tiistai 8. maaliskuuta 2016

Teemusta taas vain päivää...

Näin tuossa myös, paitsi kytän, niin VALTAVAN ja KIRKUVAN Teemu Selänne ON RASISTIPASKA, otsikon jommassakummassa iltsikassa.

Siinä sanottiin, siinä pienemmässä tekstissä mikä on otsikon muassa ja alla, että Teemun kommentit aiheuttivat "palaute myräkän" tai myrskyn tai jonkinlaisen VAAAAALTAVAN kohun.

Niin nin, halusin vain sanoa, että: TUO on todella typerää ja törkeää. Sillä esim vanhat ihmiset tai "vanhukset", lukee sen ja uskoo perkele pois !
Ne ei käytä mitään nettejä tai ajattele tai tarkkaile ja ymmärrä.

Niitä noilla otsikoilla ruokitaan kuin karjaa rehulla.

Se EI OLE mikään vitun kausti tai katastroofi tai gate, jos YKSI vitun juutalainen (Enbuske) ja pari sitä säestävää Yliopiston lammasta, kiljahtaa jossain vitun Feisbuukissa, siiitä että Teemu ei diggaa raiskauksista.

Eli LOPETTAKAA tuollainen helvetin tyhmä ja ylimielinen manipulointi ja hölmöily !

Ei KUKAAN ole siitä tuohtunut, että Teemu tai jopa hänen mahdollinen "haamukirjoittajansa", kirjoitti ....mitä nyt kirjoitti.

Jos jostain olisi syytä laatia SUURIA OTSIKOITA ja olla aika helvetin huolissaan ja yrittää väkisinkin, saada "keskustelua" aikaan, niin se on ne suomen uudet verkkari-pelipaidat !
Vittu SIINÄ jos missä, on "kausti" !

Keskittykää SIIHEN, ja "kokoustakaa" niissä ajankohtaisohjelmissanne SEN tiimoilta. Eikä minkään yhdentekevän Teemun twitterpäivityksen.

ELLEI !! Ellei se sitten twiittaa jotain mikä liittyy juuri siihen PELIPAITAAN !!
Ai jösses !! Ai tsiisus kuulkaa ! SIT olis...piru merrassa !

NYT alankin jo ymmärtää tätä..hei !..... fak jeah ! määän.....
..Teemu likoon ! Ja äkkiä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti