tyylii ...pitkin katuja ja näi... ja olla menevinämme oikeasti johonkin, edes johonkin tiettyyn suuntaan tai jotai, ja välillä kaivella repusta jotain...ehkä huumeita tai tupakkaa tai varastamiamme CD:itä ja sukkia tai jotai..? eix vaaaaaaAAANN !?! ...TTU MÄ OOON KUNINGAAAS !! saaaaaaaaaaatanaaaaaaaaaa !!.... ...hei !??! ...lähekkö ees meseen !? voidaan me pysähtyä tuijottaan ja toljottaankin ja tällee, mulkoileen ihmisii ja höriseen typerää kaljaista naurua ja syljeskellä tossa jonkun kaupan nurkalla jotta ninku KAAAIKKI VARMASTI näkee ja HAISTAA ja aistii meijät. Turistit ja kaikki... .......
..............hei !?....lähe ostelee... mennää ostelee, ja tsiiiiigailee ...MÄÄÄÄÄÄÄÄN... lähelähelähe...taimäehkätapansut....no eiAHAHAHAH ahaHAHAHAAH LOL, leikki leikkinä mäÄÄÄÄNÄNÄÄÄÄÄHÄhähähähä ää äahaa.... emmäny oikeesti... mut oikeesti; mä tapan sut !... ehkä..."


Tuo ^^  on se Hilseilijöiden rikollisversio. Ne typerät perkeleen kusiaiset luuserit pohjasakan roskaväet ja vetelät vitun varkaat ja kännidemonit pummit, ja se kaikki ala-astelaisen tasolle jäänyt puolivaaralinen reppanajengi mikä asuttaa suomen joka vitun kolkkaa ja kuntaa.

Tosin OIKEA ala-astetta käyvä lapsi / nuori on tietenkin RÄIKEÄSTI älykkäämpi ja kyvykkäämpi ja täynnä potentiaalia, verrattuna noihin saatanan rotanpuremiin, koinsyömiin, kuvottaviin, iljettävin vitun demonin nahjuksiin lusmuihin.
Jotka totta-vitun-kai, pitäisi koko saatanan paskaremmi AMPUA !! tai tappaa siististi, se olisikin "elämänsä" ainut SIISTI asia(!!), kaasulla. Vähän kuten Johdattaja ilmeisesti kokeili tehdä kasaareille tai jutkuille tai mitä vittu lie ovatkin lopunkaiken.
Luultavasti vain jotain Perkeleestä siinnyttä, demoonista merilevää tai jotain.... ali-apinoita jostain vitun Merkkuuriuksen pimeältä alapinnalta. Joilla ei ole koskaan, missään, ollut ketään kotona eikä ihmis-sielua. Ei edes eläimen.
Verrattuna Jutkuun, on matolla retkottava kissakin miltei Pyhä !
Enkä sano kepein perustein jonkin olevan "pyhää" ! HUOM !

-

Niin siis.... eniwei, mikä siinä ON, että tuollaista kylpykauhuista likapyykkijengiä on ylipäätään OLEMASSA ?!?!
Onhan sen OLTAVA, jonkinlainen valuvika ?! Siis...?...vai ?........se on jotakin hyvin hyvin huonoa perimää. Luultavasti ne ON ihan oikeasti, jotain de facto "avohoitopotilaita" joiden pitäisi kulkea seinänviertä pitkin jollain pipilän valkoisella käytävällä, houraillen itsekseen jotakin mielisairasta, sekopäistä, järjetöntä paskaa. Eikä käydä yksin, itse, esim juurikin kaupassa ja näin.

(Huomatkaa "än"kirjain, sanan "näiN" lopussa !! Niin se OIKEASTI kirjoitetaan JA lausutaan !! hampparit hei !)


Niitä ei mielestäni tulisikaan edes PÄÄSTÄÄ SISÄÄN kauppoihin tai kauppakeskuksiin !
Eikä mieluusti niitä sekalaisia vammaisia epäsikiöitä hirviöitä jotka kuvottaa pelkällä olemuksellaan ja jos sellaisen ÄÄRIVIIVAT näkee kaukana kaukana horisontissa. Hyi helvetin-vitun YÖK !
Minä porttikieltäisin ne HETI, jos omistaisin jonkin kauppakeskuksen. Ja ehkä neekerit ja ählämit ja ehdoitta MUSTALOISET eli Mannet.
Siinä vasta typerää ja kuvottavaa, ylimielistä, paskasakkia jos missä ! HAh ja vailla absoluuttisesti MITÄÄN saavutuksia koko olemassaolonsa ajalta.
Vai voitteko nimetä YHTÄKÄÄN ainoaa asiaa, mitä vain, muuta kuin siis varkauksia yms, mikä olisi mustamanneista kotoisin !?

Jep, thät´s rait ! Nathin.


Eikä nekään mitään tyylitajun ja siisteyden perikuvia totisesti ole. Samat saatanan "sammarit" vuosisadasta toiseen ja riippumatta, ja sukupolvelta toiselle, vitun elukat saatana.
Perkeleen likaiset tyhmä muinaiset hyödyttömät perkeleen keharit.

Haistakaa saatana, vittu, pitkä paska !! ....eli ..?...siis....hei !?...AHAHHaa lol, hetkinen !! Siis haistelkaa vain siinä ympärillenne !! Sillähän se hoituu ! Tai toisianne tai jotain.
Tai neekeriä.
Tai miksei Perus Suomalaista Hippiä ?
Tunkkaisia ali-idiootteja Super Kommareita kaikki tyynni.


Kiitti vitusti.

Tänx.

P.s Mitä vanhemmaksi tässä alkaa tulla, sitä paremmin alkaa arvostaa ja ymmärtää liekinheittimen kehittäjää ja hänen, totisesti(!!) lähes PYHÄÄ, visiotaan. Maailmasta ja muusta.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti