torstai 24. maaliskuuta 2016

Sketsi-Idea SätödeiNaitLaiviin

Siinä kun aluksi aina on joku alkusketsi mikä päätyy jonkun kailottamiseen, siihen "...ja tämä on suorana Helsingistä...SÄTÖDEINAITLAAIIIV!!....".. niin nin siihen on tämä ideani suunnattu.

Eli ihan siihen alkuun.

Nin, ja tämä eritoten siksi että siinä pyritään ainakin aina osittain pureutumaan "päivänpolttaviin uutisaiheisiin" yms puheenaiheisiin, niin nin siinä voisi vaikka olla sellainen samantyyppinen pieni lentokenttä kuin siinä "Finnair - ja illaksi kotiin" sketsissä, ja siellä sitten jengiä venaamassa lentsikkaa jne yms.
Ja nin....siinä sitten joku jossain vaiheessa, vaikka se lihava nuorehko näyttelijä mies, joka siis olisi pukeutunut Lähi-Itämaiseksi ihmishenkilöhahmoksi, nin alkaisi ensin kerrata sillä sellaisella meloodisella tavalla, niitä koraanin säkeitä tai jakeita tai houreita tai mikä se oikea nimi niille nyt onkaan, ja sitten SEN käytyään läpi, niiden muiden siinä jauhaessa vaikkapa purkkaa ja huokaillessa, kuin nuori Madonna, nin se lihava "Ähläm" alkaisi ensin räiskiä jengiä AaKoolla ja sitten siihen voisi tulla vielä pari muuta ....vaikka se "Aku" ja se "Jussi" tjns, niin ikään pukeutuneena "Arabiksi" ja ne voisi sitten yhdessä siinä vielä vähän räiskiä, ja tähän kuuluisi myös käytännön, fyysisiä, erikoistehosteita, kuten esim katosta lankeavaa (mahdollisesti asbesti) pölyä ja jos mahdollista ja budjetti antaa myöden, niin myöskin jonkinlaista värinää tai tärinää ja paukahduksia yms. Ja jotain autenttista äänimaailmaa.

Niin nin sitten kun tämä osuus on ohi, ne kaikki yht´aikaa RÄJÄHTÄISI !! Ja esim Aku menisi ihan selkeästi ja silminnähden POIKKI(!!) ja se läski ehkä vain puoliksi poikki, ja sit SE(!!!) se sen läskin jäänne tai "jämä" tai puolisko, nin SE ...siinä muiden (mitä siinä nyt eloonjääneitä on) yskiessä ja haukkoessa henkeä ja kituessa ja kieriskellessä siinä maassa, tuskissaan ja aidon tekoveren peittämänä, ja siis kaikkialla pölyn muodostaman usvan seassa nähtävän ja kuultavan kaaoksen keskeltä, hädintuskin nähtävästi, hän raahautuisi esiin sieltä pölystä, lattiaa pitkin, kuin zombie, ja tokaisisi siinä ensin vähän yskittyään ja dramatisoituaan tilannetta, että... "....*bblllhh..bllrrgh*...apu...mmmhh...nn..hei...bllblrlrblhlhllb..mäkuale.., hei ?....ku.blhhh..ahhhhh......sssaaAANOOOIIINN ETTÄ  TÄMÄÄ ON  -suorana Helsingistä, jostain kellarista kai tai jostain- ...SÄÄÄÄTÖÖÖDEIINAITLAAAAAIIIIIIIVVVVV !!!!!!"

Ja tässä vaiheessa ne kaikki muut näyttelijät nousisi, ehkä zombina, siitä lattialta ELOSSA(!!) ylös ja sanoisi yhteen ääneen vaikkapa "thadaa!!" tai jotain, ja tulisi siihen lavalle tämän lihavan zombin kaa ja tällee.
Ja ehkä voisi myös tokaista jotain tyyliin  "..naaiitlaaiiv !!!!..... täällä rikastamassa kulttuurianne ja tuomassa Rasismin™ Vastaisia PAMAHDUKSIA ja iloa elämäänne ihmispe...tyypit ! jiiiihaaaa !!  Jeeeea !! Veret kiertään ja silleen !! Eiks vaan !?!? jeeaaahh määän, wuwwuwwuwwuwwuuuuuu !"

Vai oliko tämä, paitsi outoa ja tahditonta, niin "liian aikaisin" ?!
Toinen variaatio voisi olla; muutoin IHAN sama juttu, mutta räjähdyksenä tai sen "katalyyttinä" toimisi selkeän pommin sijaan ylensyvä Sami Heedberg, joka siis söisi kunnes pamahtaisi. (Tämä siis EI olisi mikään "erikoistehoste"....)

No, tässä tämä nyt oli, for what it´s worth.


Jaa no, itse asiassa, yksi lisäys jäi vielä sanomatta.
Niin nin, elikkä; sen räjähdyksen jälkeen voisi ehkä olla ihan jees, jos katosta laskeutuisi, sen pölyn LISÄKSI(!!) siis, haikeasti (ehkä Nagila Haavaa) laulava Ben Syskovits. Se siis laskettaisiin sellaisilla Haliwuudköysillä ja vaijereilla yms. Ja hän leijuisi kuin Juutalainen Enkeli, siinä sereeninä koko tämän sekamelskan ja "härdellin" yllä ja keskellä. Tyynenä, ylivertaisena.


....Juutalaisena.

Tosin, P.S, siinä olisi taas, tiedän, SE ongelma että liian moni yleisön jäsen ei käsittäisi asian absurdiutta ja vitsiä sinänsä ja koko tilanteesta mitään (eikä tämä johtuisi VAIN räjähdyksen aiheuttamasta pallohukkaisuudesta) ja he heittäytyisivät tämän Jumalaallisen Ilmestyksen nähdessään ja edessä, maahan hänen jalkoihinsa ! Häntä palvoen. Osa mahalleen, osa polvilleen, mutta kuitenkin, yhtä kaikki; he alkaisivat PALVOA Ben Syskovitsiä.....Juutalaisena.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti