torstai 3. maaliskuuta 2016

Ankean"Khuul" fiftari verkkari-pelipaita !

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2016030221207078_jk.shtml

Miiitäää ? eeeeikä, ihan hyvähän toi on !....
.....................
....JOS siis haitte sellaisia assosiaatioita kuin; fiftariverkarit, juntti, verkkari, 1950-luku, Tampio Nurmi, tunkkainen, kalsarit jne jne jne.

Vittu....VITTU !!

On kyllä anglojen kritiikki nyt IHAN TASAN OIKEASSA. Helvetin vitun vittu sentään ! Ei jukolauta vitun perkele ja paskan helvetti !!
KATTOKAA ny sitä !! Hei !?!?...KATTOKAA tuota vitun kurjaa PASKAA !!!

Tsiiiisus vitun Khraist !

Tuo paita ON !! kuin suoraan jostain vitun 1950-luvun pesukoneesta esiinotettu ja löydetty, enemmän kuin vain "vanhahtava", verkkareidenkutomisen "taidonnäyte" !!

HÄVETKÄÄ !!

Minä en näyttäytyisi tuossa edes vittu KUOLLEENA !!

I wouldn´t be seen in THAT, even if i was fucking DEAD !...ei herranjumala sentään, saatana !! Nyt kun katsoin sitä uudestaan niin se on ehkä vieläkin kamalampi, ja ankeampi kuin aiemmin. Vittu se vain PAHENEE joka katselukerralla, kuin SätödeiNaitLaiv.

Siis ihan oikeasti, hei !?!....kuuletteko ?... tuo on ihan vitun totaalisen, aivan, kamala !! Aivan vitun kertakaikkiaan pidäkkeettömän, totaalisen, karmaisevan KAMALA !
Hei !?....kuu.........äääääh... olkoon.

Vittu se on hirvee !!

Onko se jonkin harjoittelijan / disain-aloittelijan tekemä ?! Hei ?!.....
Katsokaa esim noita solisluun kohdalla olevia vitun tikkauksia tai saumoja tai mitä lie, vittu tuollaista jälkeä näkee AUTON ja TRAKTORIN renkaissa ja sisäkumeissa ja ehkä jossain kumisaappaissa ja sadevaatteiden saumoissa, muttei IKINÄ missään oikeassa VAATTEESSA.

Tuo on kyllä niin mielikuvitukseton ja lattea, että sen TÄYTYY olla jokin Virallinen, Valtion Kansliasta käsin, "disainattu" tuote.
Jolloin se siis olisikin ihan tasan tahallaan, kurjaksi suunniteltu kurja ja ruma, paska. Ja mahdollisimman epämukavakin.

"Otetaan hei...vaikka...nin...sininen....joku verkkaripaita, vaikke se..joo just! SE! se siinä, se viiskytlukulainen hikinen verkkari-kiiltopinta-paita ! Ja ..nin....mä huitasen äkkiä vaan siihen ton valkosen raidan, nin on nääs Suuooomiii perkele, ja kaikkee, sinivalkost ja näin, ja kirjotetaan siihe suami ja sit vaan toi ryssäläinen leijonalogo, ja ...a vot ! se-on-siiiinääää! den gliider in !"


No: TUON kauhistuksen kanssa, ja se päällään, on jo nyt TAATTU, ettei suomlannin finuiitti tuo mitään mitallia noista kisoista !
Saavat vain naurua osakseen, ja HÄVETÄ siellä jäällä. Kuin lapsi jonka äiti pakottaa sen kouluun, pukeutuneena vaikkapa Simpsonien tapaan, kimalaiseksi. Ja vieläpä VÄÄRÄN ja EPÄREALISTISEN väriseksi kimalaiseksi. Siis POJAN !!


Jos kurjuudesta puhutaan......
No, mutta annetaan sille nyt mahdollisuus. Katsotaan miten tuo 50-luvun verkakangas käyttäytyy siellä jään ja valojen välissä. Miltä se siellä näyttää.
Pahimmassa tapauksessa; siniseltä kiiltävältä pökäleeltä. Jossa on kissankokoisin kirjaimin "SUOOOMIII!!"


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti