sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Saippuasuukinkit

Sanoinhan, että "Kiinalaiset syö ihan MITÄ VAIN".- Siinä ne on...yrittäneet kai pestä POIS niitä kamalia, kuvottavia, vitun kälättäviä, perkeleen hevosenhampaitaan.

Siinä on "pesty suut saippualla". Ei ole ilmeisesti juoksijoiden maailmankuva "Puolueen" mieleinen. Tai ainakaan sanat ja julkilausumansa.

Siinä on nyt äijät luultavasti ihan vaahdonneet !

Siinä on ollut melko puhtaat jauhot...ainakin suussa, jos ei sitten pussissakin.

Siinä on olleet suht halvat eväät.

Siinä on kai taas 1 esimerkki "perinteisestä kinkkilääketieteestä". "Hohohoo, pese suu saipualla ! saa hjyuwa tervehde ja piitka stondixe ja kuno kaluu".

Siinä on ehkä ollut kyse mitä kekseliäimmästä mahdollisesta tavasta kokeilla miten tuotteen MAKU miellyttää "kuluttajaa". Hienoa Kiinalaiset !! Te alatte todellakin oppia Kunnon Kapitalisteiksi !

Siinä on, kai, nyt sitten sitä kuuluisaa Kiinalaista kekseliäisyyttä ja älykkyyttä ! ....En siis tiedä tarkalleen, että MITEN ja miten NIIN ja miksi. Mutta SAATTAA olla että näin ON.

Siinä on ollut liukkaita vitun juoksijoita !! Ei voi muuta sanoa ! Ne varmaan ihan vain ...suorastaan LIUKUIVAT pitkin teitä ja ratoja ja toistensa ohi.

Siinä on tapaus jossa voidaan olla MELKO varmoja, ettei urheilijan suolistossa ole mitään ylimääräisiä mömmjä tai huumeita tai lääkeaineita tai douppingeja, sillä he ihan ITSE(!!) suostuivat pesemään itsensä SISÄLTÄkäsin !! Suolihuuhtelemaan ns.

Siinä on myös moni kulkukoira, ja ehkä kissakin, saanut vielä kuin uuden elämän, palvellessaan määkiviä hevosenhampaisia killisilmäisiä isäntiään ja omistajiaan viiielä kerran, silkan saippuan Pyhässä muodossa.

Siinä ovat urheilijat tunteneet...jos ei "kaipuuta polttavaa" niin ...ainakin JOTAIN, "ihan vitun polttavaa...venaa...yäöök..*blllrlghghgl*.."

Siinä on ...patukka täynnänsä ..eneeer... nooo joo no, ainakin jotain hajusteita ja glykooli distearaattia ja triglyseriiniä ...ja... mitä nyt saippuassa on.Siinä on .....säästetty kuluissa.Kiitos !


Aim hi´r ool wiik.P.s Ja siinä on myös; PUHDAS tai "silkka", paska, luistanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti