sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Teemugaten jatko-osa

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2016030521222618_jk.shtml


Selänne viittasi tuoreella kirjoituksellaan aiemmin kohua herättäneeseen kertomukseensa hänen ystävänsä alaikäisestä tyttärestä, joka oli Selänteen mukaan tullut turvapaikanhakijoiden raiskaamaksi.

Selänne perusteli tapauksella maahanmuuttovastaisia kirjoituksiaan, jotka olivat herättäneet huomiota Twitterissä.


Mitä vitun "Maahanmuuttovastaisia™" kirjoituksia vitun idiootit !??! W T actual F !?!?

Eikä "ne" (se) herättänyt KENENKÄÄN muun huomiota, kuin TEIDÄN ihan omanne. Te siellä Stadissa ja sen kuuluisan "Kuplan" sisällä olevat Myöhäis-Marxilaiset asukkaat. Teidän vitun pilahvinne ja latteenne meni ehkä vääräänkurkkuun, mutta hoi polloi käänsi vain sivua ja räpäytti ehkä silmiään, siirsi ehkä vähän painoa toiselle persposkelleen ja pieraisi. Ei KETÄÄN kiinnosta jos Thiimu Silanneeee, kirjoittikin että "mä en tykkää siitä että tp-hakijat raiskaa". Ei ketään kiinnostaisi edes sittenkään vaikka se kirjoittaisi, että mä vihaan kaikkia VITUN NEKRUJA, ja perkeleen perseenreikä muslimiporsaita, ja niitä tulisikin kaikkia, jos siis haluavat levittäytyä Torniosta muualle Härmään, niin raahata moottoritiellä auton PERÄSSÄ, köydellä, kuten neekereitä aikanaan Amerikassa  Eikä tietenkään, herran tähden, kuljettaa saatana siellä auton SISÄLLÄ kuin jotain.... mitäkin, IHMISTÄ !! Ja mun miälest olisi myös oikeus & kohtuus että kaikilta ählämeiltä katkottaisiin kullit heti rajalla ja takavarikoitaisiin mahdolliset kultahampaat ja arvoesineet, ja varmaankin olis ihan jees et nin... jos niitä viikoittain ruoskittaiskin, tuolla pihalla ja pakkasessa... ja onhan ne joka tapauksessa jo tottuneet siihen ! Hei ! Khamoon...eli ei siinä ole niille mitään uutta tai epätavallista tai näin, paitsi pakkanen. Ja mitä tulee Manneihin niin... ne pitäisi KAIKKI, tottakai, piestä kuolleeksi, esim lätkämailalla tai antaa hevosten potkia niiden tyhmät, tyhjät, ali-apinan rotankallot muusiksi ja sisään.
Ja myös KAIKESTA mitä ne IKINÄ suomessa ollessaan on tehneet ja VARASTANEET; tulis lähettää lasku, SEKÄ Intialle, ETTÄ Romanialle.
Eli ....näin, tässä oli nyt nää mun kommentit tästä tämänhetken tilanteesta. Koitetaan nyt selvitä, ja polttaa ainakin neekeri per päivä ! Kiitti!
- Teemu Sel8nne.".

Noupadi wud giv a gaaddeemn fak !

Ihan suotta siellä vouhotatte ja kohkaatte ja heilutte kuin jotkin panikoivat, sormeaanheiluttelevat, idiootit. Kuin ne amerikan neekerimuijat, jotka nälvivät ja aukovat sitä ylimielistä kaikkitietävää vitun perseenreiänväristä & hajuista suutaan ja heiluttelevat sekä sormiaan, että kaulaansa, kuin olisivat kumia ja änkyttävät jotain....... paskaa....jostakin.


Itseasiassa, tässä onkin lyhyt ja ytimekäs vastaukseni tuohon Mediamyllytykseen mikä tämänkin vitun atomitasolla tapahtuvan miniatyyrisen ja lähinnä näennäisen, "kaustin" suhteen on käynnissä....Blwä´ä´ä´äwläläläääää-ä-ä-ä-ä--ä Teemu on Ras...MITÄH ?!? "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti