perjantai 4. maaliskuuta 2016

"Kontulan Nuori"
Tuossahan SANOTAAN, että "Kontulalainen nuori..." mutta kuvassa on vain 2 ULKOMAALAISTA ja VIERASROTUISTA ja EI-suomalaista, joten......!??!.... wtf !?


Jos suomen Virallista (Kommunistista) Lehdistöä kiinnostaisi REALISTINEN ja TOTUUDENMUKAINEN yms, uutisointi, niin tuon VOISI muotoilla esim, että "Muqakoorilainen nuori" tai "Dinlaabelainen nuori.." tuon Somalin tapauksessa (nuo on Somalialaisia paikkoja, tsiigasin Guuklella) ja mikä ikinä tuo Aasialais-sälli sitten onkin, niin ....sanotaan nyt vaikka "Shanghailainen nuori..".
TUO !! olisi REHELLISTÄ ja sellaista missä on "munaa" ja rohkeutta ja selkärankaa ja sitä legendaarista Kaikkien Synnyin VELVOLLISUUTTA Kommunistista ja Virallista Isänmaata kohtaan, paskaa mistä aina saatanan kusipäiset, alhaiset vitun kusiruutat KEHTAATTE vittu muille saarnata !


Vittu, että KUVOTTAA tuon perkeleen neekerilehmän, somaliämmän, typerä ylimielinen ruma ruskea perkeleen pallopää tuossa !! Käkkäräisen typerän tupeensa kera.

Voisihan sen tietysti IRROITTAA ja pistään vaikka seinälle, kuten joillain on niitä elukoita, kauriita sunmuita, mutten ikinä pistäisi neekerin pulleaa päätä seinälleni !! Ikinä !

Ehkä sen voisi lähettää vaikka Käteisen Jykälle sinne Rysseliin, siihen vitun toimistokoppiin missä se helvetin luppasilmäinen ja sieluton vitun konttorirotta piileskelee tekojensa tulevia seurauksia, Kunnon Poliitikon tapaan.
Vitun paskapää muuli lahna, perkele.

Vielä muuten tässä samalla, TÄMÄ tässä on "Suomi"..====>
...yms jne.

EI mikään vitun kusipäinen ja käkkärpäinen, vastenmielinen vitun S O M A L I A N vierasapinarotu, ja sen toinen toistaan rumemmat ja kuvottavammat ja alkeellisemmat ja alhaisemmat ja typerämmät edustajat !

Ja te KAIKKI, TIEDÄTTE; tämän kyllä. Helvetin hyvin, ja täysin ja kiistämättä ja yksiselitteisesti. Mutta kaivate SILTI verta nenästänne.......No, kaivakaakin perkele ! Sittenhän sen näkee.On vain aivan USKOMATONTA, että näin todella ON käynyt, jo, jopa suomessa !! Minä en saatana voi uskoa välistä todeksi tätä tilannetta......ai zhast khänt faking biliivit.

Vittu että te voitte olla TOTAALISEN VISIOTONTA sakkia. Minä olen teihin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin pettynyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin pettynyt, ettette uskoisikaan !

Minä välitän päivä päivältä itse asiassa vähemmän ja vähemmän mitä tälle yhdentekevälle pienelle vitun kusipäiselle ja kireälle ja happamalle pikku PASKAmaalle tapahtuu. Kuolkaakin perkele, what the fuck do i care. Mitä minä siitä välitän.
Upotkaa paskaan minun puolestani. Jo SE että näin VOI alunperinkään käydä, usko pois kun MINÄ sanon näin, TODISTAA ettei teistä olisi koskaan ollutkaan siihen mihin minä aina ODOTIN teistä olevan.

Siihen on vain noin kolmesta rodusta, ja ne ON, ROTUJA(!!), päällä maan, ja ne on; Anglo-Saksit tai ne jaettuna kahdeksi eli Anglot JA Saksit, Japanilaiset, ja omalla alhaisella lois-tyylillään ns "Juutalaiset" eli Turkkilais-Georgialais-Ryssät Khasaarit.

*

No, mutta................ olihan se ihan kiinnostava, ehkä välillä hyväkin, IDEA, sellainen oma ja itsenäinen ...jokin, nimeltä "Suomi".
Se olisi PAREMMISSA KÄSISSÄ, SAAAAAAAAAATTANUT olla jotakin, tulla joksikin, mutta ..ei.
Tällaista elämä TEIDÄN TAKIANNE, ei ELÄMÄN ITSENSÄ, on.
Kuten aiemminkin olen siteerannut, kuten joku joskus sanoi; "se mikä on järjetöntä, SE, maailmassa tapahtuu".

Joku jolla on aivot ja älykkyysosamäärä korkeampi kuin nyt ...esim...tavallisella puuvillapeltoneekerillä, saattaisi jo KÄSITTÄÄ tuosta lauseesta jotakin .........mihin ikäänkuin "viittaa" ?....mitä se ikäänkuin TARKOITTAA....jne jne jne.... MIKÄ on se YDIN ONGELMA...... jne jne jne jne...


Te olette alhaista ja vastenmielistä paskasakkia ja minä vihaan teitä sydänjuuriani myöden. Kiitos. Ja haistakaa vittu.


Sanotaan vielä ja TAAS KERRAN, että: tämä tällainen "Maa" ja "Kansallisvaltio" ja rakennelma, nimeltään "Suomi" ON JO vittu VALMIIKSI ihan tarpeeksi "Monikulttuurinen" ja rotuinen, ja jumalauta JO SE(!!!!!!!!!!!) on osoittautunut absoluuttiseksi ongelmaksi ja ongelmien lähteeksi ja JATKUVAN riitelyn ja jatkuvien viivyttelyjen ja hidastelujen ja hankaluuksien ja esteiden ja loputtoman kiusan ja alhaisen sabotaasin yms. Ja te älykääpiötäkin alemmat ja typerämmät paskapäät vittupäät muulinkyrvät haluatte PARANTAA tilannetta.... OTTAMALLA SIIIIHEN SEKAAN vittu vielä PRIMITIIVI ROTUJA YMPÄRI MAAILMAN ?!?!? ?

Ei jumalauta !.....ei......... ei saatana, te olette oikeasti nin tyhmiä, että minua alkaa pyörryttää. Minun tekee ihan fyysisesti pahaa.
Mutta toisaalta, olen viettänyt jo niin kauan tällä planeetalla ja seassanne, että osaan myös ajatella, että ..."ehkäpä SE onkin sen TARKOITUS !! ehkä se onkin TAHALLISTA..."

Joka tekee teistä tyhmän lisäksi, äärimmäisen pahoja. Mutta olen tiennyt jo hyvin pienestä lapsesta asti, että te Muut olette häkellyttävän ilkeitä ja häijyjä ääliöitä. Te ette kai vain VOI sille mitään ?
Sellaista se on neekerilläkin ja sompulla ja millä vain vitun mutaläven paskaolennolla; sitä vain syntyy tyhmäksi ja alhaiseksi ja kurjaksi ja puutteenalaiseksi kusipääksi paholaiseksi loiseksi, vittupääksi ja huijariksi, täysin lahjattomaksi paskaläjäksi, vailla mitään erityistä sisältöä, toivoa, tai tulevaisuutta.

Ja siihen tilaan ne haluavat epätoivoisesti Meidän Kaikkien lankeavan.


Siinä kaikki."Kohtalo kuningasten, jotka talonsa rantahiekalle rankensivat...."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti