keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Pakolaiset ASE meitä vastaan

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016030221203448_ul.shtml

Tulihan se sieltä !

Pakoloisia käytetään ASEENA meitä VASTAAN.

Osaatteko sekä lukea, että ymmärtää tuon, ja sitten HYVÄKSYÄ sen ?!?!

Harjoitelkaapa piruuttanne.

Eli kaava lienee ainakin tämä; ryssä pommittaa siellä jossain, sieltä jostain vyöryy murjaaneita tänne, täällä KAIKKI sekoaa, ihmiset ja asiat, ja jengi kääntyy toisiaan vastaan, kaikkien rahat hupenevat ja halu elää vähenee, ryssän tsaari "patistelee FSBtä pitämään suomlannin rajan kiinni" ja saa täten vähän "guudwilliä" ja vaikuttaa lähes pyhimykseltä, ja Suomi kätevästi kasalta ylimielistä ja tunnekylmää paskaa jos ja kun ei ota KAIKKIA haluavia zombeja pitkin lähi-itää, tänne huojumaan ja notkumaan.
Sitten ryssä omasta mielestään on moraalisesti ylemmällä tasolla ja saa taas sanella sekalaista shittiä sieltä käsin. JA luultavasti kiristettyä joitain palveluksia suomen Poliittisista Zombeista, kun he esim piipahtavat Moskovan tunkiolla kävelemässä nelinkontin.
Samalla ryssä siis saa yksinkertaisesti vain; pommittaa jengiä !
Ja ehkä kokeilla jotain uusia aseitakin siinä sivussa, ja samalla. Kuten jutkut ja jenkitkin, ja miksikäs ei ? sotaahan se JO ON muutenkin, joten miksei samalla koetella onneaan uusilla leluilla....?.....

Samalla tietenkin siis suomen yms maiden, ylimalkainen ÄO laskee kuin lehmän häntä, ja kaikki yksinkertaisimmatkin asiat muuttuvat kaoottisiksi ja ihan VITUN vaikeiksi, kun esim neekerille saa sanoa noin 60x jonkin yksinkertaisen ohjeen tai asian, kuten esim "älä työnnä moppia suuhusi tai perseeseesi tai niihin katossa pyöriviin tuulettimiin vaikka ne onkin houkuttelevia kohteita" tai että "suomessa EI SAISI oikein laittaa kadulla yht´äkkiä, niitä pitkiä hämähäkkiapinan sormia jonkun satunnaisen pikkutytön pimpsaan" tjns.


Ryssät luullakseni vain nauraa, siellä jossain "sotahuoneessaan"......mikä niillä siis ihan totaalisesti ON !! Sehän esiteltiinkin tuossa muutamia kuita sitten ihan iltsikoissakin.

Samalla tässä rytäkässä on muuten tainut unohtua melkolailla tuo tuommoinen detailji, että UKRAINA ON TUHOTTU ja/tai SODASSA !! Muistitteko koko kokokoko, kok okokok ooko, koko vitun nevadaa enään ?!

Krimmi meni ryssien kitaan ja kohta kuka ties mitä muuta.

No, tässä oli nyt ainakin jotain alkua ja pintaa.
Jännitys tiivistyy ja peli sen kun syvenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti