tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kohtasin (lähes) Kytän !

Jouduin tuossa jokin aikaa sitten, muuten, kävelemään inhottavan läheltä "naamioitunutta" Kyttää !!
Sen "auran" läpi voitaisiin kai sanoa. Ja Tsiisus Vittu miten kammottava kokemus jo SE on !!

Siitä vitun perseenreiästä säteilee niin vitun TOTAALISEN häiriintynyt ja pinttyneen virnuilevan demoonisen aggressiivinen energia, että se vetää HELPOSTI vertoja niille versioille itseistään joita he kai, väitetysti, aina joskus ja välillä nappaavat haittaamasta Tavallisia Ihmisiä, eli Rikollisille.

Kytän ympärilleenhuokuma energia tai "vibat", ei juurikaan vaarallisuudessaan ja uhkaavuudessaan ja tukahduttavuudessaan yms, eroa tai poikea, kovinkaan mainittavasti gangsterien vastaavista.
Molemmat saatanan, seinähullut kahjot, demoniset troglodyytit, säteilevät samanlaista sellaista kuvottavaa ja luotaantyöntävää ja uhkaavaa ja TÄYSIN HULLUA ja ihan oikeasti: ÄLLISTYTTÄVÄN ilkeää ja sairasta ja mielipuolisen aggressiivista energiaa. Jota tekee mieli lähinnä siis karttaa ja vältää.

Kyseinen kyttä mielestäni vielä "hymyili" sillätavoin kuin Kyttä kai LUULEE, IHMISEN, hymyilevän. Mutta se näytti vain samalta kuin eräs toinen alhainen "elämän"muoto joka vain virnuilee ilkeästi, ollessaan täynnä ilkeää ja julmaa ja itsekästä, demoonista, paskaa eli Jyrki Käteiseltä.
Samanlainen pysyvä ja häiriintynyt, omituinen, "hymy" naamallaan.
Oli sitten haastattelussa tai paskalla vessassa tai jonkun tappamansa lemmikkieläimen ruumiin päällä, tai tappamassa juuri jotakuta tai sen lemmikkiä, tai missä vain, niin AINA naamalla on se sama saatanan psykopaatin virne.

Hymyilevä tappaja.

Sellaisia ne ON, Kytät.
Ja NIITÄ "ihmiset" pitää HYVIKSINÄ! !!!

Poliisisetää vaan hymyilyttää jos ja kun se tuhoaa sinut ja elämäsi ja vapautesi, ja sitä ei HAITTAA se LAINKAAN, koska sellainen mielisairas psykopaatti ON. Ja siis; joka on vieläpä äärettömän TYHMÄ !
Ei siis pelkästään häiriintynyt ja ilkeä. Vaan MYÖS tyhmä !

Ja on OL-TA-VA tyhmä, jotta VOI ylipäätään olla, "tarpeeksi julma".
Julma on nimenomaan TYHMIEN ja älykääpiöiden ja muiden vitun keharien, piirre. EI IHMISEN.
Ihmiselle on hyvin HANKALAA ja jopa vastenmielistä olla julma ja ilkeä ja niin päin pois, mutta TYHMÄLLE ja sieluttomalle PEDOLLE se on hyvinkin helppoa. Eikä se menetä yöuniaan mistään.
Vaikka olisi juuri sulkenut "linnaan" jonkun syyttömänkin, joka siellä sitten ulvoo ja huutaa, kalterien takana keskellä yötä, kuuta, ja kiroaa "kaikki teidät helvettiin" jne.
Kyttä on omassa KODISSAAN, ja kääntää vain kylkeään. Tai mahdollisen vaimonsa toisen posken, mitä siis piestä.

Eniwei; kyttä on hymyilevä hullu.

Kuten, myönnettäköön, monet erityyppiset "hullut" usein ovat.
Jokin kai aina virnuiluttaa mielisairaita.
Ja Käteistä.

Itse asiassa kyseinen kyttä taisi jopa näyttääkkin ihan Käteiseltä ! HAhhaaaaaaaaa.... lähes TÄSMÄLLEEN se sama, muovinen, parkkiintunut ja lähinnä uhkaava "hymy" ja kasvonpiir..ei saa...tan..? ...a .......?!?!...OLIKO SE SAATANA  KÄTEINEN ?!!?!?

Onko se nykyän enää vain "rivikyttä" eikä "superkyttä" eli "kansanedustaja" tai "ministeri" tai mikä se nyt lopunkaiken ON, se nimike.
Ei kai se VOI olla ?...


No..NYT meni sitten yöunet ! Ainakin. Jos ei muusta ja muuten, niin nyt ja tästä.


Kiitti vaan vitusti.P.s Kotitehtävä Valkoisille; KUVITELKAA!! hei !?...hei ! rauhotu ! niin; mutta KUVITTELE ! että tämä elämä TÄSSÄ ja NYT olisikin todella, siis TODELLA, JO SE !! SE itse "päätapahtuma" !!!!
Jep!!!
Eikä mitään muita erikoiselämiä ole tulossa. Kuvittele TÄMÄ !
Elikkä: TÄMÄ TÄSSÄ, NYT ja TÄSSÄ, ON JO !!! SE juttu. Se itse PÄÄJUTTU !!
O.K ?!
Ymmärsittekö TÄHÄN ASTI ?!
Ooo..k..
Ja sitten! Itse isku tyhmyytenne keskustaan ja vyön alle; "kuvittele" sitten, että ne "vibat" joita huout, ON JO!!! nyt !! JO NYT ja HETI !!! SE mitä edustat !!!!!
Eli Taivasta tai Helvettiä !!!!!!!


Niin nin..... menkää jonkun, eritoten nuoren ja "virkaintoisen", Kytän ylimalkaisen energiakentän sisään tai lähettyville, ja PÄÄTELKÄÄ, vitun muulit, millepuolen asioita se vääristymä ja typerä vitun väkivaltainen...typerys, OIKEASTI KUULUU.

Siinä !

Siinä teille jotain "kotiin viemistä".
Tämä on yksinkertaista, tämä on totta ja todellista, ja suoraviivaista ja tämä on "päättelyä" ja "havainnointia" ja "ymmärrystä" yms ja ...
....tämä on tässä !


Fini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti