tiistai 22. maaliskuuta 2016

Brysselissä RÄJÄHTI !!

Jaaha. Ja TAAS.

Nyt taisi napsahtaa.

NYT ollaan jo lähellä Kolmatta Suurta Sotaa.

Rauhanuskonto™  iski jälleen.


Nyt oli iltsikan otsikkokin niin ISO etten saa sitä kuvankaapattua kokonaan, nyt puhutaan jo KISSANKOKOISISTA KIRJAIMISTA.
Ja kohta joku Hämeen-Anttila tai jokin muu paskanaama KEHTAA ja ennenmuuta USKALTAA, tulla Julkisuuteen änkyttämään ja sönköttämään jotain "no niiiin mutku eeeei se nyt niinkään se Iiiiislamin vika o...tai näi.." yms paskaa.

MITEN PALJON TE TARVITSETTE TODISTEITA, milloin mistäkin ?!?! 
Vitun apinat ?!?!Vai onko tässä tyhmänleikkimisessä sittenkin kaiken pohjalla ja takana SE, että te KAIKKI   TIEDÄTTE sen kyllä melko HYVIN, miten asiat ON JA !!!!! Tässä tämä tulee: JOS asioiden TODELLISEN LAIDAN MYÖNTÄÄ, se SAAAAAAATTAAAAA tarkoittaa SITÄ, että kissanpäivät on ehkä jopa Meiltä Kaikilta OHI.

Eli saatamme olla kohta konari kourassa jossain vitun itä-euroopan "sodan näyttämöllä" tai jossain vitun käärmeenhylkäämässä hiekkalaatikossa, räiskimässä Rauhaan Uskovien keharien kanssa toisiamme ihan OIKEILLA LUODEILLA.

Sitäkö te tässä KARTATTE ?!?! todellisuuden myöntämistä SODAN pelosta ?!?

Hei .....kuulkaa idiootit: sota ON JO käynnissä !!

AHah....aijaijaijai... ja se on ollut sitä jo noin 1400-vuotta !!!

Mutta kiittäkäämme Muslimeita, sillä nehän tässä ON takana, ei sitä tietoa tarvitse odottaa, niin nin kiitos OIKEAN KOHTEEN valitsemisesta eli "Brysselin" eli EU:n pimeyden ytimen !!!!


AHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA @ you Brysseli !! Siitäs vittu saitte ylimieliset Saatanan kusipääkommari mulkut !! Siinähän nyt komentelette ja uskotte omaan komenteluoikeuteenne ja Globaaliin Rauhaan ja Islamin .............johonkin.Kerjätkää vielä vähän.


Nounounounou.. ei mitn !! Gou rait-ahed !


So IT´S WAR huh ?!
Niiiiiice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti