sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Andreen Älähdys

Unohdin julkaista tällaisenkin tekstin silloin kun se vielä oli muinoin ajankohtainen, jos muistatte tällaisenkin tapauksen ?.... Tapahtui kai joskus antiikin aikoina, silloin kun Raptoritkin vielä juoksentelivat vapaana ja elossa, pitkin ja poikin.

Mutta NYT, kun huomasin tämän ja muistan ja silottelen lopulliseen julkaisukuntoon...if you please...


===>

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016030621229457_vi.shtml

Jahhah.

Andree Wiikström on nyt vuorostaan, päästänyt sangen omituisen sammakon suustaan. Jota kaikki pienet ja pienemmät, sielut, siihen sitten kerääntyivät pöllämystyneinä pällistelemään ja katselemaan ja torumaan ja pelkäämään ja ällistelemään ja ihmettelemään ja tietenkin myös kommentoimaan.

Mutta ruoditaan nyt vähän tuotakin sitten, kun siitä on Kausti-Geitti-Kohu tullut, taas.
Tässä kaustien pienessä maassa.


Andre siis sanoi, että rukoilisi Tsiisuksen ilmestyvän sinne Soinin kanssa satasella, rukoustilaisuuteen ja pistämään koko vitun jengin sileäksi.
Hmmm.................. jaa, no.....en tiä.....lähinnä OUTOA, mutta eittämättähän siellä olisi sekalaisia epämuodostuneita junttimöykkyjä, Forrest-Gumppeja, ja niitä kaikkia "laitapuolen kulkijoita" jotka voisikin ihan hyvin pistää uuteen ulottuvuuteen. Mikä se sitten ikinä lopulta onkin.

Mutta luulen, ettei mitään kohua olisi lainkaan syntynyt JOS Andre oliskin muotoillut sanomansa NÄIN; "rukoilen, että Jesus (yhdellä eellä näköjään..) ilmestyisi ja RAISKAISI kaikki..." !
Nimittäin SILLOIN(!!!) olisi ihan toinen ääni Kansan kellossa, sillä silloin kaikki vitun Sadin Mimosat ja Liit ja muut Läskipäät voisivat yhtyä siihen ja toivottaa lisää Muslimiraiskaajia tervetulleeksi, tänne entiseen kotimaahansa.
Siis heidän, Mimosien, entiseen kotomaahan. EI tietenkään Muslimien !

Jos Jeesus vain raiskaisi, niin se olisi ihan jees. Sittenhän hän olisi vain yksi Yksittäistapaus™ lisää ja osa, luonnollinen ja orgaaninen osa, Monikulttuurin™ ............kulttuuria.
Se olisi vain yksi Ählämi ja Semiittinen, MaMu, muiden joukossa lisää. Joka koukistuu köyrimään jotain puolinukuksissa olevaa teinitärtä.En tiedä MIKÄ ihmeen idea Andreella on todentotta tässä ollut, mutta lähinnä melko vitun kummallinen lausahdushan tuo on.
Ehkä se on jokin suomenruotsalainen juttu, en tiedä.


Mutta toisaalta; rukoilenhan minäkin joka minuutti, että Tsiisus tai JOKU ylipäänsä, ilmestyisi ja tappaisi... lähinnä vain "kaikki" tai ainakin "kaikki Eduskunnassa ja joka vitun Virastossa".
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti