tiistai 29. maaliskuuta 2016

"Fidel TKPM Castro"

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1459133963789?jako=7035ef12d513882401a427ff36c579c7&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage

Fidel, vitun, Totaalinen Kommunistinen Paskamöykky tai TKPM, Castro.


"Obama ei tavannut 89-vuotiasta Fidel Castroa vierailunsa aikana."

Juu ei niin, sillä tämä perkeleen kenopää paskarotta, vitun kommunistinen sianperse paskapää lymyili ja piileskeli jossain vitun viidakossa, karussa, jottei häntä vain raahattaisi VALOON ja maailman silmien eteen, juuri sellaisena Saatanan kusiaisena ja paskakasana tai möykkynä, mikä hän ON.


"Vallankumousjohtaja Fidel Castro on esiintynyt julkisuudessa harvoin viime vuosina. Hänet tunnettiin presidenttivuosinaan pitkistä, jopa tuntikausia kestäneistä puheistaan."

0_O ?!?.... Ei Tsiiisus faking khraist. Vittu TUNTIKAUSIA !??!...OMFG.
No.........siinähän se onkin kai sitten, jo koko vitun "Kommunismi" pähkinänkuoressa; tuntikausien tyhjänpäiväinen paskanjauhanta ja Julkinen Esiintyminen.
Ihan samaa paskaa kuin tämänpäivän Suomlannissa / Härmässäkin. Sillä erolla, että meillä ei ole mitään TUNTIKAUSIEN puheita jollei mene Eduskuntaan niitä itse kuuntelemaan.

Ja myös sellainenkin ero on ja löytyy, että täällä ei paeta omaa tyhmyyttään ja pahuuttaan ja moraalitonta torakan-tasoista alhaisuuttaan VIIDAKKOON, eikä edes tuohon metsään mikä täällä ON, vaan täältä paetaan lähinnä sinne Brysseliin.
Mihin sitten, iroonista ja toisaalta ihanaakin kyllä, seuraa pahat teot perässä, nimittäin Muslimien muodossa. Kun ne tulevat sinne tekemään pahoja tekoja ja levittämään omaa vitun "ilosanomaansa" ja "uskontoansa".

" Vaatimaton ehdotukseni on, että hän pohtii asioita eikä yritä muodostaa teorioita Kuuban politiikasta”, tekstissä sanotaan. "

Eli; vaatimaton ehdotukseni on, että se vitun neekeri pitäisi turpansa kiinni ja painuisi vittuun. Ja vähän vitun äkkiä !!
Jottei "työleiri" kutsu ! ...ymmärsitkö, Davaritsh ?


"Castro kirjoittaa, että ”luultavasti meistä jokainen oli vähällä saada sydänkohtauksen kuullessaan nämä sanat Yhdysvaltain presidentiltä”."

Jep ! En epäile YHTÄÄN, etteikö nuo vitun Totalitääri-Totaaliterroristi-Totaalikusipää-Demonivasurikommarit, olleet todellakin, HYVIN lähellä ehkä ihan aitoakin, de facto, sydäriä, kuullessaan ylipäätään JOTAIN "Amerikan Presidentiltä".
AINA kun SYYLLINEN ja PAHA kuulee "jotain" joltain joka voisi HALUTESSAAN   HELPOSTI piestä hänestä ns "paskat ulos" - hän käy melko lähellä "sydäriä".


Välihuomautus !
- Ja TÄTÄ TYYPPIÄ, EI OLE, pommitettu totaaliseksi vitun paskamuusiksi !??!...WTF Amelikwa !?-


Hän kiinnittää huomiota Yhdysvaltain pitkään kauppasaartoon ja muihin vihamielisyyksiin Kuubaa kohtaan.

Kirjoituksensa lopussa Fidel Castro sanoo, ettei kenenkään pidä kuvitella, että Kuuban kansa luopuisi kunniastaan tai saavutuksistaan koulutuksen, tieteen ja kulttuurin saralla.


”Huomautan sitä paitsi, että kykenemme tuottamaan tarvitsemamme elintarvikkeet ja aineelliset rikkaudet kansamme ponnisteluilla ja älykkyydellä. Emme tarvitse imperiumilta lahjaksi mitään”, tekstissä sanotaan. "


Hän EI kuitenkaan MAINITSE, että SYY miksi Kuuban-persläpi ON todentotta, "Amerikan Kauppasaarrossa", on SE että he ovat kuvottavia, sietämättömiä, totaalisia KOMMUNISTISIA persläpiä. Vailla sielua, vailla mitään. Luultavasti myös vessapaperia. Kuten AINA ja poikkeuksetta Kommarimaissa.
Kai se on niin, että Kommari"Johtajat" diggaa siitä että "ihmiset" tai ali-Morlokit, mitä Kommari"Kansalaiset" siis OIKEASTI ON(!!), haisevat persläveltä ja paskalta. Ja kulkevat ympäriinsä, työleirissään, perseenreikä paskaisena. Kuten Helsingin Hienoimmat Hipit konsanaan. Se on ninku paluu luantoo ja näi! vitun tyhmä hintti ! et sä vaa ymmärtäis ees, vaik sen ninQ selittäs ja tällee...... häivy nyt mu lähelt ja näi, sun luantoomurhaava PorvariParfyymi on TUNKKAISTA haistettavaa ! hei...äklöö !!

Ja mistä vitusta, tietääkö joku / kukaan?? ...MISTÄ helvetin "Kuuban Kommunistisen ja Likaisen Kansan Saavutuksista" hän puhuu !?
Mitä vittau KUUBA on IKINÄ "SAAVUTTANUT" ?!?! Muuta kuin tynnyrinpohjan ja täyden kurjuuden ?
Ja siis tuon kauppasaarron.

Ja mitä vitun KUNNIAA voi tuollaisella helvetin täysreppana, köyhä kuin vittu ROTTA, likaisella ja kommunistisella, mutaiseen velliin ja yhtä mutaiseen katuojaan potkitulla ja totaalisen ALISTETULLA hevonpaska "Kansalla" olla ?!?!
Tsiisus faking vittu !! Vittu HÄRMÄN JUNTEILLAKIN on enemmän "munaa" ja "kunniaa" kuin millään vitun Kuuballa ! Tai sillä ja kaikilla kommarikansoilla YHTEENSÄ. Siis niillä jotka on VIRALLISESTI kommunistisia.

Ja mitä paskaa on tuokin, että he kykenevät tuottamaan ihan itse sitä ja tätä ja totakin vähän. Kansansa ÄLYKKYYDELLÄ (AHAHAHAha LOL!!) ja mikä se toinen hevonpaskavalhe oli, venaas.... niin siis, ja "ponnisteluilla". AHHAaa... vittu mikä TOTAALISEN HÄVYTÖN VITUN PASKANJAUHAJA PASKA !!
Vittu millä hevonhelvetin PONNISTELUILLA !?!?
Ainoat ponnistelut tuossa Luciferinkin hylkäämässä, toivottomassa perseenreiässä, on ne kun "Urhea ja Kunniallinen ja Älykäs ja Ponnisteleva Yhtenäinen Kansa!" ponnistelee pois ja ylös sieltä vitun mutaliejuisesta ojasta missä missä nukkuvat päivänsä ja valvovat neuroottisen panikoituneena yönsä, peläten KOSKA ne Kommarin Paskat tulee ja vie leirille tai tappaa vain siihen, kuin jonkin vitun piisamin tai rotan, tai osittain yliajetun vitun käärmeen.

* - * * - *

MINÄ taas huomautan että; kuinka voi olla mahdollista, että tuo saatanan paskamuuli vittupää perseenreikä supertorakka, EI OLE saanut, vittu VIELÄKÄÄN(!!) perkele, anno domini 2016(!!), yksinkertaisesti luotia tuohon typerään ja ylimieliseen vitun kommarikusilieron luiskaiseen ottaansa ?!

Miksi tuo tyyppi on enää mitään muuta kuin pelkkä, yksi muiden muassa siis, syöpynyt luuranko jossain niistä eittämättä loputtomista pienistä ojista yms, mitä tuollaisessa vitun kurjassa viidakossa on. .. .. loputtomia siis.

Miten AMERIKKA ei ole tehnyt vittu TUOLLE yhdentekevälle PIENELLE(!!) paskaläntille vittu MITÄÄN ?!?!?!!?!?
Ja se on saatana IHAN SIINÄ VIERESSÄ !!!  Ja vittu se on ton kokone !! (näytän teille tässä sormilla tällaista melko pientä kokoa, tuollaista "pinsettimäistä" otetta. NIIN pieni se on Ämyriikan rinnalla).
Kuuba on perkele SAARI !! Vitun idiootit !! Vittu on SAARI !!
PIENI, SAARI !!! ......?!?!...se on suurinpiirtein täsmälleen sama kuin Ahvenanmaa vs Ryssänmaa !
Siinä on KOKOeroa. Ja Amerikka tuon hoitelun sijaan, keskittyy vain pommittelemaan jotain helvetin rähjäisiä rättipäitä pitkin jotain perkeleen muinaista vitun kurjaa Persiaa, josta KUKAAN ei HYÖDY, MITÄÄN !
"America !..... TEAR. THAT. FUCKING. FUCKER. DOWN ! "Herran tähden; pommittakaa nyt jo se perkeleen paska vielä kun voitte !! Ennenkuin SEKIN jo ehtii saatanan skeidaläntti, kuolla ns luonnollisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti